Gal nėra retas, bet man keistas - Valdemaras, na visi vistiek Valdu vadina, o pilnas vardas man šiaip sau
QUOTE(Biufika @ 2008 05 05, 20:04)
Pažįstu vieną vyruką, vardu Silveris.
Gal ir gražus ir įdomus vardas, net nežinau - čia kaip kam. Man jis primena tokį neigiamą veikėją iš Stivensono knygos "Lobių sala", pavarde Silveris.
Gal ir gražus ir įdomus vardas, net nežinau - čia kaip kam. Man jis primena tokį neigiamą veikėją iš Stivensono knygos "Lobių sala", pavarde Silveris.
Šiandien aptikau- Silverijų
QUOTE(,2008 05 06, 10:59)
Dukrytė Odilija
reta, gražu, įdomu
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2008 05 06, 14:02)
Šiandien aptikau- Silverijų
o man visai nieko kaip ir Silvijus, Silvestras.
Mano pussesere Otilija ir man labai grazus vardas
QUOTE(muminukas @ 2008 05 06, 16:17)
oi, šituos reikėtų perkelti prie baisiausių vardų
QUOTE(gritte @ 2008 05 06, 18:59)
oi, šituos reikėtų perkelti prie baisiausių vardų
Radau SM - Natas
QUOTE(Santi @ 2008 05 06, 18:33)
Radau SM - Natas
man gražu nors Natanas, Natanaelis gražiau.
QUOTE(Eglutis @ 2008 05 05, 18:32)
Labutis, mano busimos kriksto dukrytes vardas Milė Na is pradziu visiems keistas atrode, taciau dabar pripratom ir visai grazus be to suzinojau kad tai labai senas vardas, drauges prosenele ar pro prosenele turejo toki varda...o mes manem kad jis isgalvotas, bet va pasirodo kad ne Dabar laukiam krikstynu
Milė lyg būtų trumpinys iš Emilijos. Mano teta yra Emilija, bet ją visi Miliūte vadina.
QUOTE(muminukas @ 2008 05 06, 21:53)
man gražu nors Natanas, Natanaelis gražiau.
Natas, Natanas dar pakenčiami, bet Natanaelis man jau ne
Dukros darželio grupėj naujokė mergytė atėjo, vardu Ditė. Man pradžioj taip keistokai skambėjo, bet mergytė tokia fainulka, tai ir vardas jau visai nieko toks
QUOTE(urtea @ 2008 05 06, 22:58)
Milė lyg būtų trumpinys iš Emilijos. Mano teta yra Emilija, bet ją visi Miliūte vadina.
tai nieks nepagalvoja, kad pavardė?