Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

vakar nusipirkau loreal naujaji dviguba tusa- na ta ilginanti- tai ka galiu pasakyt gal ir neblogas- bet as su tokiu dideliu sepeciu dazytis nemoku(tuo kur juodas tusas) unsure.gif tai vakar vakare bandydama prasikankinau, o syryt uzsitepiau tik to balto, o paskui su MF masterpiece max- tai gavosi thumbup.gif
ir dar- sis tusas patiktu toms, kur iesko kad tusas valant nusigumuliuotu, ir neteptu paakiu.
bet vistiek per si menesi mane buvo apemus kazkokia tusu paieskos manija- nusipirkau gal 5 blush2.gif - tai is visu tusu iki 50lt vistik laimejo nugalejo ir paciu mylimiausiu geriausiu tapo MF masterpiece max- kai visus isnaudosiu pirksiu tik ji ir nebesiblaskysiu doh.gif
o gal yra atskirai kur nors pirkti tos baltos ilginancios koses? nes jos efektas tai man patiko, bet kartu moket ir uz juoda tusa kuriuo nesinaudosi tai nelabai noris blush2.gif nors manau sunaudosiu ir ta, tik su kitu sepeteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 21, 11:20)
vakar nusipirkau loreal naujaji dviguba tusa- na ta ilginanti- tai ka galiu pasakyt gal ir neblogas- bet as su tokiu dideliu sepeciu dazytis nemoku(tuo kur juodas tusas) unsure.gif  tai vakar vakare bandydama prasikankinau, o syryt uzsitepiau tik to balto, o paskui su MF masterpiece max- tai gavosi  thumbup.gif
ir dar- sis tusas patiktu toms, kur iesko kad tusas valant nusigumuliuotu, ir neteptu paakiu.
bet vistiek per si menesi mane buvo apemus kazkokia tusu paieskos manija- nusipirkau gal 5  blush2.gif - tai is visu tusu iki 50lt vistik laimejo nugalejo ir paciu mylimiausiu geriausiu tapo MF masterpiece max- kai visus isnaudosiu pirksiu tik ji ir nebesiblaskysiu doh.gif
o gal yra atskirai kur nors pirkti tos baltos ilginancios koses? nes jos efektas tai man patiko, bet kartu moket ir uz juoda tusa kuriuo nesinaudosi tai nelabai noris blush2.gif  nors manau sunaudosiu ir ta, tik su kitu sepeteliu ax.gif

Aš turiu Artdeco tušo pagrindą, tą baltą, tai man visai patinka thumbup.gif Blakstienos tikrai atrodo dailesnės, nei vien tik tušu padažius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 21, 12:44)
blush2.gif  oj daug ko bigsmile.gif
Papildyta:

Šiandien irgi jį bandysiu rolleyes.gif

Bus labai įdomu išgirsti atsiliepimus bigsmile.gif

QUOTE(Olivia* @ 2008 05 21, 12:44)
drinks_cheers.gif as nupirkau del smalsumo smile.gifsmile.gif ir dizainas grazus! O taip pirkciau Maxi  smile.gifsmile.gifsmile.gif

Tai sakai, maxi lash geresnis? Ech, visai pasimečiau, kaip čia man daryt. Įtariu, reikia imt abu lotuliukas.gif Tada turesiu vieną gražioj pakuotėj (kaip kosmetinės dekoraciją biggrin.gif ), o kitą gerą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 05 21, 13:50)
Bus labai įdomu išgirsti Tai sakai, maxi lash geresnis? Ech, visai pasimečiau, kaip čia man daryt. Įtariu, reikia imt abu  lotuliukas.gif  Tada turesiu vieną gražioj pakuotėj (kaip kosmetinės dekoraciją  biggrin.gif ), o kitą gerą  lotuliukas.gif

Imk nauja Le 2 smile.gifsmile.gif
Atsakyti
As turiu ir labai dziaugiuosi Maybiline "Volume express" visas juodas... liuxiskas tusasXD
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 05 21, 14:50)
Bus labai įdomu išgirsti atsiliepimus  bigsmile.gif

Va jau išbandžiau Le 2 rolleyes.gif Ką galiu pasakyt g.gif nieko gero. Tikėjausi geresnio efekto. Man labai nepatogus šepetėliai,o dažo tai labai paprastai. Jei palygint jį ir Maybelline XXL tai Maybelline man geresnis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 21, 17:39)
Imk nauja Le 2 smile.gifsmile.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 21, 22:57)
Va jau išbandžiau Le 2 rolleyes.gif  Ką galiu pasakyt g.gif  nieko gero. Tikėjausi geresnio efekto. Man labai nepatogus šepetėliai,o dažo tai labai paprastai. Jei palygint jį ir Maybelline XXL tai Maybelline man geresnis cool.gif

Hmmmm... Apsisprendžiau. Imsiu lancome hypnose doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 05 22, 01:15)
Hmmmm... Apsisprendžiau. Imsiu lancome hypnose  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 21, 21:57)
Va jau išbandžiau Le 2 rolleyes.gif  Ką galiu pasakyt g.gif  nieko gero. Tikėjausi geresnio efekto. Man labai nepatogus šepetėliai,o dažo tai labai paprastai. Jei palygint jį ir Maybelline XXL tai Maybelline man geresnis cool.gif

O kaip tau tas mazas sepetukas? Man jis visai nereikalingas...
Atsakyti
Paskaiciau...ir matyt imsiu Lancome Hypnose. Man jis patinka, tikrai gerai dazo, ner cia ko blaskytis. mirksiukas.gif
Atsakyti

O aš pristatau naujieną. Šiuo metu karščiausia Hollywood'e bigsmile.gif
Netepantis, nenusitrinantis, nebyrantis, atparus drėgmei, bet nuplaunamas vandeniu, apgaubiantis blakstienas, kaip "kojinytės" blakstienų tušas "Kiss Me Mascara" - http://www.blincinc.com/
Man jis super thumbup.gif

Be to, galiu jį gauti už gerą kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 22, 10:33)
O kaip tau tas mazas sepetukas? Man jis visai nereikalingas...

Man irgi jis nereikalingas,baisiai nepatogus. Nesuprantu kam tas tušas toks ilgai jei šepetėliai tokie trumpi. Gailiuosi,kad jį pirkau. verysad.gif
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 22, 10:54)
Paskaiciau...ir matyt imsiu Lancome  Hypnose. Man jis patinka, tikrai gerai dazo, ner cia ko blaskytis. mirksiukas.gif

Manau geriausias pasirinkimas thumbup.gif
Rytoj bandysiu Lancome CILS DESIGN PRO thumbup.gif Atrodo jis labai gražiai,žiūrėsime kaip dažys rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti