Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 13, 13:47)
taip is braskiu... bet ESLAUDA pirko kristianoje tai jai per 2 savaites sudziuvo blink.gif  man apie men atlaike smile.gif berods OLIUKE pirko kazkuriam duty free tai jai rase kad 4men nesudziuvo, jei neklystu g.gif
Papildyta:

Va va va, tikra tiesa, man irgi labai greitai sudžiuvo verysad.gif pasigailėjau nusipirkusi doh.gif ir šiaip vargau aš su juo.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 14, 17:51)
As turejau Clinique High Impact Mascara,bet niekaip nepavyko susidraugaut  schmoll.gif

plonai tepe,vos matesi ant blakstienu,uztepdavau dar viena sluoksni,tai sulipdavo

user posted image

Pritariu. Nieko ipatingo...
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2008 05 14, 19:08)
Va va va, tikra tiesa, man irgi labai greitai sudžiuvo  verysad.gif pasigailėjau nusipirkusi doh.gif  ir šiaip vargau aš su juo.

man tai jis ispradziu kol buvo skystas tai neimanoma buvo jo uzsukti nes net per krastus tekedavo tusas ir po kamsteliu dauk liko ir sudziuvo td dauk tuso issimeta, bet siaip tai efektingai dazo smile.gif
Atsakyti

O koks lankome? Ir aciukas

neatsimenu pries dviejus metus pirkau ax.gif paskutini karta kai rinkausi, tai pardaveja pasiule clinique, nors norejau lancome, o ta pradejo aiskinti, kad jis pabrango ir kainuoja virs 100 lt. tai ir nusileidau..
Atsakyti
Apziurejau siandien Guerlain nauja tusa,grazus zaraza!Oh kaip megstu tokius daikciukus,pirksiu tik del grozio assa.gif Reiks tik savo 5 tusus kazkaip dabaigt... Idomu,kodel nepaminejot kad sepetelis guminis?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 15, 16:46)
Apziurejau siandien Guerlain nauja tusa,grazus zaraza!Oh kaip megstu tokius daikciukus,pirksiu tik del grozio assa.gif Reiks tik savo 5 tusus kazkaip dabaigt... Idomu,kodel nepaminejot kad sepetelis guminis?

O idomu su tokiu guminiu sepetuku ar potogu dazytis? Keip buvau Kristianoje irgi ji apziurinejau...
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 15, 21:15)
O idomu su tokiu guminiu sepetuku ar potogu dazytis? Keip buvau Kristianoje irgi ji apziurinejau...

Ai man tai guminis siaip sau... O kaip tau tuso dizainas?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 15, 21:29)
Ai man tai guminis siaip sau... O kaip tau tuso dizainas?

Labai idomus, seip as megstu neiprastus, ne standartinius dalikelius. As net retkarciais nusiperku koki daikta kuris man seip nelabai reikalingas, det labai jau graziam ipakavime. Viena kart net nusipirkau kisenine pelenine (visiskai nereikalinga) bet kad matytum jos dizaina, ji keip maza kompaktine pudra, ir teip blizgejo viduje nu tikrai keip veidrodelis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 15, 21:39)
Labai idomus, seip as megstu neiprastus, ne standartinius dalikelius. As net retkarciais nusiperku koki daikta kuris man seip nelabai reikalingas, det labai jau graziam ipakavime. Viena kart net nusipirkau kisenine pelenine (visiskai nereikalinga) bet kad matytum jos dizaina, ji keip maza kompaktine pudra, ir teip blizgejo viduje nu tikrai keip veidrodelis. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Jau noriu greciau savo tusus damust flirt.gif
Atsakyti
Mano akis su "bourjois volume clubbing".
Perku jau 4 karta. 4u.gif
http://public.fotki....dsc00029-2.html
Atsakyti
O man Bourjois tusas netinka, schmoll.gif niesti akis poto ir parausta.
Atsakyti
man tokis klausimas iškilo, ar yra tušų miniukų- Dior, YSL, Lancome ir pan? g.gif blush2.gif
Atsakyti