Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

QUOTE(sweety123 @ 2008 05 13, 11:56)
Pirkau kaip tik Kristianoje smile.gif
bet dabar ziuriu kad kone pigiau  parsisiusti is NORD Storm

pasiziurejau kad is braskiu galima pirkt biggrin.gif bet kad ten jau pagal jusu atsiliepimus pasene tie tusai buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 13, 21:53)
pasiziurejau kad is braskiu galima pirkt biggrin.gif  bet kad ten jau pagal jusu atsiliepimus pasene tie tusai buna doh.gif

as viena karta pabandziau tusa is braskiu parsisiusti, aciu daugiau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 13, 13:47)
taip is braskiu... bet ESLAUDA pirko kristianoje tai jai per 2 savaites sudziuvo blink.gif  man apie men atlaike smile.gif berods OLIUKE pirko kazkuriam duty free tai jai rase kad 4men nesudziuvo, jei neklystu g.gif

as tai galiu pasakyti,kodel Oliukei greitai neuzdziuvo,nes ji viena diena panaudoja koki diora,kita chanel,kita diena-koki hr....paskui givenchy

man tai irgi ilgokai laikesi givenchy,bet as jo kasdien nenaudojau,nes turejau dar lash queen,l.q.feline blacks,hypnose onyx,tai visus pagal nuotaika ir naudojau
man issilaike kazkur 6 sav.
Pirkau Vokietijoje Douglas parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 14, 10:36)
as tai galiu pasakyti,kodel Oliukei greitai neuzdziuvo,nes ji viena diena panaudoja koki diora,kita chanel,kita diena-koki hr....paskui givenchy

man tai irgi ilgokai laikesi givenchy,bet as jo kasdien nenaudojau,nes turejau dar lash queen,l.q.feline blacks,hypnose onyx,tai visus pagal nuotaika ir naudojau
man issilaike kazkur 6 sav.
Pirkau Vokietijoje Douglas parduotuveje

Nesutinku schmoll.gif Givenchy naudojau kiekvieną dieną..O vat kitus rečiau...Bet givenchy jau baiginėjasi,tad dažniau naudoju kitus...Dabar turiu tik 4 tušus. Padariau išvada,kad daug iškart man jų nereikia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 14, 09:57)
Nesutinku schmoll.gif  Givenchy naudojau kiekvieną dieną..O vat kitus rečiau...Bet givenchy jau baiginėjasi,tad dažniau naudoju kitus...Dabar turiu tik 4 tušus. Padariau išvada,kad daug iškart man jų nereikia. rolleyes.gif

ai nu tada klydau,nes as ir apsikrovus tusais kaip tu,bet nenaudoju nei vieno kasdien,vis kaitalioju
Atsakyti
Gal bandete kuri nauja Lorealio is dvieju pusiu (raudonos spalvos buteliukas) tusa, kur nusiplauna su vendeniu ir ilgina?Kokie ispudziai>?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2008 05 14, 12:17)
Gal bandete kuri nauja Lorealio is dvieju pusiu (raudonos spalvos buteliukas) tusa, kur nusiplauna su vendeniu ir ilgina?Kokie ispudziai>?

taigi keli psl atgal apie ji rasyta unsure.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Salomeja @ 2008 05 11, 20:46)
Aš bandžiau jau L'Oreal Double Extension Beauty Tubes mascara. Na blakstienomis nesiskundžiu, tai ir tušas visai nieko, 80 proc nepailgina blakstienų kaip reklamoj sako, bet šiaip neblogas. O labiausiai patinka man, kad netepa (paskutinis mano buvo DIOR Show tas juodas. Tai tepė paakius, o nuplaut labai sunku, ar nusivalyt išteptus. Šis Loreal man visai netepa ir nebyra. Labai labai gėda, bet vakar po vakarėlio nuėjau miegot nenusivalius akių. Šian ryte tušas buvo savo vietoj. Nusiplauna jis kaip ir sako reklamoj - šiltu vandeniu. Ir ne ištirpsta ištepdamas visą veidą, o tokiais gumuliukais plaunasi. Na vertinu tikrai neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 14 gegužės 2008 - 11:29
QUOTE(wife @ 2008 05 14, 13:17)

Prisijungiu prie Jusu. Jau maciau ankstesni atsiliepima, taciau jeigu dar kas nors isbande L'Oreal Double Extension Beauty Tubes mascara, prasau, parasykit atsiliepimus smile.gif Planuoju isigyti, tad butu idomu suzinoti ar verta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 14 gegužės 2008 - 13:49
QUOTE(wyshnia @ 2008 05 13, 17:41)
Matau apie Clinique nelabai kas zinot... Jauciu teks Dioru toliau dazytis smile.gif

as turiu clinique, gan neblogas, tik nelabai uzriecia ir storina blakstienas. labiausiai nustebino, kad lengvai nusiplauna vandeniu ir nepalieka juodu ratilu po akim. bet labiausiai patiko lancome , blakstienos budavo kaip pas "malvina". be to kaip man sake mano visaziste, tai visu tusu galiojimo laikas apie menesi pusantro, a le gamintojai deda maziau konservantu..
Atsakyti
As turejau Clinique High Impact Mascara,bet niekaip nepavyko susidraugaut schmoll.gif

plonai tepe,vos matesi ant blakstienu,uztepdavau dar viena sluoksni,tai sulipdavo

user posted image
Atsakyti
Neseniai pirkau tokį:user posted image
Iš pradžių nelabai patiko (per skystas buvo), o dabar truputį panaudojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutia @ 2008 05 14, 16:08)
as turiu clinique, gan neblogas, tik nelabai uzriecia ir storina blakstienas. labiausiai nustebino, kad lengvai nusiplauna vandeniu ir nepalieka juodu ratilu po akim. bet labiausiai patiko lancome , blakstienos budavo kaip pas "malvina". be to kaip man sake mano visaziste, tai visu tusu galiojimo laikas apie menesi pusantro, a le gamintojai deda maziau konservantu..

O koks lankome? Ir aciukas 4u.gif

QUOTE(addicted @ 2008 05 14, 16:51)
As turejau Clinique High Impact Mascara,bet niekaip nepavyko susidraugaut  schmoll.gif

plonai tepe,vos matesi ant blakstienu,uztepdavau dar viena sluoksni,tai sulipdavo

Labai aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti