Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

Esu išbandžiusi Deborah ir Nivea tušus, bet man pats "pačiausias" Lumene Star Effect Mascara.

user posted image
Atsakyti
ėjau vakar pirkt naujojoLancome onyx, o nusipirkau Givenchy "Captive eyes" - kadangi buvau po kosmetologės, tai nesidažius, nu ir ką - vieną akį nutepiau vienu, kitą - kitu tušu. Iškart pasimatė, kad Captive eyes gerokai pailgino blakstienas, nes mano ant vienos akies vos vos trumpesnės, o mama pagalvojo, kad atvirkščiai. Ir apskritai tiesiog geriau pasidažė. Pagrindinis skirtumas (nors iki šiol buvau didžiausia Lancome gerbėja) - Captive gerokai ryškiau dažo ir tikrai gerai atskiria blakstienas. Šįryt jau pasidažiau - esu labai patenkinta. dabar tik lauksiu, sutirštės, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 05 04, 10:22)
ėjau vakar pirkt naujojoLancome onyx, o nusipirkau Givenchy "Captive eyes" - kadangi buvau po kosmetologės, tai nesidažius, nu ir ką - vieną akį nutepiau vienu, kitą - kitu tušu. Iškart pasimatė, kad Captive eyes gerokai pailgino blakstienas, nes mano ant vienos akies vos vos trumpesnės, o mama pagalvojo, kad atvirkščiai. Ir apskritai tiesiog geriau pasidažė. Pagrindinis skirtumas (nors iki šiol buvau didžiausia Lancome gerbėja) - Captive gerokai ryškiau dažo ir tikrai gerai atskiria blakstienas. Šįryt jau pasidažiau - esu labai patenkinta. dabar tik lauksiu, sutirštės, ar ne g.gif

siuo metu tai geriausias kada turetas tusas mano thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 03, 22:05)
oje blink.gif  ne nu sakes kas pas mus Lt per kokybe bet kainos tai vistiek kosmines blink.gif as ir vasara leksiu kur pailseti tai uzsiprekinsiu metams i prieki visko biggrin.gif

nu nezinau kaip tos kainos Lt,bet DE ir ne ka pigesnes,kas liecia kosmetika
siaip pats brangiausias tusas rinkoje yra naujasis Guerlain Le2 32 EUR
kiti kainuoja kazkur 28-30 EUR
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 04, 12:11)
siuo metu tai geriausias kada turetas tusas mano thumbup.gif

drinks_cheers.gif na man jis nera pats geriausias,bet jau priskiriu prie topiniu thumbup.gif
Atsakyti
Noriu isbandyti spalvota tusa,violetini ir galvoju apie toki CLARINS Pure Curl Mascara bigsmile.gif gal kad yra toki bande,kaip atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 04, 14:24)
Papildyta:

drinks_cheers.gif na man jis nera pats geriausias,bet jau priskiriu prie topiniu  thumbup.gif

o koks tau geriausias? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 04, 14:24)
Papildyta:

drinks_cheers.gif na man jis nera pats geriausias,bet jau priskiriu prie topiniu  thumbup.gif

schmoll.gif nea, yra dar brangesnis, Lash Fusion - 39 Eur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 05 04, 23:00)
schmoll.gif nea, yra dar brangesnis, Lash Fusion - 39 Eur ax.gif

tai tai nepigus tusiukas... idomu kuo geras jei tokia kainike? mane tai db labai domina kaip naujasisi guerlainas? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 05 03, 18:58)
Man patinka  bigsmile.gif  Dazo panasiai kaip Fatale. Be to, yra dar mazas sepetelis kitame  gale - su kuriuo galima nesunkiai padazyti nepasiekiamas vietas bigsmile.gif
user posted image

tai kaip suprantu sio tuso 1 sepeteliu pasidazai o tuo mazuoju issukuoji? ar kokia sistema? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o gal bandet Givenchy Captive eyes tuos juodai-spalvotus? brown-black ar moire-black? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 04 28, 21:09)
Na, tušų ekspertės, gal ir man ką patarsit? Ketinu įsigyti jau naują (kitą) tušą, nes tas, kurį dabar naudoju, jau prie pabaigos. Renkuosi iš
Gal patarsit, kuris geriausias išsilaikymo atžvilgiu ir kad labai nebūtų kenksmingas blakstienoms, kuris labiausiai padaro blakstienas ilgesnėmis ir tankesnėmis? g.gif Ir kad pabraukus per akis neišsiteptų blush2.gif

Gerai, dabar rašysiu viską iš eilės, kur radau šituos tušus. smile.gif
AVON katalogas 2008 m. 07 (2008 05 09 - 2008 05 29)
Iš 11 psl. žiūriu Supershock Mascara 10 ml
14 psl. Daring Curves Mascara 7 ml
20 psl. Astronishing Lengths Mascara
96 psl. Curling Mascara

Katalogas Oriflame Nr.6, 2008 (galioja iki 05 10)
96 psl. "Freaking Amazing" blakstienų tušas
"Giordani Gold"
OB Lash Extreme blakstienų tušas
Dabar gerai parašiau? g.gif Dabar tikrai ką pakomentuokit, please, jei jau viskas bus aišku mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 05 03, 19:58)
Man patinka  bigsmile.gif  Dazo panasiai kaip Fatale. Be to, yra dar mazas sepetelis kitame  gale - su kuriuo galima nesunkiai padazyti nepasiekiamas vietas bigsmile.gif
user posted image

nuostabus tusas..vakar nusipirkau ir isimylejau..iki siol naudojau YSL FALSE LASH EFFECT,irgi super tusas,bet beda ta,kad jis greitai uzdziusta,o siame GUERLAIN nera vasko tai tikekimes ilgiau laikys..siaip labai graziai atskiria blakstienas ir nesulipina taip pat storina ir ilgina.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 05 05, 22:43)
nuostabus tusas..vakar nusipirkau ir isimylejau..iki siol naudojau YSL FALSE LASH EFFECT,irgi super tusas,bet beda ta,kad jis greitai uzdziusta,o siame GUERLAIN nera vasko tai tikekimes ilgiau laikys..siaip labai graziai atskiria blakstienas ir nesulipina taip pat storina ir ilgina.. thumbup.gif

doh.gif ir man reikia...Kur man dar blink.gif 5 tušus turiu doh.gif
Atsakyti