Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

sakykit tos, kurios esat naudojusios YSL faux cils tušą, ar jums išeina normaliai su juo blakstienas pasidažyti? man tai kažkaip nesigauna, kad būtų nesulipusios, susimalusios tokios gaunasi doh.gif gal kartais čia aš nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 29, 17:42)
Ar tik ne Oriflame asortimentas? huh.gif  Bet parašėt tai tikrai makaliūzę, tai nėr ko ir norėt greitų atsakymų beee.gif

laugh.gif sedėjau ir žvengiau...mascara...galvojau aš visai atsilikus wacko.gif karsta.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(dar_sima @ 2008 04 29, 18:24)
sakykit tos, kurios esat naudojusios YSL faux cils tušą, ar jums išeina normaliai su juo blakstienas pasidažyti? man tai kažkaip nesigauna, kad būtų nesulipusios, susimalusios tokios gaunasi  doh.gif gal kartais čia aš nemoku  blush2.gif

Su juo reikia įprast dažyt...bandyk prasukinėt tušą ant blakstienų tada jis šukiuos jas stipriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 16:29)

Su juo reikia įprast dažyt...bandyk prasukinėt tušą ant blakstienų tada jis šukiuos jas stipriau mirksiukas.gif

ok, bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
gal galėtumėt kelis tušus pavardinti, kad ilgintų blakstienas, nes tas man gražiausia blush2.gif maniškės nėra labai plonos, bet neilgos verysad.gif ir kad būtų toks geresnis, nes nuo pigesnių man beria aplink akis blush2.gif
būsiu labai dėkinga, nes mano Lorealis baigiasi ir noriu bandyti kitą- gundausi Lancome hypnose, bet....o tas hypnose atsparus vandeniui ar ne? nes man reikia neatsparaus blush2.gif
Atsakyti
parveze man ysl ceux fils,ar kazkoks panasus pavadinimas,eina sau! super tusas! taip ilgina blakstienas,isvis dazo visai kitaip nei kiti mano tureti tusai! tiesa,dar nelabai moku neissiterliojus pasidazyt,bet siaip labai likau patenkinta! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2008 05 01, 12:44)
parveze man ysl ceux fils,ar kazkoks panasus pavadinimas,eina sau! super tusas! taip ilgina blakstienas,isvis dazo visai kitaip nei kiti mano tureti tusai! tiesa,dar nelabai moku neissiterliojus pasidazyt,bet siaip labai likau patenkinta! smile.gif

drinks_cheers.gif superinis tušas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 05 01, 07:12)
gal galėtumėt kelis tušus pavardinti, kad ilgintų blakstienas, nes tas man gražiausia blush2.gif maniškės nėra labai plonos, bet neilgos verysad.gif ir kad būtų toks geresnis, nes nuo pigesnių man beria aplink akis blush2.gif
būsiu labai dėkinga, nes mano Lorealis baigiasi ir noriu bandyti kitą- gundausi Lancome hypnose, bet....o tas hypnose atsparus vandeniui ar ne? nes man reikia neatsparaus blush2.gif

Lancome Hypnose ilgina ir kiek zinau yra taip pat prikti tos pacios linijos tusa atsparu vandeniui (Waterproof).

Atsakyti
permeciau akimis diskusijas apie tushus - bet taip ir nesupratau, koki tusha renkasi merginos, kuriu blakstienomis gamta neapdovanojo? ( nei tankios, nei ilgos..)
gal galit pasidalinti, koks jusu atradimas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2008 05 01, 16:56)
permeciau akimis diskusijas apie tushus - bet taip ir nesupratau, koki tusha renkasi merginos, kuriu blakstienomis gamta neapdovanojo? ( nei tankios, nei ilgos..)
gal galit pasidalinti, koks jusu atradimas.. 4u.gif

Na žiūrint kiek ruošiesi išleist pinigų tušui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 05 01, 09:12)

na is ilginanciu neblogas is YSL everlong mascara vadinasi, taip pat chanelis turi su guminiu sepeteliu ilginanti Inimitable berods, taip pat HR Long Lash Mascara W/P mama mano turi jai labai patinka blakstienas tikrai ilgas padaro, na lancome hypnose man per mazai apimties suteikia bet kadangi tu ieskai ilginancio na tai neblogai pailgina jis....
Atsakyti
Ramintele, kaip tavo Gvenchy laikosi - kiek jau laiko turi?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 05 01, 19:36)
Ramintele, kaip tavo Gvenchy laikosi - kiek jau laiko turi?

Mane irgi domina....
Atsakyti