Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

QUOTE(Mona187 @ 2008 04 28, 21:09)
Na, tušų ekspertės, gal ir man ką patarsit? Ketinu įsigyti jau naują (kitą) tušą, nes tas, kurį dabar naudoju, jau prie pabaigos. Renkuosi iš Curling Mascara, Astronishing Lengths Mascara, Daring Curves Mascara, Supershock Mascara, Freaking Amazing blakstienų tušas, Giordani Gold, Lash Extreme Mascara "OB Lash EXTREME" blakstienų tušas. Gal patarsit, kuris geriausias išsilaikymo atžvilgiu ir kad labai nebūtų kenksmingas blakstienoms, kuris labiausiai padaro blakstienas ilgesnėmis ir tankesnėmis? g.gif

Patarimo reiktų skubiai blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, tušų ekspertės, gal ir man ką patarsit? Ketinu įsigyti jau naują (kitą) tušą, nes tas, kurį dabar naudoju, jau prie pabaigos. Renkuosi iš Curling Mascara, Astronishing Lengths Mascara, Daring Curves Mascara, Supershock Mascara, Freaking Amazing blakstienų tušas, Giordani Gold, Lash Extreme Mascara "OB Lash EXTREME" blakstienų tušas. Gal patarsit, kuris geriausias išsilaikymo atžvilgiu ir kad labai nebūtų kenksmingas blakstienoms, kuris labiausiai padaro blakstienas ilgesnėmis ir tankesnėmis? g.gif

as asmeniskai cia nieko nesupratau... kur kokia firma g.gif ar cia tik f-jos tusu surasytos? blink.gif zodziu nesuprantu blink.gif schmoll.gif
galiu atsakyti tik tiek kad pati is asmenines patirties pastebejau kad nuo brangesniu tusu kur sudetis kokybiskesne blakstienas ne taip sausina ir jos nesvieseja kaip nuo pigiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 23: 28 balandžio 2008 - 21:37
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 04 28, 22:35)
as asmeniskai cia nieko nesupratau... kur kokia firma  g.gif  ar cia tik f-jos tusu surasytos? blink.gif  zodziu nesuprantu blink.gif  schmoll.gif
galiu atsakyti tik tiek kad pati is asmenines patirties pastebejau kad nuo brangesniu tusu kur sudetis kokybiskesne blakstienas ne taip sausina ir jos nesvieseja kaip nuo pigiu tongue.gif

Firma Mascara. Šalia platesni pavadinimai, kaip vadinasi kiekvienas iš tušų. Vienos firmos tušų juk būna įvairių rūšių, funkcijų mirksiukas.gif Tikiuosi, dabar suprantamai paaiškinau ax.gif
Atsakyti
jetus kokia as tamsuole nes tokiu tusu nezinau hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Riuriu,2008 04 28, 21:19]
Dabar naudoju Diorshow, nieko baisesnio nesu turejusi blink.gif

O kas su juo taip negerai? blink.gif
Atsakyti
firma mascara???? blink.gif doh.gif gi žodis mascara, kiek suprantu, reiškia "tušas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 04 29, 13:20)
firma mascara???? blink.gif  doh.gif gi žodis mascara, kiek suprantu, reiškia "tušas" doh.gif

Visai susipainiojau dabar g.gif doh.gif Juk taip kataloge parašyta. Tada žiūrėkit ankstesnį mano postą 4u.gif bet patarkit ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 04 29, 14:29)
Visai susipainiojau dabar g.gif  doh.gif Juk taip kataloge parašyta. Tada žiūrėkit ankstesnį mano postą 4u.gif bet patarkit ką nors ax.gif

tas jusu postas man keistas...
ten nera tuso firmos, brando ir dar kaip kitaip pavadinti
tik tuso rusis
pvz max factor rusys: masterpiece, 2000 calorie, volume cotoure ir tt

arba as nieko nesuprantu
mastau.gif fool.gif
Atsakyti
Kaip as supratau tai cia apie oriflame tusus kalba eina galbut..
Galbut..
Kokiam kataloge juos radote?
Atsakyti

lotuliukas.gif
jau maniau, kad esu visai viena tundra, nieko nesuprantanti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 04 28, 22:58)
Firma Mascara. Šalia platesni pavadinimai, kaip vadinasi kiekvienas iš tušų. Vienos firmos tušų juk būna įvairių rūšių, funkcijų mirksiukas.gif Tikiuosi, dabar suprantamai paaiškinau ax.gif

na as tokios firmos nezinau schmoll.gif na o kad 1 firmos buna iv tusa tai cia savaime aisku tongue.gif
Papildyta:
Visai susipainiojau dabar g.gif  doh.gif Juk taip kataloge parašyta. Tada žiūrėkit ankstesnį mano postą 4u.gif bet patarkit ką nors ax.gif

ne nu bet palaukit ka mes galim zinoti koki jus ten kataloga vartot doh.gif tai parasykit normaliai firma, tuso pavadinima ir klauskit, o ne priraset kazkokia maisalyne ir patark kad miela tada, jei net pati jau susipainiojot:oh biggrin.gif
Atsakyti

Ar tik ne Oriflame asortimentas? huh.gif Bet parašėt tai tikrai makaliūzę, tai nėr ko ir norėt greitų atsakymų beee.gif
Atsakyti