Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 25, 08:51)
Kažkaip pas mane jos riebesnės atrodydavo  g.gif  Čia turbūt viskas dar nuo blakstienų priklauso...

cia vienas sluoksniukas 'ant greicio' tad daugiau pridejus pastangu atrodytu riebesnes
nors kazko labai riebaus auksinis MF masterpiece ir nepadaro g.gif
va juodasis jau kas kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 25 balandžio 2008 - 08:35
QUOTE(aplsncks @ 2008 04 18, 20:32)
Sakykit, ar visi MF tušai sunkiai valosi?

Man lengvai nusivalo unsure.gif Valau arba su su L'oreal'io pieneliu arba su Margaritos (su kviečiais) g.gif

QUOTE(leliux @ 2008 04 24, 14:21)
as siuo metu MasterpieceMax naudoju. ir esu lb patenkinta  thumbup.gif manau, kita kart ir vel si pirksiu  rolleyes.gif

Vakar pirkau MF MasterpieceMax antrą kartą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 25, 09:35)
cia vienas sluoksniukas 'ant greicio' tad daugiau pridejus pastangu atrodytu riebesnes
nors kazko labai riebaus auksinis MF masterpiece ir nepadaro  g.gif
va juodasis jau kas kita

Tai vieną vieną kartą, bet kelis kart pabrūžinus.
Atsakyti
Bet man kažkaip atrodo, kad masterpiece max neypatingai tankinai, ar klystu? O kaip too faced tušas? Gal kas galit nusifotografuot? 4u.gif
Atsakyti

va šitose fotkėse aš su Too Faced

man jis kaip tušas patinka, tik lb sutirštėjo doh.gif
Atsakyti
Tai va, visgi nusipirkau telescopic tusa.. Nes droge jam nuolaida buvo blush2.gif
31 lt vietoj 38, o dar paziurejau kad to masterpiece auksinio tik 4 ml yra, tai kazkaip mano ekonomiskoji sirdies puse nugalejo nora isbandyt kazka kitoki...
Bet nusipirkau ne auksini o sidabrini, ir galiu pasakyt kad man visgi auksinis labiau patinka, nes sitas labai atskiria blakstienas, man tai nenaturaliai atrodo. Na bet tai cia tik sepetelis - persisuksiu nuo seno ir bus ok blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 26, 09:28)
Tai va, visgi nusipirkau telescopic tusa.. Nes droge jam nuolaida buvo  blush2.gif
31 lt vietoj 38, o dar paziurejau kad to masterpiece auksinio tik 4 ml yra, tai kazkaip mano ekonomiskoji sirdies puse nugalejo nora isbandyt kazka kitoki...
Bet nusipirkau ne auksini o sidabrini, ir galiu pasakyt kad man visgi auksinis labiau patinka, nes sitas labai atskiria blakstienas, man tai nenaturaliai atrodo. Na bet tai cia tik sepetelis  - persisuksiu nuo seno ir bus ok  blush2.gif  biggrin.gif

As vakar irgi sidabrini nusipirkau.Atrodo visai neblogas.bet auksinio nesu bandziusi tai negaliu pasakyt kuris geresnis. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif merginos, pasakykit su kuo nusivalyti Loreal Architect tusa? na niekaip as jo nenuvalau iki galo doh.gif
Atsakyti
Supratau, kad man pats paciausias tusas Lancome Definicils user posted image
3 ar 4 is eiles pirkau ir buvau patenkinta, jis atitinka visus mano tusui keliamus reikalavimus ax.gif Bet sugalvojau padaryti pertrauka Lancom'ui ir nusipirkau Chanel Inimitable, nors irgi neblogas, bet vis del to grisiu prie Definicils, su Chanel per daug naturaliai blakstienos atrodo.. rolleyes.gif
Atsakyti
kolkas mano atradimas givenchy captive eye... thumbup.gif tik tiksiuosi nesutirstes per pora savaiciu kaip cia pora mamyciu tokia patirti turejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 04 26, 22:02)
kolkas mano atradimas givenchy captive eye... thumbup.gif  tik tiksiuosi nesutirstes per pora savaiciu kaip cia pora mamyciu tokia patirti turejo blink.gif

Oi, kaip lauksiu Ramintele tavo atsiliepimu apie tirstejima - kada pradejai naudot ?
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 04 26, 17:11)
Sveikos  4u.gif  merginos, pasakykit su kuo nusivalyti Loreal Architect tusa? na niekaip as jo nenuvalau iki galo  doh.gif

As naudoju lietuviska RASA akiu makiazo valikly, ten toks pusiau aliejukas, pries naudojant suplat reikia. Geriausias daiktas, kuris be jokio vargo man nugramdo net paty atspariausia tusa ax.gif
Atsakyti