Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

QUOTE(moodring @ 2008 04 23, 09:44)
aha, as juoda kokitais  turejau  blush2.gif  Bet man kazkap vistiek nedrasu bus pirkti masterpiece kai anas netiko...
O architect realiai sakot neperdaug naturaliai atrodo  unsure.gif
Na bet labai dekui uz patarimus, kad dvejoniu padidinot  biggrin.gif

tikrai skiriasi juodas ir auksinis masterpiece
juodasis skirtas labiau matomoms blaktienom padaryti
ot pasakiau mirksiukas.gif
o auksinis dailiai atskiria,graziai be gumuleliu padazo,blakstienos atrodo naturaliai,lengvai nusivalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 23, 09:25)
Gal siaip galetumet parekomenduot koki tusa, kuris biski  prailginti iri patankintu, bet labai naturaliai atrodytu???  4u.gif  4u.gif

atsimenu mama kazkada turejo manhatan tusha kazkoki tai labai naturaliai atrode ax.gif

ir dbr ash maybeline nusipirkau juodam tiubike, tai labai naturaliai dazo doh.gif bet itariu, kad gal pasenes koks, nes ten atseit extra juodas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 23 balandžio 2008 - 11:39
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 07, 14:26)
labai nemegstu atsparaus tuso butent del sios savybes smile.gif  o kuo bandei vakar valyt? man tai tie skysti valikliai net ir paprastam tusui nepatinka doh.gif  as valau pieneliu- turetu siaip pienelis nuimt ir atsparu smile.gif

Prieš savaitę Europos Sarmoj nusipirkau Too Faced tušą. Superinis, jokių priekaištų! Ilgina, storina, zodziu, bent jau kol kas geriausias kokį esu turėjusi supermama.gif thumb_yello.gif yahoo.gif
http://www.anonsas.l...e/12102#article
Atsakyti
o as buvau grizusi prie MaxFactor, ir supratau, kad geresniu tusu nei Lancomas dar nesu turejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 23, 09:44)
aha, as juoda kokitais  turejau  blush2.gif  Bet man kazkap vistiek nedrasu bus pirkti masterpiece kai anas netiko...
O architect realiai sakot neperdaug naturaliai atrodo  unsure.gif

tai turejai, ko gero, Masterpiece Max. o auksinej pakuotej paprastas Masterpiece. tai jis suteikia naturalesni blakstienu vaizda.
o Architect mano drauge turejus. keikesi, kad pirko. nieko jis ten isvis jai nedaze unsure.gif

QUOTE(Frosted @ 2008 04 23, 20:09)
o as buvau grizusi prie MaxFactor, ir supratau, kad geresniu tusu nei Lancomas dar nesu turejus  schmoll.gif

as po Lancome, grizau prie MF biggrin.gif dazo man labai panasiai. net drisciau teikt, kad MF geriau, o kainos visgi skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 23, 08:46)
tikrai skiriasi juodas ir auksinis masterpiece
juodasis skirtas labiau matomoms blaktienom padaryti
ot pasakiau  mirksiukas.gif
o auksinis dailiai atskiria,graziai be gumuleliu padazo,blakstienos atrodo naturaliai,lengvai nusivalo  mirksiukas.gif

Gal visgi ir reiks nusipirkti ta masterpiece, tiek cia prigyrei.. g.gif biggrin.gif

QUOTE(GinCherry @ 2008 04 23, 11:39)
atsimenu mama kazkada turejo manhatan tusha kazkoki tai labai naturaliai atrode  ax.gif

ir dbr ash maybeline nusipirkau juodam tiubike, tai labai naturaliai dazo  doh.gif bet itariu, kad gal pasenes koks, nes ten atseit extra juodas...

turbut neatminsi koki kazkoki.. blush2.gif

QUOTE(leliux @ 2008 04 24, 08:35)
tai turejai, ko gero, Masterpiece Max. o auksinej pakuotej paprastas Masterpiece. tai jis suteikia naturalesni blakstienu vaizda.
o Architect mano drauge turejus. keikesi, kad pirko. nieko jis ten isvis jai nedaze  unsure.gif
as po Lancome, grizau prie MF  biggrin.gif dazo man labai panasiai. net drisciau teikt, kad MF geriau, o kainos visgi skiriasi  rolleyes.gif

Nu va, architekt visai suvarytas buvo biggrin.gif
apie koki MF cia kalbi?
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 23, 08:25)
Gal siaip galetumet parekomenduot koki tusa, kuris biski  prailginti iri patankintu, bet labai naturaliai atrodytu???  4u.gif  4u.gif

MF Clasic Look smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 24, 12:23)
apie koki MF cia kalbi?

as siuo metu MasterpieceMax naudoju. ir esu lb patenkinta thumbup.gif manau, kita kart ir vel si pirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit kuri pasidažyt tuo masterpiece max ir nusifotografuot? 4u.gif
Atsakyti
mano akyciu nelabai prekine isvaizda snd gera (nusidirbau)
tai net nzn ar galiu demonstruoti ir reklamuoti ta tusa lotuliukas.gif
bet cia mf masterpiece auksinis,vienu sluoksniu
user posted image

user posted image

blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
nu labai tikrai graziai ir naturaliai atrodo thumbup.gif

Geisme, su MF masterpiece max yra mano akytes nuotraukeliu nuoroda pirmam temos lape ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 24, 18:12)
mano akyciu nelabai prekine isvaizda snd gera (nusidirbau)
tai net nzn ar galiu demonstruoti ir reklamuoti ta tusa  lotuliukas.gif
bet cia mf masterpiece auksinis,vienu sluoksniu

Kažkaip pas mane jos riebesnės atrodydavo g.gif Čia turbūt viskas dar nuo blakstienų priklauso...
Atsakyti