Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 20, 00:17)
Pamerk flakoniuka y karstoka vandeny kelioms minutems ir suskystes blush2.gif

Dekui, nezinojau tokio bajerio. Reikes pameginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 19, 22:17)
Pamerk flakoniuka y karstoka vandeny kelioms minutems ir suskystes blush2.gif

Nerekomenduoju skystint pasenusio tušo. Meskit lauk negailėdamos. (Negi jums tušo gaila labiau nei savo akių? blink.gif ) O jei dar ir specifiniai kvapai atsiranda doh.gif Pasibaigusio galiojimo laiko tušas daug pavojingesnis, nei seni skaistalai ar lūpų blizgesys.
Atsakyti
Cia kalba ejo ne apie pasenusi 4u.gif Akytes savo mylim ir saugom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 20, 23:46)
o  man nereliai patinka  wub.gif

user posted image

o blakstienos riestos su rietikliu, naturaliai tokios riestos, ar taip tusas uzriete bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 21, 11:27)
o blakstienos riestos su rietikliu, naturaliai tokios riestos, ar taip tusas uzriete bigsmile.gif ?

neriestos schmoll.gif mano pačios nėra tiesios, bet tušas tai gerokai parietė ax.gif
Atsakyti
tikrai tada labai graziai atrodo bigsmile.gif bet kogero pacios blakstienos ir nedazytos labai grazios 4u.gif nors dabar jau supratau kad tusai daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 21, 11:33)
tikrai tada labai graziai atrodo bigsmile.gif  bet kogero pacios blakstienos ir nedazytos labai grazios 4u.gif  nors dabar jau supratau kad tusai daro stebuklus smile.gif

tikrai ne schmoll.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 21 balandžio 2008 - 10:38
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 11:32)
neriestos  schmoll.gif  mano pačios nėra tiesios, bet tušas tai gerokai parietė  ax.gif

O tavo akys tokios spalvos kaip matosi nuotraukoje? ax.gif Tokios biškį žalios biškį - mėlynos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 21, 10:17)
Nerekomenduoju skystint pasenusio tušo. Meskit lauk negailėdamos. (Negi jums tušo gaila labiau nei savo akių?  blink.gif ) O jei dar ir specifiniai kvapai atsiranda  doh.gif  Pasibaigusio galiojimo laiko tušas daug pavojingesnis, nei seni skaistalai ar lūpų blizgesys.

Cia eina kalba apie toky tusa, kuris po 3 savaiciu sutirsteja. Pati to pacio tuso ilgiau nei 2 men niekada nenaudoju, taip kad eina kalba tikrai ne apie pasibaigusio galiojimo tusus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 11:44)
O tavo akys tokios spalvos kaip matosi nuotraukoje?  ax.gif  Tokios biškį žalios biškį - mėlynos?  ax.gif

man tai nuotraukoj žalumo nesimato g.gif O šiaip jos mėlynai pilkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 04 20, 21:52)
Isbandziau siandien normaliai Too Faced tusa Lash Injection.
Nusivyliau  unsure.gif
Sepetelis labai didelis, atrodo toks neblogas. Daziausi daziausi, viena sluoksni, antra, ir pradejo gumuluotis tusas  doh.gif Viena aki dar pusetinai pasidaziau, o kita isvis-blakstienos plokscios, kreivos gavosi  verysad.gif
Kiek pastebejau sitas tusas greitai dziusta, tai gal dar pavyks patobulint dazymosi technika  ax.gif
Bet tie gumuleliai man labai nepatiko  schmoll.gif

Tai gal pabandyk su kitu sepeteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 21, 10:53)
Cia eina kalba apie toky tusa, kuris po 3 savaiciu sutirsteja. Pati to pacio tuso ilgiau nei 2 men niekada nenaudoju, taip kad eina kalba tikrai ne apie pasibaigusio galiojimo tusus schmoll.gif

Aišku thumb_yello.gif
Atsakyti