Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 08, 15:32)
Labai už inforaciją, otai jau galvojau gal reikia rinkti tas sraiges ir kokiam restoranui pristatyti. g.gif  Dar radau ir akmenis kuo valyti, o tai pradeda apsinešti. thumbup.gif

man tai grazu samanike ant akmenu, kaip tik saugau ja... blush2.gif
ar kaip kitaip pas tave apsinese?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 17:00)
man tai grazu samanike ant akmenu, kaip tik saugau ja... blush2.gif
ar kaip kitaip pas tave apsinese?

Aš nežinau schmoll.gif . Pas mane rūgšti dirva. Samanoja žemė žolė, ašjau nežinau ką daryti? g.gif Manau nuo žemės apsineša ir akmenys. Gyvenam tokioj drėgnoj juostoj, gal todėl. O man tai nepatinka apsamanoję akmenys. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 08, 16:06)
Aš nežinau schmoll.gif . Pas mane rūgšti dirva. Samanoja žemė žolė, ašjau nežinau ką daryti? g.gif  Manau nuo žemės apsineša ir akmenys. Gyvenam tokioj drėgnoj juostoj, gal todėl. O man tai nepatinka apsamanoję akmenys. verysad.gif

musu sodu bendrija, kur gyvenam, seniau pelke buvo. zemesne vieta nei apylinkes - tai ir vesesne. Sodo masyve nemazai prudu prudeliu, kuriuos zmones ispuose wub.gif
taigi matai, ir pas mus dregna vieta palyginus su apylinkem drinks_cheers.gif .
Ir samanos karaliauja kai kur vejose, ypac aplink didziuosius musu spygliuocius. Vyras ismoke mane jas mylet lotuliukas.gif , nu tikrai nieko baisaus nebematau wub.gif
paziurek, kaip samanos graziai uzpilde tarpus take i darza . [tik nekreipkit demesio i pktzoles blush2.gif ]
o ir vazonai keraminiai kai apsamanoja wub.gif nu negaliu, taip tikra viskas, kaip 100 metu cia buve.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2008 04 08, 10:09)
Tuos su baltais pakrasciais pirkau per muge pas Ir dar kalusimelis. skaiciau kad turi Vysniausku kataloga - o kaip ji gauti?

tingeti negarbinga, tingeti negrazu pioneers.gif-taigi visai neseniai,praeitoj temoj, buvau paviesinus ju e mail .Na o bet taciau ko tik nepadarysi vardan taikos ir draugystes - Kestas [hortbot@takas.lt] ,atsius tau katalogeli,o siaip tai ZALIAM ROJUJ yra tokie ploni zurnaliukai-1.Dekoratyviniai zolynai ir 2.Alpinariumai- ten dauguma protingu minciu ir nuotrauku is ju "archyvo" book.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 17:24)
take i darza . [tik nekreipkit demesio i pktzoles blush2.gif ]
  nu negaliu, taip tikra viskas, kaip 100 metu cia buve.... wub.gif

ar cia tu Rokoko blink.gif ?gerai atrodai, gerai..... thumbup.gif lotuliukas.gif
Knifofija,aciu tau,kad laiku paporinai apie Vrublevskius-nusipirkau dideli ir grazu sermuksni ir dar skiepytu agrasteliu ir dar skiepytu serbentuku,nu dar svarainiuku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 08 balandžio 2008 - 17:16
paziurek, kaip samanos graziai uzpilde tarpus  take i darza . [tik nekreipkit demesio i pktzoles blush2.gif ]
o ir vazonai keraminiai kai apsamanoja wub.gif  nu negaliu, taip tikra viskas, kaip 100 metu cia buve.... wub.gif

Nu pas tave gražiai žiūrisi tos samanytės. thumbup.gif Jos čia tikrai gražiai žiūrisi. Akmenėliai tai neapsamanoję. O beibis gerai žiūrisi.4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 08 balandžio 2008 - 17:21
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 16:31)
Knifofija, paklaust noriu: kai parodoj man neliko to aethionema rotundifolija, davei augaleli - kas jis? toks kaip isstypusia perkunrope primena.
kokio jis aukscio?
kaip auga - kupstu, ar tiesiog keli stiebeliai?
ar zydi, kada, kokios sp ziedai?
ar viszalis?
ar rausva zalumos spalva islieka visa laika?
kkas svarbesnio prieziuroje?
ar gerai jam bus sunkesne dirva, sauleta vieta?

1 lysimachia punctata "Alexander"
2.iki 40 cm
3 suauga kupstas
4 žydi birželio liepos mėn, geltonai
5 žiemai viską numeta
6 rausvumas būna tik pavasarį
7 kur sodinsi ten tiks, nors mėgsta drėgniau ir gali augti sunkiose dirvose, bet auga ir smėlyje
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 16:31)
aciu 4u.gif , savo darzelio fotke blush2.gif
gal nori?

noriu, ale tu bais toli, man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
paziurek, kaip samanos graziai uzpilde tarpus  take i darza . [tik nekreipkit demesio i pktzoles blush2.gif ]
o ir vazonai keraminiai kai apsamanoja wub.gif  nu negaliu, taip tikra viskas, kaip 100 metu cia buve.... wub.gif

tikrai labai geras vaizdelis, kitąsyk norėdamas nelengvai taip sukurtum wub.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 04 08, 18:07)
apie Vrublevskius

o gal ir man būtų galima kontaktus tų Vrublevskių? galima į až jei čia nenori viešinti ax.gif ten pas juos daugiau lapuočiai, vaismedžiai ar įvairių augalų yra?
Atsakyti
musu sodu bendrija, kur gyvenam, seniau pelke buvo. zemesne vieta nei apylinkes - tai ir vesesne. Sodo masyve nemazai prudu prudeliu, kuriuos zmones ispuose wub.gif
taigi matai, ir pas mus dregna vieta palyginus su apylinkem  drinks_cheers.gif .
Ir samanos karaliauja kai kur vejose, ypac aplink didziuosius musu spygliuocius. Vyras ismoke mane jas mylet lotuliukas.gif , nu tikrai nieko baisaus nebematau wub.gif

Taką gali nupurkšti rundapu, jis samanų neima, o piktžolės numirs.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 13:31)
aubreciu[/url]  dar nepasakiau, kodel as ju atsisakiau...
kai nuzydi, koki menesi sienas, stagariukai buna... nukerpi, ir nauja zaluma uzauga - jau iki kito pavasario. tai vat tas ''sieno'' laikotarpis man netiko schmoll.gif ,

Paskaičiau ir lengviau atsikvėpiau. Jau buvau pradėjusi galvoti, kad tik aš viena kai kurias gėles brokiju, o kitos myli viską iš eilės. Pasirodo, nė velnio... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 13:31)
tikrai sis augalas thumbup.gif , vienas maziukas pilnaviduris, kitas - aukstas tusciaviduris pas mane, ir kaip graziai paprastai lietuviskai apibudinamas - tiesiog siaralapis bijunas rolleyes.gif jie ypac    idomus kkai dygsta

o jeigu ne paslaptis, kur tokių gavai? Labai mėgstu bijūnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 18:58)
o gal ir man būtų galima kontaktus tų Vrublevskių? galima į až jei čia nenori viešinti ax.gif ten pas juos daugiau lapuočiai, vaismedžiai ar įvairių augalų yra?

rytoj parasysiu,nes garaze palikau,tai taip tingiu eit,nes lauke baisiai salta santa2.gif A gerai?

Galima nusipirkti ,maumeduku , blindziu,dar lapuociu,daug rusiu serbentu ir agrastu,bespygliu svarainiuku----sodinukai neispudingi,bet garantuota,kad pirmas vabalas ant krumelio pakakojes ir pakramsnojes ,ji nepribaigs lotuliukas.gif

Dar turi riesutmedziu iskiepytu i turkiska riesutmedi,tai sako kad bus medis man,mano gausiems palikuoniams ir t.t.Turetu buti idomus,nes kamienas kazkokia minksta zieve ir sako bus storulis ,be to- daug riesuteliu duodantis-kviete atvaziuoti antros vasaros pusej,kai uzderes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 18:58)
tikrai labai geras vaizdelis, kitąsyk norėdamas nelengvai taip sukurtum wub.gif

sako samaneles galima greitai susikurt ant akmenuko papylus pasuku ar rugpienio ir truputi zemiu uzmest rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 08 balandžio 2008 - 19:53
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 08, 17:07)
ar cia tu Rokoko  ?gerai atrodai, gerai.....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
maza mamos ir tecio kopija pries geru 1,5metu wub.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 08, 17:12)
Nu pas tave  gražiai žiūrisi tos samanytės.  Jos čia tikrai gražiai žiūrisi. Akmenėliai tai neapsamanoję.  O beibis gerai žiūrisi.

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 17:58)
tikrai labai geras vaizdelis, kitąsyk norėdamas nelengvai taip sukurtum

tinginiams sekasi tongue.gif [ten ant to tako lauko ciaupo vanduo bega, tai ir purienoms salia gera vietele]
Na dabar zinosiu, kad specialiai pafotkint samanas reikia - propaguosiu samanu kulturas lotuliukas.gif taikymo sritis - akmenu ir vazonu pavirsiu apzeldinimas lotuliukas.gif
jei rimtai, tai turiu ir sukulturintu [jei cia samanos unsure.gif ], bet ir naturaliu musu sklype didziule ivairove ax.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 04 08, 17:30)
1 lysimachia punctata "Alexander"
2.iki 40 cm
3 suauga kupstas
4 žydi birželio liepos mėn, geltonai
5 žiemai viską numeta
6 rausvumas būna tik pavasarį
7 kur sodinsi ten tiks, nors mėgsta drėgniau ir gali augti sunkiose dirvose, bet auga ir smėlyje

Aciu! 4u.gif 4u.gif
jei ziemai viska numeta, tai rudeni nupjaut?

QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 08, 17:53)
noriu, ale tu bais toli, man atrodo 

Trakai, o tu?

QUOTE(Knifofija @ 2008 04 08, 19:24)
Taką gali nupurkšti rundapu, jis samanų neima, o piktžolės numirs.

taip mes ir darom, Knifofija mirksiukas.gif bet net negalvojam apie tu samanu saugojima, tik dziaugiames, kad ju yra, ten kur reikia ir kur ne - bala nemate blush2.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 19:27)
Paskaičiau ir lengviau atsikvėpiau. Jau buvau pradėjusi galvoti, kad tik aš viena kai kurias gėles brokiju, o kitos myli viską iš eilės. Pasirodo, nė velnio...

o jeigu ne paslaptis, kur tokių gavai? Labai mėgstu bijūnus \

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif man irgi bijunai wub.gif sitie siauralapiai - uosvienes palikimas
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 08, 19:52)
sako samaneles galima greitai susikurt ant akmenuko papylus pasuku ar rugpienio ir truputi zemiu uzmest rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aha, skaiciau zurnale seniai, tik ten kalba ejo apie lauko vazonus - ju sonus tept jogurtais rekomendavo bigsmile.gif
ale man gaila butu akmenis taip valgydint lotuliukas.gif
Atsakyti