Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(grite @ 2008 04 08, 12:08)
Labas.Ar KNIFOFIJA dalyvausi mugej Siauliuose?O kada geriau vaziuoti penktadieni ar sestadieni?[as cia apie muge klausiu] rolleyes.gif

Tikrai taip būsiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 08, 11:57)
Šį savaitgalį, Bielskio gatvėje.

MB brolis su šeima gyvena Bielskio gatvėj, ar ne laikas būtų jį aplankyt mastau.gif Ale kur man, su mano žindukliu, aš čia tik garsiai pasvajojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 09:35)
MB brolis su šeima gyvena Bielskio gatvėj, ar ne laikas būtų jį aplankyt  mastau.gif Ale kur man, su mano žindukliu, aš čia tik garsiai pasvajojau ax.gif

nagi... nuvažiuoji pas brolį, palieki kūdikį ir nutraukto pieno ir bent jau dvi valandas laisva wub.gif ..na bent jau valandą tai tikrai mirksiukas.gif
Aš tai drąsiai palikinėdavau (ir dabar palikinėju biggrin.gif ) bent porai valandų nuo pat mažumės, kitaip nuo pametinukų stogas būtų nuvažiavęs blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 08, 08:57)
čia sibirinė scylė (Scilla sibirica) snigžydrė (chionodoxa) jos žiedeliai visada žiūri į viršų, o scylių žemyn.

Ačiū. Dėl to žiūrėjimo žemyn ir pradėjau abejoti. Bet scylių nuotraukų kiek žiūrėjau, ten ant stiebo daugiau žiedukų būna ax.gif Bet mano turbūt rūšis tokia, senovinė pusiaulaukinė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 balandžio 2008 - 11:49
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 12:47)
nagi... nuvažiuoji pas brolį, palieki kūdikį ir nutraukto pieno ir bent jau dvi valandas laisva  wub.gif 
Aš tai drąsiai palikinėdavau (ir dabar palikinėju  biggrin.gif ) bent porai valandų nuo pat mažumės, kitaip nuo pametinukų stogas būtų nuvažiavęs  blink.gif

tai aš irgi nesėdžiu labai jau prisisegusi, kai reikalas yra, tai randu ką įdarbinti biggrin.gif tik čia jau belstis nemažai, bet ko nepadarysi kartais, kai laba rimts reikals yr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 09:50)
tai aš irgi nesėdžiu labai jau prisisegusi, kai reikalas yra, tai randu ką įdarbinti biggrin.gif tik čia jau belstis nemažai, bet ko nepadarysi kartais, kai laba rimts reikals yr lotuliukas.gif

Gerai pagalvojus esi teisi. 2 valandos pirmyn + 2 valandos atgal kūdikiui mašinoje ne pats sveikiausias dalykas unsure.gif Nors esam važiavę su 3 mėn. leliuku į Rygą ir atgal tą pačią dieną (į šunų parodą). Lyg ir nieko tokio... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 balandžio 2008 - 12:01
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 08, 09:19)
Ačiū user posted image
taip mb ir sakė, kad gal prie Frezijos nesu buvus ten, paprastai statybos parodoj lauke irgi būna daug augalėlių, tik gėlyčių mažokai  doh.gif

ir as nesu buvus, tai labai laukiu ax.gif , o suzinojau labai anksti kol dar niekur info nebuvo, paziurejau frezijos puslapi ir kazkokio medelio norejau,pasiskambinau, tai kai paklausiau ar turi, sake atsives kai bus muge, tai va, ir laukiu jau seniai nekantraudama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 12:47)
Ačiū. Dėl to žiūrėjimo žemyn ir pradėjau abejoti. Bet scylių nuotraukų kiek žiūrėjau, ten ant stiebo daugiau žiedukų būna   ax.gif  Bet mano turbūt rūšis tokia, senovinė pusiaulaukinė  lotuliukas.gif

Iškask ir pasodink derlingoje dirvoje ir pražys daug žiedelių, arba gerai patręšk. Gali būti, kad blogai žydi jauni augaliukai, išdygę iš sėklos (sėjasi nerealiai) gali būti kad auga daug metų toje pačioje vietoje, gal neturi maisto, nes šalia esantis buksmedis viską suvalgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 08 balandžio 2008 - 13:58
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 08, 11:49)
Iškask ir pasodink derlingoje dirvoje ir pražys daug žiedelių, arba gerai patręšk. Gali būti, kad blogai žydi jauni augaliukai, išdygę iš sėklos (sėjasi nerealiai) gali būti kad auga daug metų toje pačioje vietoje, gal neturi maisto, nes šalia esantis buksmedis viską suvalgo.

mėginsiu tręšti, nes šitas sklypas buvo ne vienus metus apleistas 4u.gif Jų prisiveisę ir sename sode, gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 15:04)
mėginsiu tręšti, nes šitas sklypas buvo ne vienus metus apleistas  4u.gif Jų prisiveisę ir sename sode, gražiai atrodo  wub.gif

Jos nieko nebijo, galima pjauti, mindyti ir t.t. vistiek žydės, bet tik turės po vieną arba du žiedelius.
Atsakyti
lyg pernai buvo kalba apie sraiges, o va šiandien atsitiktinai aptikau straipsnį, pasirodo yra priemonių nuo sraigių
Atsakyti

QUOTE(_vetra_ @ 2008 04 08, 06:55)
O klausykit, ar galėčiau jau tiesiai į žemę sodinti melsvę?

kaip mergaites sake - drasiai.

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 07:02)
tokių klasikinių šilokų aš turiu, ten kur nužiūrėjau yra lapai baltais pakraščiais, kita atmaina

aha, supratau drinks_cheers.gif , sakiau - nerealiai grazus wub.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 07:23)
Tai kad jos lapus supūdo jau rugsėjį, kame grožis?  Ar yra kažkokių super veislių, kurios ilgiau išsilaiko?

nu nu... nesakyk... juk nuo geguzes iki spalio ne taip jau ir trumpai mirksiukas.gif [melsves]

QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 08, 07:50)
nu bet grožis user posted image
user posted image

aciu 4u.gif , savo darzelio fotke blush2.gif
gal nori?

QUOTE(linjan @ 2008 04 08, 08:05)
dėl pentinių ir aubrečių labai dėkui, savaitgalį nuvažiavusi į sodybą sodinsiu ir lauksiu rezultatų

na del aubreciu dar nepasakiau, kodel as ju atsisakiau...
kai nuzydi, koki menesi sienas, stagariukai buna... nukerpi, ir nauja zaluma uzauga - jau iki kito pavasario. tai vat tas ''sieno'' laikotarpis man netiko schmoll.gif , nes toje vietoje turi but grazus kilimas, t.p. kalnini laibeni isbrokijau ax.gif

QUOTE(reg @ 2008 04 08, 09:09)
Siaip tai as siloku fane - turiu ir taka apsodinus.

drinks_cheers.gif as irgi, tinkamoj vietoje jie - tikras dekoras wub.gif
dar turiu toki pailgais lapais, stiebas primena zuvies stubura - toks pavarges pas mane tas silokiukas, pasiryzau atgaivint siais metais, manau netinkamoje vietoje jis nugrustas...

QUOTE(Knifofija @ 2008 04 08, 10:50)
Siauralapis bijūnas (peonia tenuifolia) http://images.google...a...sa=N&tab=wi

Labai aciu, Knifofija 4u.gif
tikrai sis augalas thumbup.gif , vienas maziukas pilnaviduris, kitas - aukstas tusciaviduris pas mane, ir kaip graziai paprastai lietuviskai apibudinamas - tiesiog siaralapis bijunas rolleyes.gif jie ypac idomus kkai dygsta

Knifofija, paklaust noriu: kai parodoj man neliko to aethionema rotundifolija, davei augaleli - kas jis? toks kaip isstypusia perkunrope primena.
kokio jis aukscio?
kaip auga - kupstu, ar tiesiog keli stiebeliai?
ar zydi, kada, kokios sp ziedai?
ar viszalis?
ar rausva zalumos spalva islieka visa laika?
kkas svarbesnio prieziuroje?
ar gerai jam bus sunkesne dirva, sauleta vieta?

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 11:35)
Ale kur man, su mano žindukliu, aš čia tik garsiai pasvajojau

man nebuvo sudetinga ax.gif
dar gi nesunkus maziukas, tai as toki i nesykle patogia kenguros tipo, ir viskas - dairosi i sonus arba miega, ramu prie mamos pilvuko... nueini i masina, pamaitini [jei MP], pervystai, ir vel tusas...
o kelione - kai uzvedi varikli, mazytei akys ir uzsimerkdavo rolleyes.gif
nebent diegliukai dar jums.... unsure.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 11:59)
  Nors esam važiavę su 3 mėn. leliuku į Rygą ir atgal tą pačią dieną (į šunų parodą). Lyg ir nieko tokio...

na matai....

atsikels vaiks, eisiu is to siltnamio pargabent i veranda daigelius, nes kompas rodo kad nakti tik 1 laipsnis silumos bus.... doh.gif
eisiu i koki saita tikrinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 08, 15:32)
lyg pernai buvo kalba apie sraiges, o va šiandien atsitiktinai aptikau straipsnį, pasirodo yra priemonių nuo sraigių

Labai už inforaciją, otai jau galvojau gal reikia rinkti tas sraiges ir kokiam restoranui pristatyti. g.gif Dar radau ir akmenis kuo valyti, o tai pradeda apsinešti. thumbup.gif
Atsakyti