Prisiskaiciau, kad keniai jau 1 m aukscio augina kankoreziu, kurie nekrenta zemen, o sutrupa sakose. Tikrai idomus sis spygliuotis
QUOTE(Tina* @ 2008 04 08, 10:55)
Prisiskaiciau, kad keniai jau 1 m aukscio augina kankoreziu, kurie nekrenta zemen, o sutrupa sakose. Tikrai idomus sis spygliuotis
o geras nznojau
merginos, padėkit susigaudyt. Visada buvau tikra, kad čia sniegžydrė, bet paskutiniu metu pradėjau abejoti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 11:18)
merginos, padėkit susigaudyt. Visada buvau tikra, kad čia sniegžydrė, bet paskutiniu metu pradėjau abejoti
na manau nereik abejoti
gali dar cia pasiziureti
http://images.google...=1&hl...lÄlių
Prisipirkau visokių priemonių,eisiu naikinti samanas. Tik reikia laukti kol nelis.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 08, 11:34)
Prisipirkau visokių priemonių,eisiu naikinti samanas. Tik reikia laukti kol nelis.
tai visa savaite lietinga bus
QUOTE(rena @ 2008 04 08, 11:36)
tai visa savaite lietinga bus
Tai samanoms pasisekė
QUOTE(rokoko @ 2008 04 08, 01:09)
po pavasarinio lietucio kai soktelejo viskas lauke gelyne daugiaziedes margutes, hiacintai ir tulpes pumpurus parode, o narcizai ryt turbut zydes , per kokia 5cm viskas per nakti... lelijos lenda, tuoj zydes ir paprastos margutes... ir tt... ir tt... o dar tas maziukas bijunelis krapiniais lapais kaip stiebias.... [veliau paklausiu, kaip vadinasi , kai nufotkinsiu, dar aukstas panasus yra] oi... bala nemate tu paseliu mano, bus ir taip kuo dziaugtis...
Siauralapis bijūnas (peonia tenuifolia) http://images.google...a...sa=N&tab=wi
QUOTE(linjan @ 2008 04 08, 09:05)
dėl pentinių ir aubrečių labai dėkui, savaitgalį nuvažiavusi į sodybą sodinsiu ir lauksiu rezultatų
O gal vis dėl to yra kurios auginate dyvinutes ir galite ką nors papasakoti apie jas. Interne niekur nerandu, nebent jos turi dar kokį pavadinimą
O gal vis dėl to yra kurios auginate dyvinutes ir galite ką nors papasakoti apie jas. Interne niekur nerandu, nebent jos turi dar kokį pavadinimą
Mirabilis jalapa
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 08, 11:18)
čia sibirinė scylė (Scilla sibirica) snigžydrė (chionodoxa) jos žiedeliai visada žiūri į viršų, o scylių žemyn.
Papildyta:
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 08, 11:51)
Merginos, gal visai ne i tema, bet paklausiu
gal zinote kada siauliuose bus dekoratyviu medeliu paroda, internete neransu info, girdejau kad kazkada bus kazkur
ieskau kazkokiu minciu gyvatvorei, ir seip koki grazuoliuka medeli ar krumeli noreciau isigyti
gal zinote kada siauliuose bus dekoratyviu medeliu paroda, internete neransu info, girdejau kad kazkada bus kazkur
ieskau kazkokiu minciu gyvatvorei, ir seip koki grazuoliuka medeli ar krumeli noreciau isigyti
Šį savaitgalį, Bielskio gatvėje.
Labas.Ar KNIFOFIJA dalyvausi mugej Siauliuose?O kada geriau vaziuoti penktadieni ar sestadieni?[as cia apie muge klausiu]