QUOTE(rozamunda @ 2008 04 15, 22:27)
Ir as siandien tresiau tresiau - rupus miltai, tos trasos is barstytuvo per smarkai pabiro- mat labai smukios,tai ranka barstant,gali visa burnela pridulketi.Teko vel su grebliu makaluoti Matyt dievulis ,pamates mano kancias, pasigailejo- eme ir gerokai , bet protingai pakrapnojo
Ir apskritai, kodel niekas cia manes nepasigedo- arimus isdirbus vos i lova iropodavau- ir taip visa savaite .Taigi gal jau guliu visa atvesus ?A?
O apskritai tai tris paras sprendziau super problema-ar pirmiau po aeravimo patresti ir po kokiu 2 savaiciu atseti ar atvirksciai. Mat su veja nepasiseke-greiciausiai tie kas sejo ,seklos pagailejo ,nepatrese ir trest neleido( atseit taip pirmais metais vejai geriau),o be viso to- MB per trumpai kirpo - zodziu pavasariop liko kazkoks semsius nuretejes(nesikeikiant).Siandien nutariau- pirmiau patresiu. O kokios ten seklos yra is su trasom ? ar taip sumakalavus neapdega seklytes?Tik nemiegokit ir man patarkit ar teisingai padariau???????
Ir apskritai, kodel niekas cia manes nepasigedo- arimus isdirbus vos i lova iropodavau- ir taip visa savaite .Taigi gal jau guliu visa atvesus ?A?
O apskritai tai tris paras sprendziau super problema-ar pirmiau po aeravimo patresti ir po kokiu 2 savaiciu atseti ar atvirksciai. Mat su veja nepasiseke-greiciausiai tie kas sejo ,seklos pagailejo ,nepatrese ir trest neleido( atseit taip pirmais metais vejai geriau),o be viso to- MB per trumpai kirpo - zodziu pavasariop liko kazkoks semsius nuretejes(nesikeikiant).Siandien nutariau- pirmiau patresiu. O kokios ten seklos yra is su trasom ? ar taip sumakalavus neapdega seklytes?Tik nemiegokit ir man patarkit ar teisingai padariau???????
Jeigu ta žolė neseniai tik pasėta, tai kam ją ajeruoti? Mano žolytei jau 10 metų, bet dar nesykio neajeravau ir dar gražiai atrodo, aplinkiniai klausinėja kaip aš ją prižiūriu ir, matyt, netiki tuo, kad aš ją tik 2 kartus patrešiu, o pavasarį su paprastu grėbliu prašukuoju Bet reikės su tokiomis krėblėmis giliomis ją supjaustyti, nes šiais metais jau susmulkėjusi.
Aš pasisėjusi esu "Golfmaster", tai tikrai atrodo, kaip golfo laukas, o ir atspari midž., ir dygsta gan greit. Super žolytė, kaip kilimas.
Boružėle, koks gražus tavo alpinariumas