Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(Evanescene @ 2008 04 14, 21:36)
Atsiprašau,kad čia įsikišu 4u.gif O garšvas įmanoma išnaikinti tik du roundapu? ax.gif Jis brangus? ax.gif

kažkurioj iš senųjų temų aptarinėjom garšvos "žavesį", bet sakyčiau gana seniai g.gif
atkasiau senienose - prašom čia aplinkui skaitinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 balandžio 2008 - 20:45
QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 11:28)
Tai kaip manot - ar augs ta mano gaure vejoj? Ar neptinka jai taip?

Gaurės mėgsta pavėsį, saulėje jos nugeibsta, arba vieta turi būti drėgna, kad nepritrūktų drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 14, 21:42)
kažkurioj iš senųjų temų aptarinėjom garšvos "žavesį", bet sakyčiau gana seniai g.gif
atkasiau senienose - prašom čia aplinkui skaitinėt mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
garsva,gaure - gal butu galima nuotraukyciu,kas cia per augaliukai g.gif gal ir man reikia tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gėlįninkės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jau proto visai neturit, drinks_cheers.gif šitiek raaaaašyyyyyyyyyyt schmoll.gif
Jau galvojau šiandien visko neperskaitysiu rolleyes.gif Jau ir akys paraudo wub.gif Kompas buvo supūliavęs... schmoll.gif, labai pasiilgau šios temelės ir visų bendraujančių čia 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mugėje nemažai pinigėlių išleidau rolleyes.gif , kai paauginsiu įmesiu fotkių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(klee @ 2008 04 14, 17:23)
Nieks manes nepastebi ph34r.gif  cry.gif  cry.gif  protest.gif
Na, pasisveikinkit bent kas nors bye1.gif  surrender.gif

Junkis visas priimam. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 15:55)
o kodėl į plastamsinius negalima?  rolleyes.gif yra jų dabar visai pamanomų  biggrin.gif

Aš irgi lauke naudoju plasmasinius vazonus. thumbup.gif Pasiteisina drinks_cheers.gif , jei įskyla, tai nauju pakeičiu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 15:51)
Reikia sumastyt vazonus su ratukais tada  smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 04 11, 12:08)
dar noreciau paprasyt Boruzeles ten toje nuotraukoje kur grazuole blinde- antrame plane matosi kazkoks gelynelis su akmenais...gal butu galima to gelynelio foto is arciau  ax.gif  mirksiukas.gif

foto bus tik ryt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 14, 20:58)
garsva,gaure - gal butu galima nuotraukyciu,kas cia per augaliukai  g.gif gal ir man reikia tokiu  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif garsva tai tau kiekviena mielai uzdovanotu iki paskutines saknies...
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 11, 15:38)
thumbup.gif  Malonu.Aš Ginkūnuose gyvenu  mirksiukas.gif

Ir man malonu. sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 14, 21:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif garsva tai tau kiekviena mielai uzdovanotu iki paskutines saknies...

Va va, ir aš norėjau šito "gėrio" pasiūlyti lotuliukas.gif
Atsakyti
O as internete nusiziurejau dvi melynas raganes. Ziedai kaip varpeliai wub.gif , bet nieko apie jas neraso. Tik kaina ir pavadinimas unsure.gif . Ieskau ieskau ir nieko apie jas nerandu. Nei kada zydi, nei kokio aukscio auga verysad.gif. Gal kas tokias girdejot? viena vadinasi Eriostemon Hendersonii, o kita Integrifolia. Idomu ar tos raganes, kuriu ziedai kaip varpeliai gausiai zydi. Jau kokios jos man grazios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 14, 21:58)
garsva,gaure - gal butu galima nuotraukyciu,kas cia per augaliukai  g.gif gal ir man reikia tokiu  bigsmile.gif

matau jau beveik prisiprašei lotuliukas.gif
garšva tokia viena iš bjauriausių piktžolių, plečiasi požeminiais ūgliais, užsiveisus nei sugaudyti nei suvaldyti bjaurybės doh.gif
gaurė tokia šita jau kur kas mielesnė biggrin.gif
Atsakyti
Gaurių abejų turiu..:
http://www.sodai.lie...e.com/Gaure.htm
Garšvų paprastų galiu iš kaimynų prikast...nežinosit kaip išsinaikint....
Atsakyti
Kaip manot ar nepakenkciau jeigu patresciau hortenzija trasomis skirtomis rozems? g.gif
Ar galiu is tikios maziukes jau siais metais tiketis ziedu?user posted image
Atsakyti