Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

sveikos, 4u.gif

apie vazonus, lauke laikomus, galiu pasakyti,kad savo pušeles laikau būtent tuose plasmasiniuose,bet jie (pirkti senukuose) yra pritaikyti laikyti lauke iki-30,atrodo ale terakotinai ir visai nepigūs,bet man patogūs nes gali juos perkelti iš vietos į vietą,tikrų su žemėm tiesiog fiziškai negalėčiau.Jie yra berods Italų gamybos. Nei įskilo,nei išvaizda pasikeitė per 3 metus, Aš jais džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Turiu kazkokia knygele, kur parodyta, kaip pasigaminti betoninius vazonus - paimti dideli plastikini kibira, ant dugno papilti smulkaus betono skiedinio, tada i vidu istatyti tokios pat formos, tik mazesni kibira, ir tarpa tarp abieju kibiru uzpildyti tuo skiediniu... palaukti kol sustings, ir vazonas gatavas 4u.gif . Is isores galima dekoruoti pagal kiekvieno fantazijos galimybes, galima i skiedini ideti spalvos (dazu), galima palikti a la natur..., ir galima aisku palaistyti kefyru lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 balandžio 2008 - 15:31
QUOTE(vida777 @ 2008 04 14, 16:30)
Turiu kazkokia knygele, kur parodyta, kaip pasigaminti betoninius vazonus - paimti dideli plastikini kibira, ant dugno papilti smulkaus betono skiedinio, tada i vidu istatyti tokios pat formos, tik mazesni kibira, ir tarpa tarp abieju kibiru uzpildyti tuo skiediniu... palaukti kol sustings, ir vazonas gatavas  4u.gif . Is isores galima dekoruoti pagal kiekvieno fantazijos galimybes, galima i skiedini ideti spalvos (dazu), galima palikti a la natur..., ir galima aisku palaistyti kefyru  lotuliukas.gif .

thumbup.gif ir ko tik mes čia neišmoksim lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieks manes nepastebi ph34r.gif cry.gif cry.gif protest.gif
Na, pasisveikinkit bent kas nors bye1.gif surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2008 04 14, 17:23)
Nieks manes nepastebi ph34r.gif  cry.gif  cry.gif  protest.gif
Na, pasisveikinkit bent kas nors bye1.gif  surrender.gif

LABAS clap_1.gif 000189.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 14, 17:31)
LABAS clap_1.gif  000189.gif  friends.gif

aistutėle, malonu 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(klee @ 2008 04 14, 13:09)
Ar kas naudojat augimo stimuliatorius? ar pasiteisina?

Naudojau pernai, kai persodinėjau kažkokius augalėlius, laistyt tekdavo gan dažnokai ( pagal instrukciją). Rezultatas - prigijo ir auga sau patenkinti toliau tongue.gif

QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 14:20)
va mano ankstyvasis rododendras  4u.gif
<...>

wub.gif (jazus, kaip laukiu kada jau ir pas mane teiksis žydėt blush2.gif )

QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 14:46)
Vida 777, aciu uz atsakymus  4u.gif O tai jau galvojau nusvaigau su ta gaure vejoj. As tai nmatau vizijoje grazu, dideli, iskerojusi, raudonlapi augala su geltonais ziedais. Kontrastas vejai turetu but geras. O vieta tai sauleta - teks ja tada daznai liet.

labai vargau pernai su ta gaure, jau tokia ištruoškus ir taip negražiai atrodydavo "neprisigėrus" - kibirais vandenį pyliau. Taigi, teko persodint į šiokį tokį pavėsį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 14, 18:52)
Naudojau pernai, kai persodinėjau kažkokius augalėlius, laistyt tekdavo gan dažnokai ( pagal instrukciją). Rezultatas - prigijo ir auga sau patenkinti toliau tongue.gif

wub.gif (jazus, kaip laukiu kada jau ir pas mane teiksis žydėt  blush2.gif )
labai vargau pernai su ta gaure, jau tokia ištruoškus ir taip negražiai atrodydavo "neprisigėrus" - kibirais vandenį pyliau. Taigi, teko persodint į šiokį tokį pavėsį wink.gif

O aš jau spėjau jį apkaltinti, kad man visą augalų ritmą sumakalavo g.gif

aš irgi gaure (ligulariją dygioji) turiu, bet niekaip nenutaikau vietos, tai per šlapia buvo-supuvo blink.gif , o dabar antri metai, bet nežydi, gal šiemet žydės.

Man dar beprotiškai patinka ligularija stenocephala, tokia žydi geltonom žvakėm nuo apačios wub.gif thumbup.gif. Tai nepretenzinga, greit dauginasi, apsisodinau visur kur įmanoma clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klee: 14 balandžio 2008 - 20:21
būtų visai smagu, jei sraigės nesikėsintų naktipiečiams pakramtyt lapų laugh.gif

Et, vieną abžorą sraigę šiemet užtikau - jau taip skaniai valgė kaimynų ribose garšvą wub.gif Pirma mintis buvo nuskraidint jąją į mišką, o bet tačiau pasirinko garšvą, vaidinau, kad nematau jos bigsmile.gif
Atsakyti
Atsiprašau,kad čia įsikišu 4u.gif O garšvas įmanoma išnaikinti tik du roundapu? ax.gif Jis brangus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2008 04 14, 14:09)
Sveiki,

nežn, ar čia tik man ar ir jums. Prisisėjau, prisisodinau visokių gėlyčiu ir taip sunkiai šiais metais auga  g.gif . Jau net susidariau augalų priežiūros kalendorių  pagal mėnulį ir ženklus  doh.gif

Gal saulės permažai, ar žemė ne ta??? 
Pirkau senukuose gruntą "šiltnamis". Tik vėliau įsiskaičiau, kad jis ten pagal kažkokias techn. pagamintas. Tai tokia keista žemė - viršui atrodo išdžiuvusi, o viduje visą laiką drėgna. Ir pelyja labai. Net begonijos supuvo.  verysad.gif
Durnaropes gal dar išgelbėjau, persodinau i žeme iš po kaliforn. sliekų, gal tiks.  g.gif

Ar kas naudojat augimo stimuliatorius? ar pasiteisina?

matai, kaip kartais šauksmas tyruose padeda mirksiukas.gif net susiradau tavo ankstesnį šauksmą ir sakau reikia gi kažką parašyt, kad atstumta nesijaustum lotuliukas.gif žinai, čia chebra gana konkretii pastebėjau lankosi - jei turi ką pasakyt taio sako, jei neturi, tai tuščiai žodžiais nesimėto biggrin.gif
dėl žemės tai vienais metais irgi buvau ant panašios pataikius, (kad antireklamos nepadaryčiau, bet berods buvo "Suniflor" substratas, tai daugiau jo nebeperku...), labai blogai drėgmę sugerdavo, o paskui stovėdavo šlapia...
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 14, 21:28)
o bet tačiau pasirinko garšvą, vaidinau, kad nematau jos  bigsmile.gif

thumbup.gif be proto protinga strategija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 04 14, 21:36)
Atsiprašau,kad čia įsikišu 4u.gif O garšvas įmanoma išnaikinti tik du roundapu? ax.gif Jis brangus? ax.gif

kažkada kažkas rašė, kad pirma su rondapu, o vėliau su lontreliu (atrodo) ax.gif
Atsakyti