Vida 777, aciu uz atsakymus O tai jau galvojau nusvaigau su ta gaure vejoj. As tai nmatau vizijoje grazu, dideli, iskerojusi, raudonlapi augala su geltonais ziedais. Kontrastas vejai turetu but geras. O vieta tai sauleta - teks ja tada daznai liet.
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 14, 14:32)
Aš patarčiau bukmedžius - pati savo du vazonus pasistačiau prie įėjimo, man gražu. Auga lėtai, bet jeigu nereikia medžių, tai ar problema? Vazonus pirkau gerus, specialiai laukui (Shetelig'e), tai jokių problemų. Krūmeliai nei padžiūvę, nei pageltę, kaip nauji
Medžių nereikia, norisi trinkelių plotą sulaužyti žaluma
O kas čia per vazonai ir kur jų yra pirkti ?
jeigu labai šalta žiema betoninių neįvilksiu į garažą
Reikia sumastyt vazonus su ratukais tada
o kodėl į plastamsinius negalima? yra jų dabar visai pamanomų
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 14, 14:50)
O kas čia per vazonai ir kur jų yra pirkti ?
Shetelig parduotuvė yra Žirmūnuose prie Hyper Rimi, nežinau, kaip kituose miestuose. Vokiški vazonai, specialiai lauko sąlygoms - pažymėti snaigės ženklu. Tikrai nesušalo, vazonai nesutrūko, rekomenduoju. Pati sunkiai pakeliu su žemėm, bet vyras perneša, kai man jau norisi kiemą reorganizuoti
Papildyta:
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 14:55)
O man plastmasiniai vazonai yra šlykštūs
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 15:55)
plastmasiniai suskylinėja, neatlaiko temperatūrų svyravimo
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 14, 14:58)
plastmasiniai suskylinėja, neatlaiko temperatūrų svyravimo
pas mane nesuskilinėjo, ir man jie visai nešlykštūs aišku, pagal išgales, bet man kitokie per brangūs
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 16:02)
pas mane nesuskilinėjo, ir man jie visai nešlykštūs aišku, pagal išgales, bet man kitokie per brangūs
ir nuo žiemos priklauso ir nuo vietos kur jie žiemoja, o ir ilgaamžiškumas kitas - per metus nesuskylinėjo, gal atlaikys dar metus kitus, tačiau ne tiek kiek atlaikžytų keraminiai
tačiau, žinoma, tai skonio, piniginės ir pan. reikalas ir jei tik tinka ir patinka tai ir naudok nesukdama galvos
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 14, 15:07)
ir nuo žiemos priklauso ir nuo vietos kur jie žiemoja, o ir ilgaamžiškumas kitas - per metus nesuskylinėjo, gal atlaikys dar metus kitus, tačiau ne tiek kiek atlaikžytų keraminiai
tačiau, žinoma, tai skonio, piniginės ir pan. reikalas ir jei tik tinka ir patinka tai ir naudok nesukdama galvos
As irgi norejau ikist savo trigrasi, kad kiekvienas pagal isgales kuria aplinka Man asmeniskai labai patiko akmenimis apmuryti, kur buvo foto ikelta kazkieno.
QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 14:46)
Vida 777, aciu uz atsakymus O tai jau galvojau nusvaigau su ta gaure vejoj. As tai nmatau vizijoje grazu, dideli, iskerojusi, raudonlapi augala su geltonais ziedais. Kontrastas vejai turetu but geras. O vieta tai sauleta - teks ja tada daznai liet.
tai jei atsibos laistyti, ar rasi kita tinkama vieta, visada gali persodinti .
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 14, 14:50)
jeigu labai šalta žiema betoninių neįvilksiu į garažą
pasistenk sodinti viszalius, atsparius salciams augalus, kad ir ziema grazu butu, ir niekur vilkti nereiketu, jei jau baisiai salta, geriau graziai laikinai uzdenk...
aš ir vis svaigstu akmenimis arba plytelėmis apmūryti molinius vazonus ar kokiu senus kibirus ir pigu, ir savom rankom padaryta