Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

Vida 777, aciu uz atsakymus 4u.gif O tai jau galvojau nusvaigau su ta gaure vejoj. As tai nmatau vizijoje grazu, dideli, iskerojusi, raudonlapi augala su geltonais ziedais. Kontrastas vejai turetu but geras. O vieta tai sauleta - teks ja tada daznai liet.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 14, 14:32)
Aš patarčiau bukmedžius - pati savo du vazonus pasistačiau prie įėjimo, man gražu. Auga lėtai, bet jeigu nereikia medžių, tai ar problema? Vazonus pirkau gerus, specialiai laukui (Shetelig'e), tai jokių problemų. Krūmeliai nei padžiūvę, nei pageltę, kaip nauji thumbup.gif

Medžių nereikia, norisi trinkelių plotą sulaužyti žaluma smile.gif
O kas čia per vazonai ir kur jų yra pirkti ? g.gif blush2.gif

g.gif jeigu labai šalta žiema betoninių neįvilksiu į garažą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia sumastyt vazonus su ratukais tada smile.gif
Atsakyti
o kodėl į plastamsinius negalima? rolleyes.gif yra jų dabar visai pamanomų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 14, 14:50)
O kas čia per vazonai ir kur jų  yra pirkti ? g.gif  blush2.gif

Shetelig parduotuvė yra Žirmūnuose prie Hyper Rimi, nežinau, kaip kituose miestuose. Vokiški vazonai, specialiai lauko sąlygoms - pažymėti snaigės ženklu. Tikrai nesušalo, vazonai nesutrūko, rekomenduoju. Pati sunkiai pakeliu su žemėm, bet vyras perneša, kai man jau norisi kiemą reorganizuoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 14:55)
o kodėl į plastamsinius negalima?  rolleyes.gif yra jų dabar visai pamanomų  biggrin.gif

O man plastmasiniai vazonai yra šlykštūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 15:55)
o kodėl į plastamsinius negalima?  rolleyes.gif yra jų dabar visai pamanomų  biggrin.gif

plastmasiniai suskylinėja, neatlaiko temperatūrų svyravimo
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 14, 14:58)
plastmasiniai suskylinėja, neatlaiko temperatūrų svyravimo

pas mane nesuskilinėjo, ir man jie visai nešlykštūs tongue.gif aišku, pagal išgales, bet man kitokie per brangūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 04 14, 16:02)
pas mane nesuskilinėjo, ir man jie visai nešlykštūs  tongue.gif aišku, pagal išgales, bet man kitokie per brangūs  g.gif

ir nuo žiemos priklauso ir nuo vietos kur jie žiemoja, o ir ilgaamžiškumas kitas - per metus nesuskylinėjo, gal atlaikys dar metus kitus, tačiau ne tiek kiek atlaikžytų keraminiai
tačiau, žinoma, tai skonio, piniginės ir pan. reikalas ir jei tik tinka ir patinka tai ir naudok nesukdama galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 14, 15:07)
ir nuo žiemos priklauso ir nuo vietos kur jie žiemoja, o ir ilgaamžiškumas kitas - per metus nesuskylinėjo, gal atlaikys dar metus kitus, tačiau ne tiek kiek atlaikžytų keraminiai
tačiau, žinoma, tai skonio, piniginės ir pan. reikalas ir jei tik tinka ir patinka tai ir naudok nesukdama galvos smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi norejau ikist savo trigrasi, kad kiekvienas pagal isgales kuria aplinka 4u.gif Man asmeniskai labai patiko akmenimis apmuryti, kur buvo foto ikelta kazkieno.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 14:46)
Vida 777, aciu uz atsakymus  4u.gif O tai jau galvojau nusvaigau su ta gaure vejoj. As tai nmatau vizijoje grazu, dideli, iskerojusi, raudonlapi augala su geltonais ziedais. Kontrastas vejai turetu but geras. O vieta tai sauleta - teks ja tada daznai liet.

tai jei atsibos laistyti, ar rasi kita tinkama vieta, visada gali persodinti ax.gif .

QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 14, 14:50)
g.gif jeigu labai šalta žiema betoninių neįvilksiu į garažą  doh.gif  lotuliukas.gif

pasistenk sodinti viszalius, atsparius salciams augalus, kad ir ziema grazu butu, ir niekur vilkti nereiketu, jei jau baisiai salta, geriau graziai laikinai uzdenk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 balandžio 2008 - 15:18
aš ir vis svaigstu akmenimis arba plytelėmis apmūryti molinius vazonus ar kokiu senus kibirus drinks_cheers.gif ir pigu, ir savom rankom padaryta thumbup.gif
Atsakyti