Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(Knifofija @ 2008 04 13, 18:20)
Tikrai nenaikink, nes šios bakterijos gali atskristi ir iš kaimynų sklypo, juk neisi paskui kaimynų kadagio raut. kažkur skaičiau, kad šio grybo porų buvo rasta netgi 10 kilometrų aukštyje. O kriaušes purkšk fungicidais, bet mažiausiai tris kartus per sezoną. Pirmą kartą reikėtų purkšti kuo skubiau, kol dar lapai neišsiskleidė.

na ir galvosūkį uždavėt - raut savo kadagį ar neraut. Gražus, gaila, bet purškalios chemija 3*metus irgi ne pyragai. g.gif
Atsakyti
Matyt nebuvai susidūrus - pernai mačiau visą rūdžių grožį, "nelaiko nervai" toliau tokius grožius matyt. Teks purškaliot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 12, 21:35)
Na va, ikeliu Davido budleja.

O as galvojau, kad tai daugiau zolinis augalas blink.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 04 13, 11:08)
ar sita pas tave raudonlape, labai grazi  wub.gif .

Aciu 4u.gif Kadangi ji uzauga apie 1 m aukscio, ikisau ja vejon. Kazin kaip ji ten jausis g.gif Maciau pas vienus zmones panasiai padaryta. Tik va MB tai burbejo kaip zole reikes pjaut doh.gif

Pasitaisau del erikos savo uzrasuose visam laikui doh.gif

Pas visas taip grazu ir jau tikras PAVASARIS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 13, 20:20)
Nu ir negailit jūs manęs, pavargusi, sušalusi ir turiu 3 valandar akis varvinti į kompą žiūrint.

Mums labai gaila, bet kad tų iškylančių klausimėlių milijonai ax.gif . Pas mane sode už tokio ūkinuko yra toks lyg prūdelis, bet pavasarį jis taip atsigauna, gaunasi ciela upė ir bėda tame, kad jis patvinęs mano šlaitus ardo, o dar labai bijau, kad mažius (2,5 m), kada nenužiūrėtas nenugrybautų ton pusėn, dėsim tvorą, bet gal yra kokių augalų, krūmų, medelių kurie stiprintų tą šlaitą savo šaknelėm, tiesa vieta ten baisingai pavėsinga, lyg ir miškelyje. Gal sudėtingai čia parašiau, važiuosiu šiandieną į sodą po gėlynus kapstytis tai foto parvešiu, bus aiškiau.
Atsakyti
Siandien Kaune jau saulute pasirode bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 08:42)
Siandien Kaune jau saulute pasirode  bigsmile.gif

pas mus irgi švysčioja, bet rytas tai dar vėsu buvo. Pažiūrėjau ką tik ilgalaikes prognozes, tai bus pora šiltesnių dienų, tačiau iki pat balandžio pabaigos dažniausiai dienomis suksis apie 10 laipsnių, naktų ir su šaltuku prognozuoja... dar pavasaris skinasi kelią...
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Lendu ir aš iš pogrindžio, skaitynėju jus senai,o kadangi esu žalia žalutėlė tai milijoną klausymų turiu ax.gif 4u.gif
Nusipirkome sodyba kurioje jau 20 metų niekas negyveno....MB rūpestis pastatus iš numirėliu prikelti, mano - aplinka smile.gif Šiokį tokį darželį gėlių jau pasodinau, iš draugiu po krūmelį, po gėlytę surankiojus, dabar reiktu kažkaip savo jėgomis kapstytis.....Ar galiu paruošusi žemę į ją sėti patikusias gėlytes iš pakelių? Ar būtina jas daiginti iš anksti, kaip visa tai daroma-pasėju, sudygsta ir retinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 14, 09:11)
Ar galiu paruošusi žemę į ją sėti patikusias gėlytes iš pakelių? Ar būtina jas daiginti iš anksti, kaip visa tai daroma-pasėju, sudygsta ir retinu  g.gif

jei vienmetės, tai greičiau žiedų sulauksi pasėjusi iš anksto, tačiau kai kurios visai sėkmingai ir tiesiai į gėlyną pasėtos spėja padžiuginti žiedais. bandyk vadovautis rekomendacijosmis ant pakelio, o kils klausimų dėl konkrečių gėlių - guldyk čia, dalinsimės patirtimi smile.gif
o dėl daugiamečių, jei jas iš sėklų norėsi užsiauginti, tai geriausia paskirk kur darže ar pan. lysvelę, ten pasėk, (tik užsirašyk ką kur sėjau, nes iš patirties žinau, kad paskui išgaruoja smile.gif ) o išsodinsi kitais metais, kai daigiukai jau bus brandesni, nes daugiametės pasėtos pirmais metais dar nedemonstruos savo grožio, tad ir gėlyne vaizdo nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 balandžio 2008 - 08:30
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 14, 09:29)

o dėl daugiamečių, jei jas iš sėklų norėsi užsiauginti, tai geriausia paskirk kur darže ar pan. lysvelę, ten pasėk, (tik užsirašyk ką kur sėjau, nes iš patirties žinau, kad paskui išgaruoja smile.gif ) o išsodinsi kitais metais, kai daigiukai jau bus brandesni, nes daugiametės pasėtos pirmais metais dar nedemonstruos savo grožio, tad ir gėlyne vaizdo nebus.

Šiaip labiau daugiametės domina smile.gif Vadinasi jei pasėsiu šiemet tai persodinėt kitais metais reiks? O jei aš jas į tą vietą kur gėlyną planuoju bersiu ir išdygus silpnesnes išrausiu (nors kam jas rauti, galima gal į kitą vietą tiesiog pernešti g.gif ) tai kažkas gražaus šiemet jau nesigaus g.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti: gal žinot kur rasti Vilniuj šilauogių, noriu pirkti daug, gal kokių net 10 krūmų. Kojelavičiaus gatvėj skambinau sakė, kad neturi, Senukuose vakar buvau Ukmergės g., irgiu neturi. Skambinau į parduotuvę medžio centre Verkių g., jie turi, bet derančios labai brangios - net po 25 Lt Gal kas žinot kur pigiau? Labai jau norisi tų uogyčių...
Atsakyti
Aš irgi dar paklausiu, o kaip vijokliai g.gif Kažkokiais (nežinau kokiais dar tik ) norėčiau sieną užleist kada sodinti ir kaip-jie sėjami ar daigų reikia ieškoti kur nors?
Atsakyti
Pats populiariausias vijoklis penkialapis vinvytis,atkaklus neįnoringas ,lipa ir vargo nemato,atramų nereikia.O kitokių tai turguj galima paieškot ,jei neapgaus .Galima ir vynuoges augint ir grožis ir nauda,raganių daugelio spalvų.
Atsakyti