Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(Jomke @ 2008 04 13, 16:36)
Labutis visoms ziuriu cia jus taip aktyviai bendraujate tai gal as truputi ne i tema , bet noriu jusu paklausti gal zinote kas ir patarsite man neismanelei  blush2.gif Jau vienoj temelej klausiau , bet ta tema ziuriu tokia neaktyvi , tai bijau , kad kol sulauksiu atsakymo ji man nenumirtu  doh.gif  verysad.gif
Va vakar nusipirkau  tokia gelyte , sake , kad daugiamete , ir kad auga lauke  g.gif sakykit gal kas zino apie sia gelyte ir gali pasakyti kaip yra is tiesu ?? as jau ja lauke pasodinau ir bijau , kad jei ji kambarine nenumirtu lauke ji man  blink.gif
Neleidzia ikelti nuotraukytes per didele , va cia yra ikelta gelytes foto , tai maniske tokia pat  rolleyes.gif

Ta Campanula yra kompaktiska daugemete, gausiai zydinti, stipriais stiebais, mazais sirdies formos lapais, melsvi ziedai, aukstis 15-20, plotis 30 cm. Zydi vidurvasari, megsta pusiau pavesi. Va taip pas mane knygoj apie ja raso mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 13, 15:46)
Ta Campanula yra kompaktiska daugemete, gausiai zydinti, stipriais stiebais, mazais sirdies formos lapais, melsvi ziedai, aukstis 15-20, plotis 30 cm. Zydi vidurvasari, megsta pusiau pavesi. Va taip pas mane knygoj apie ja raso mirksiukas.gif .

Aciu labai uz atsakyma mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai vadinasi galiu buti rami , ir gali ji augti lauke thumbup.gif
Nes bandziau per google ieskotis apie ja tai nieko konkretaus taip ir nesuradau schmoll.gif , tai pradejau pergyventi , galvoju , jei mane apmove ta pardaveja unsure.gif ir ji yra kambarine , o as ja lauke pasodinau , ir dar sitaip atveso oras dabar blink.gif
Papildyta:
QUOTE(holiday @ 2008 04 13, 15:40)
kiek grožybių prikėlėt  wub.gif
pas mane irgi tulpės jau žydi.
šiandien senukuose mugėj pinigų išleidau kiek  doh.gif
nusipirkau trijų rūšių aviečių  thumbup.gif baltą raganę, sprigių, fuksijų 5 rūšių, svyrančių begonijų  thumbup.gif į pabaigą viskas pigiau. bet kaip tokiu oru avietes pasodinti  g.gif šaaalta, brr.
o aplink kauną nesiburia sodininkės - gėlininkės?  rolleyes.gif
Papildyta:
jomke, taip, šita gėlytė yra daugiametis katilėlis, gali drąsiai ją sodinti lauke  drinks_cheers.gif peržydėjusius žiedelius nuskabyk ir vėl žydės  thumbup.gif

Aciu labai uz atsakyma mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , dabar jau rami esu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 13, 16:43)
palik vyra ramybej  lotuliukas.gif tulpes dabar ne laikas sodinti,palauk rudens  4u.gif

Parduoda vazoneliuose kruvelem jau su pumpurais is lapu vos islindusiais. Negaliu atsilaikyt pries kvietkus doh.gif. Dar labai noriu remontantines raganes ax.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi remontantinė raganė nuo paprastos? rolleyes.gif aš nusipirkau paprasta baltą, sodinsiu vazone dideliam, nusipirkau kopėtėles kūgio formos thumbup.gif
Atsakyti
Va, taip greitai ir paprastai į mano kiemą ateina pavasaris, tik už 17 lt (vazonai - neįskaičiuoti) mane džiugina pačios lietuviškiausios gėlės....

...ėjau į Maxima cukraus pirkti, grįžau su vazonais biggrin.gif
Atsakyti
gal kas is kaunieciu nori kambariniu pomidoru? wub.gif prisisėjau, tiek daug sudygo, dalinu visiems ir vistiek dar yra. pasiliksiu sau tik kelis, galiu pasidalinti 4u.gif
Papildyta:
dar pas mane rododendras prazydo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 12, 10:35)
jei gali palik tarpa nuo tvoros didesni,tai galesi apgeneti ir nuo tvoros puses bigsmile.gif
tujos greitai auga, o karpomos pakankamai sutankėja. Galima karpyti tiek viršų, tiek šonus <...>

Tai, kad Smaragd šonai nesikarpo tongue.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 04 13, 12:23)
as irgi si ryta aplaksciau savo gelytes su photo.gif -pasirodom  ax.gif  blush2.gif
<...>

o-jej, gražu ir dar šiluma tokia padvelkė. Net pavydas sujamė, kai šitaip šalta ir vėjas kiauriai pučia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 04 13, 17:28)
o kuo skiriasi remontantinė raganė nuo paprastos?  rolleyes.gif aš nusipirkau paprasta baltą, sodinsiu vazone dideliam, nusipirkau kopėtėles kūgio formos  thumbup.gif

Remontantines zydi visa sezona, o paprastos pavasari arba vasara.
Papildyta:
Rojaus soduose yra labai geras straipsnis apie raganes. Pasiskaityk, ten parasyta kaip jas genet ir suskirstyta pagal pogrupius. Susirasi savo raganes pavadinima ir viskas. Jeigu neklystu remontantines 2 grupei priskiriamos. Dabar reikia tik nusirasyt pavadinimus remontantiniu ir leisiuosi i paieskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 12, 20:35)
user posted image
Na va, ikeliu Davido budleja. Vaizdelis ne koks doh.gif . O nugenejau tik tiek, kad ispjoviau visas sausas sakas ir sudziuvusias ziedynu kekes. Dar nusipirkau raudonu gvazdiku 6 krumelius ax.gif . Idomu ar jiems pavesis nekenkia

nu o man visai nebaisus tas vaizdzialis ax.gif ,isivaizdavau kad tik keli mazi stabariukai lieka, o cia visas krumelis, o kai ziedais pasipuosia tai tikriausiai kompensuoja viska tos kekes ir drugeliai smile.gif
Atsakyti
Nu ir negailit jūs manęs, pavargusi, sušalusi ir turiu 3 valandar akis varvinti į kompą žiūrint.
Atsakyti

QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 13, 16:56)
Va, taip greitai ir paprastai į mano kiemą ateina pavasaris, tik už 17 lt (vazonai - neįskaičiuoti) mane džiugina pačios lietuviškiausios gėlės....

...ėjau į Maxima cukraus pirkti, grįžau su vazonais

saunu! wub.gif

QUOTE(holiday @ 2008 04 13, 17:01)
dar pas mane rododendras prazydo  wub.gif

bigsmile.gif tai bent wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 16:41)
As viska is rudens PC susipirkau ir visur prikaisiojau, kai cia masinis pamisimas visoms buvo  lotuliukas.gif
O man kaip tik pardavejas sake, kad i sonus jos eina. Apgavo?  g.gif

Rokoko, nuo pavasarinio grozio man tik magistrinis nesieiliuoja  doh.gif
Papildyta:
As irgi su fotiku po kiema lakstau, tai ka kaimynas apie mane galvoja, tai nezinau  blush2.gif Nors man dzin - jis dar keistesnis  lotuliukas.gif

Tiesa Senuku mugej nusipirkau stai ka:
Rudgrūdėlę
[attachmentid=138854]
Bandrenį
[attachmentid=138855]
Liguliariją
[attachmentid=138856]

Ligularija lietuviškai -gaurė, raudoniausi lapai yra veislių "Otello" ir "Desdemona"
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 17:09)
O stai dar mano rozinis virziukas suzydo  smile.gif Praeita pavasari norejau ji mest lauk, nes atrode visai nusales. Bet MB ikiso paslapciom kamputy vienam. Ir kagi - atzele  bigsmile.gif

Čia erika.
Atsakyti