QUOTE(Jomke @ 2008 04 13, 16:36)
Labutis visoms ziuriu cia jus taip aktyviai bendraujate tai gal as truputi ne i tema , bet noriu jusu paklausti gal zinote kas ir patarsite man neismanelei Jau vienoj temelej klausiau , bet ta tema ziuriu tokia neaktyvi , tai bijau , kad kol sulauksiu atsakymo ji man nenumirtu
Va vakar nusipirkau tokia gelyte , sake , kad daugiamete , ir kad auga lauke sakykit gal kas zino apie sia gelyte ir gali pasakyti kaip yra is tiesu ?? as jau ja lauke pasodinau ir bijau , kad jei ji kambarine nenumirtu lauke ji man
Neleidzia ikelti nuotraukytes per didele , va cia yra ikelta gelytes foto , tai maniske tokia pat
Va vakar nusipirkau tokia gelyte , sake , kad daugiamete , ir kad auga lauke sakykit gal kas zino apie sia gelyte ir gali pasakyti kaip yra is tiesu ?? as jau ja lauke pasodinau ir bijau , kad jei ji kambarine nenumirtu lauke ji man
Neleidzia ikelti nuotraukytes per didele , va cia yra ikelta gelytes foto , tai maniske tokia pat
Ta Campanula yra kompaktiska daugemete, gausiai zydinti, stipriais stiebais, mazais sirdies formos lapais, melsvi ziedai, aukstis 15-20, plotis 30 cm. Zydi vidurvasari, megsta pusiau pavesi. Va taip pas mane knygoj apie ja raso .