Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 15:41)
*As viska is rudens PC susipirkau ir visur prikaisiojau, kai cia masinis pamisimas visoms buvo

**Rokoko, nuo pavasarinio grozio man tik magistrinis nesieiliuoja

***Tiesa Senuku mugej nusipirkau stai ka:
Rudgrūdėlę
[attachmentid=138854]
Bandrenį
[attachmentid=138855]
Liguliariją
[attachmentid=138856]

*daugiau tokiu ''pamisimu'' aplink 4u.gif

** lotuliukas.gif

***Pirmaja ''varske'' vadinu, isgyvendinau....
Bandreni kai sodinau, tai uosviene tikino, kad po 1 sezono ravesiu kaip piktzole lotuliukas.gif - taip ir nutiko!
Abiem siem augalam reikia labai subtiliai vieta parinkt, kad atsisklestu... ''Gelyne'' tiesiogine prasmme jie nesiziuri schmoll.gif
Liguliarijos nebandziau g.gif , labai grazus paveiksliukas wub.gif

Vietoj rudgrudeles uzveisiau Kryzmine glazute, reikejo viszales sidabrines zalumos
kai pasodinau:
user posted image

veliau:
[reikia reguliuot ta apskritima nuo pletimosi]
user posted image

QUOTE(rozamunda @ 2008 04 12, 15:56)
*manau,kol is kankoreziu issiris koks padorus spygliuotis- mes ir pasensim

**klausyk,net pagailo taves tu katinu uzkankintos verysad.gif

* drinks_cheers.gif ................lotuliukas.gif

**kovosim!!! cool.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 16:09)
O stai dar mano rozinis virziukas suzydo
Bet MB ikiso paslapciom kamputy vienam.

ggrazuolis wub.gif
Mb geruolis wub.gif .................... blink.gif

O pas mane naujos pavesines- malkines statybos sustabde spygliuociu sodelio ''kilimo'' atnaujinimo bei rekontravimo darbus verysad.gif , kam db vargt - numindys vyrija, drozlem apsiukslins... ir tt .doh.gif
bliamba.... kaip iki rudens isgyvent rolleyes.gif - tada!... ir virzis ten apsigyvens butinai! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 12 balandžio 2008 - 21:53
pakartosiu posta savo.... blush2.gif

tai pafotkinau thumbup.gif ,
Kaufmano tulpytes visame grazumewub.gif , narcizai pradejo zydet, hiacintai ant sprogimo ribos, daugiaziedes margutes pumpurus iskelusios, tik kas cia kairej ir desinej, veliau geltonai zydes .... g.gif
o maziukas siaurallapis bijunas 5 ziiedus turesbigsmile.gif thumbup.gif [pernai tik 1]
spygliuociu spalvos atsigauna po ziemos , slapia - samanos visur , silokas bet kada geros formos....
sveciu buvo biggrin.gif
ech... wub.gif
[/quote]
Atsakyti
Pas mane irgi narcizai sužydėjo rolleyes.gif
http://www.public.fo...dscf000329.html

Krokai gaila jau nusibaigė unsure.gif

Tulpės krauna wub.gif
http://www.public.fo...dscf001117.html

Abrikosas kaip antri metai labai daug pumpurų turi
http://www.public.fo...dscf000137.html

Ir sidabrakrūmis užvešlėjo, kažin ar užėjus šalnom jis nenušatų..?
http://www.public.fo...dscf000621.html
Atsakyti
wub.gif kokiu graziu pavasariniu ziedu cia prikelet thumbup.gif crokai senos dienos pas mane jau nuzydeje,tulpes jau irgi kai kurios baigia zydet (gerai, kad ne visos vienu kartu prazydo) zemaugiai narcizai jau irgi i pabaiga,aukstesni dar zydi ir tokie grazus pilnaviduriai narcizai dabar prazydo - gaila neturiu pafotkinus ax.gif

kodel tulpytes Kaufmano g.gif cia veisle tokia g.gif pas mane tokios zemes su dryzuotais lapukais jau baigia nuzydet,bet gal jos ir ne Kaufmano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 12, 19:39)
bet gi yra labai daug augalų nuodingų, tik kol kas nors to nepasako - atrodo viskas gerai. Aš nežinau kam gali kilti noras paragauti Kazokinio kadagio g.gif

dėl paragavimo tai nebaisu. Bet jau ne vienas apželdintojas man yra sakęs, kad geriau Kazokinio nesodinti, jei nori turėti sveikus vaismedžius. Vieni neprisiminė tiksliai priežasties, kiti sakė, kad šitas kadagys - kriaušių rauplių tarpinė vystymosi stotelė. Manau, yra kažkiek tame tiesos, jeigu visi taip tvirtina g.gif
Pas mane fantastiškas Kazokinis auga. Skersmuo jau beveik 2 metrai, bet teks mesti lauk po šitokių kalbų verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 12, 18:58)
tikra tiesa - Riešės kaimuko pakraščiuose mirksiukas.gif Renkasi būrelis "čiabuvių", ar tik nereikės šaukti sueigos cool.gif

Šitoj pusėj gyvena ne tik daug gėlininkų. Jolaxus, aplink Sudervę gyvena labai daug Bernų (matyt šitos vietovės aura teigiama lotuliukas.gif ). Taigi, galim drąsiai kviesti sodininkų-šunininkų susitikimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 12, 22:52)
Vietoj rudgrudeles uzveisiau Kryzmine glazute, reikejo viszales sidabrines zalumos

labai gražus augalėlis, o pūkuotoji glažutė yra kitas daiktas? kažkokia pas mane auga, bet nesu tikra dėl pavadinimo, lapeliai irgi pilkšvi bet ne tokie vešlūs, o žydi baltais žiedeliais, neprisimenu iš kur pas mane papuolė, tai ir pavadinimo neužfiksavau... unsure.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 13, 08:58)
Šitoj pusėj gyvena ne tik daug gėlininkų. Jolaxus, aplink Sudervę gyvena labai daug Bernų (matyt šitos vietovės aura teigiama  lotuliukas.gif ). Taigi, galim drąsiai kviesti sodininkų-šunininkų susitikimą  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikriausiai meškinams apylinkės tinka thumbup.gif ir Riešėj bent pora be mūsiškio esu užmačiusi, vienas visai kaimynystėj, tai kartais kai išveda šeimos galvos juos pasiganyt tai duodasi iki išsekimo abu (šuniai duodasi, o ne šeimos galvos, šitie santūriau laikosi lotuliukas.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 13 balandžio 2008 - 08:25
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 12, 10:43)
Nu ka,merginos,buvau Senuku mugeje,nuvaziavau anksti-tai kaip zmogus -ir pasitariau ir pasidairiau ir pasipirkau.Taigi tos "deficitines" sunines katines cimziedos daigiuku nusipirkau,tai dabar,kad sodinsiu kad sodinsiu tongue.gif

Kaip man sitos reiktu.... Vakar prie stoties turgely radau uzrasyta "cimbzieda"- bet tokia marga, svyranti. Klausiu: cia sunine? Pardavejos ziuri ispute akis.... Tai nepirkau, aisku...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 13, 07:35)
Kaip man sitos reiktu.... Vakar prie stoties turgely radau uzrasyta "cimbzieda"- bet tokia marga, svyranti. Klausiu: cia sunine? Pardavejos ziuri ispute akis....  Tai nepirkau, aisku...

Mamce, tau "po blatu", kaip Berno šeimininkei, aš nuo savo, kai jau turėsiu, atseikėsiu lotuliukas.gif Nauja mafija kuriasi...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 15:41)
Liguliariją

ar sita pas tave raudonlape, labai grazi wub.gif .

QUOTE(Tina* @ 2008 04 12, 16:09)
O stai dar mano rozinis virziukas suzydo  smile.gif Praeita pavasari norejau ji mest lauk, nes atrode visai nusales. Bet MB ikiso paslapciom kamputy vienam. Ir kagi - atzele  bigsmile.gif

cia erika, ne virzis ax.gif .

QUOTE(rokoko @ 2008 04 12, 21:52)

***Pirmaja ''varske'' vadinu, isgyvendinau....

ko tu ja taip blink.gif ? man tai rudgrudele labai patinka - viszale, anksti zydi, o prie akmenu ar kokios akmenines sieneles nusvirusi atrodo fantastiskai...

QUOTE(Wolke @ 2008 04 12, 23:24)
wub.gif kokiu graziu pavasariniu ziedu cia prikelet...

wolke, prisiminiau, kad alpinariumui dar sidabrakrumiai (ypac zemaugiai) labai tiktu.

QUOTE(Mamce @ 2008 04 13, 09:35)
Kaip man sitos reiktu.... Vakar prie stoties turgely radau uzrasyta "cimbzieda"- bet tokia marga, svyranti. Klausiu: cia sunine? Pardavejos ziuri ispute akis....  Tai nepirkau, aisku...

sita irgi smirdi, tai gal ir tiktu tam paciam reikalui, tik ji dazniausiai loveliuose auginama.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 13, 10:35)
Vakar prie stoties turgely radau uzrasyta "cimbzieda"- bet tokia marga, svyranti. Klausiu: cia sunine? Pardavejos ziuri ispute akis....  Tai nepirkau, aisku...

čia ne visai ta pati, tik iš tos giminės. Ji kvapą irgi turi aštrų, gal irgi kažkiek nepatinka gyviama, bet ta "šuninė" atrodo štai kaip:

user posted image

o dažniausiai pas mus parduodama svyranti cimbžieda yra tokia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 12, 01:21)
as nesu patyrusi, bet salia musu tuju gyvatvores, kai ji paaugo, viskas nuskurdo [zemuoges].
siand prie kitos tujos iskasiau pavargusi silokiuka - tai net neisisaknijes per 2-3 metus, nes po juo - tuju saknys.
taigi manau, kad negiliai tuju saknynas  g.gif

pritariu rokoko - pas mus isilgai sklypo eina dujotiekio trasa ir rysio linija, tai visa augmenija dar prie sio "gerio" reik derinti - atstuma ir pan doh.gif Tai ant dujotiekio spygliuocius leidzia sodinti, nes ju saknys negiliai

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 12, 15:26)
[…], kad nusipirkau melynai zydincia hortenzija.
[…]Vyras va visas piktas, kad valanda po siltnamius visokius tasytis turejo

oj hortenzijos man grazu… kiek zinau norint isgauti melyna spalva reikia tam tinkamo dirvozemio g.gif – galima parudijusia gelezi po saknimis pakasti, dar nzn ar “veikia” sis fintas, nes hortenzija kuria gavau is Manykos dar nezydejo (beje kur ji prapuolus kad cia nesirodo…)

man rodos visi vyrai sioj srity nekatrus… doh.gif as jau geriau su savo trim panom issiruosiu apsipirkti nei su vienu vyru tongue.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 12, 21:58)
tikra tiesa - Riešės kaimuko pakraščiuose mirksiukas.gif Renkasi būrelis "čiabuvių", ar tik nereikės šaukti sueigos cool.gif

as visom keturiom uz – tik man geda butu neismanelei savuosius plotus zinovems rodyti blush2.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 12, 22:39)
Mano sesė Klevinėj gyvena ax.gif

na vat kiek cia musu thumbup.gif Tik saulute pasirodys – reiks saslykus raugt ir susibegt (Nors pas mane ir ne Bernas, bet dvi mergos smile.gif: juoda vokietuke ir auksaspalve retrivere lotuliukas.gif )

Beje, Jolaxus, pernai sakei daug Kochiju auginai, gal ir siemet lycnu turesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 04 13, 11:58)
Beje, Jolaxus, pernai sakei daug Kochiju auginai, gal ir siemet lycnu turesi?  ax.gif

šiemet nesėjau, bet jei rasiu gėlyne užsisėjusių iš pernai tai tikrai galėsiu pasidalinti smile.gif
Atsakyti