Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

O as ryt i Senuku muge uzsuksiu, jei vel nesubludijau doh.gif Nors jau sakiau reikia tramdytis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
NU va as rytoj i muge nuo ryto leksiu bigsmile.gif .Ar didele muge?
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 04 11, 15:49)
NU va as rytoj i muge nuo ryto leksiu  bigsmile.gif .Ar didele muge?

Šiauliuose? Nedidelė schmoll.gif Kažkaip nykiai man pasirodė,tikėjausi daugiau prekeivių.Ką pakalbinau,visi vietiniai pasitaikė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 04 11, 13:48)
aš vakar su vaikais miške buvau, tai mažius klausia - mama kam tu šiukšles į maišą dedi? blink.gif
Ale mat... Aš iš JŪSŲ SODO pačias šilauoges pirkau ir durpes joms, o apie trąšas nepagalvojau, o ir pardavėja nepasakė unsure.gif Ką tik baigiau sodint - tranšėjos kasimas ir žvyro/durpių tąsymas šiaip jau sunkus darbas... Reikėjo palaukt savaitgalio ir vyro, nes daba amen nuo mojavimo kastuvu man 2 dienas bus karsta.gif nu ale susodinau beveikpagal visas taisykles- lauksim uogų po metų kitų bigsmile.gif

nu tikra kolege esi-as irgi tasiausi.Ar dideles duobes darei- sako reikia vos ne metriniu,bet pas mane metrazas tiek neisnesa,todel dariau mazesnes ir dar po apacia zvyras,tad pamakalavau su rugscia durpe ir pasodinau...O tu su zvyru ka darei?
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 04 11, 15:34)
: Mane uzknisa is suzelusiu ciobreliu ar pan. rankioti taji anaji ( doh.gif  uzmirsau tos ilgasaknes zoles pavadinima,kur vis atzelia, pajudinus saknis) O jei kiek tik apsileidi ir psio, taip isigali, kad nors dantim grauzk...

turbut USNIS ji vardu? Yra ZALIOJ STOTELEJ chemikalu, kuriuos ant jos zalios mases uzkrapnoji ir lauki sermenu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 11, 15:22)
nu tikra kolege esi-as irgi tasiausi.Ar dideles duobes darei- sako reikia vos ne metriniu,bet pas mane metrazas tiek neisnesa,todel dariau mazesnes ir dar po apacia zvyras,tad pamakalavau su rugscia durpe ir pasodinau...O tu su zvyru ka darei?
Papildyta:

turbut USNIS ji vardu? Yra ZALIOJ STOTELEJ chemikalu, kuriuos ant jos zalios mases uzkrapnoji ir lauki sermenu lens.gif

aš 5 sodinau, tai iškasiau tranšėją 6x1m ir gylio 40-50 cm, sodinau kas metrą. Žvyru išpyliau duobės dugną,atseit drenažui, tada rūgščią durpę, juodžemį, smėliuko kliuvo, viską perkasiau ir ant viršaus dar pamakalavau maišą spyglių. Tiesa, pažiūrėjau kad į vieną galą mano griovys susiaurėjęs doh.gif ale kad sunku, gal užteks ten tos vietos - tegul į šonus šaknijasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 11, 16:22)

Ne, ne usnis... lotuliukas.gif Virsune, kokia as skleroznike doh.gif Kol vaika migdziau buvau prisiminus, o dabar vel uzmirsau lotuliukas.gif

Prisiminiau - VARPUTIS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 11 balandžio 2008 - 15:40
QUOTE(raganele @ 2008 04 11, 16:32)
aš 5 sodinau, tai iškasiau tranšėją 6x1m ir gylio 40-50 cm, sodinau kas metrą. Žvyru išpyliau duobės dugną,atseit drenažui, tada rūgščią durpę, juodžemį, smėliuko kliuvo, viską perkasiau ir ant viršaus dar pamakalavau maišą spyglių. Tiesa, pažiūrėjau kad į vieną galą mano griovys susiaurėjęs doh.gif ale kad sunku, gal užteks ten tos vietos - tegul į šonus šaknijasi lotuliukas.gif

http://www.medelynas.lt/trasos/visos/- cia tau apie trasas,ka radau internete-nors sako,kad tinka visos,kurios skirtos azalijoms ir dar Lietuvos augintojai pataria pirmais metais netresti,ale kaip noris.....pas mane matai sklypas ant zvyro pakeltas ir dirva tokia su smeliu,tai irgi tikiuosi kad prigis mirksiukas.gif Svarbiausia, kad jos neuzmirktu.
Jei neklistu,tai dauguma musu senbuviu apie tai plepejo berods 13 temoj.
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 04 11, 16:38)
Ne, ne usnis... lotuliukas.gif  Virsune, kokia as skleroznike  doh.gif  Kol vaika migdziau buvau prisiminus, o dabar vel uzmirsau  lotuliukas.gif

Prisiminiau - VARPUTIS

Paprastai ir dviskiltės, ir vienaskiltės piktžolės naikinamos herbicidais – raundapu, glifosu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 04 10, 21:57)
Knifofija, as ta vaizdeli jau pernai issisaugojau  ax.gif  taip paprasta, subtilu ir taaaip grazu man  wub.gif

norejau paklaust-ar auginat kuri DAVIDO BUDLEJA-'drugeliu kruma'  wub.gif ?

Pas mane kieme auga, bet jau didelė. Dabar grožiu tikrai nepasižymi, o žydinčios net nemačiau, nes kai įsikėlėm į namą jau buvo rugsėjo pabaiga. Tai tik apgenėjau ir viskas. Po apgenėjimo dar mažiau patraukli doh.gif , tikiuosi kai sukraus pumpurus normaliau atrodis. Jeigu domina kaip dabar atrodo galiu įkelt nuotrauką.
Atsakyti
Pasirodau kaip mano kaufmano tulpytes suzydo, o vilkdalgiai - tai pokstininkai. Taip netiketai issisiepe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 11, 12:08)
friends.gif pas mane irgi fantazijos 0...aciukas del vakaryciu patarimu mergaitems  4u.gif del a la "alpinariumo"...prisipazystu esu ligonis visko noriu,visko prisiperku - paskiau nezinau kur ir besukisti doh.gif na bet zinot kaip su ligoniais buna  ax.gif  smile.gif
Papildyta:
dar noreciau paprasyt Boruzeles ten toje nuotraukoje kur grazuole blinde- antrame plane matosi kazkoks gelynelis su akmenais...gal butu galima to gelynelio foto is arciau  ax.gif  mirksiukas.gif

ir dar merginos jeigu nesunku gal zinot kuri kaip siu gelyciu lotyniski pavadinimai - niu matot man lietuviski pavadinimai nelabai ka sako  blush2.gif
silokas
velyviai
sliauziantis ir citrininis ciobrelis
aciuks.gif

Vėlyvis - Colchicum
Citrininis čiobrelis - Thymus citriodorus
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 11, 17:53)
Pasirodau kaip mano kaufmano tulpytes suzydo, o vilkdalgiai - tai pokstininkai. Taip netiketai issisiepe  bigsmile.gif

thumbup.gif smagumėlis wub.gif o aš dar laukime ax.gif

Wolke, šilokas lotyniškai Sedum
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 11, 17:53)
Pasirodau kaip mano kaufmano tulpytes suzydo, o vilkdalgiai - tai pokstininkai. Taip netiketai issisiepe 

bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip gražu biggrin.gif
Atsakyti