Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 10:14)
nu žavių augalų gi esama wub.gif  kaip suprantu netolimoj ateity visais tais žiedais jau grožėsies savo kieme mirksiukas.gif

kai tik aukso puodą laimėsiu, būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
užsiminiau apie kalnus ir prisiminiau savo pernykštes klajones po Šveicarijos Alpes rolleyes.gif tsknt, po diiiidelį alpinariumą bigsmile.gif
o va klausimėlis, gal kam bus kažkokių asociacijų, labai sužavėjo tokie dideliais baltais žiedais žydintys medžiai. Jie buvo susodinti į didelius vazonus, visa žydinti alėja atrodė įspūdingai. Tai buvo gegužės pabaiga... Aišku, gal čioa nelabai gerai matosi žiedai, bet jie primena raganės žiedus, lapeliai kažkiek primena liepos ar skroblo lapus. Na gėles aš labiau pažįstu nei medžius blush2.gif
Ta stovyla su baltu rūbeliu, tai aš hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 10, 13:06)
Šiauliai. 4u.gif  Kaži kaip ryt mugė irgi su lietum. g.gif  schmoll.gif

Tai jūs šiaulietė bigsmile.gif Kuriam rajone gyvenat? smile.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 13:25)
užsiminiau apie kalnus ir prisiminiau savo pernykštes klajones po Šveicarijos Alpes rolleyes.gif tsknt, po diiiidelį alpinariumą bigsmile.gif
o va klausimėlis, gal kam bus kažkokių asociacijų, labai sužavėjo tokie dideliais baltais žiedais žydintys medžiai. Jie buvo susodinti į didelius vazonus, visa žydinti alėja atrodė įspūdingai. Tai buvo gegužės pabaiga... Aišku, gal čioa nelabai gerai matosi žiedai, bet jie primena raganės žiedus, lapeliai kažkiek primena liepos ar skroblo lapus. Na gėles aš labiau pažįstu nei medžius blush2.gif

user posted image

Iš tolo man į jazminą panašu ax.gif biggrin.gif Man aplamai labai patinka jazminai,tokia nostalgija vaikystei..... wub.gif
Atsakyti

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 13:25)

lb graziai atrodai wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 10, 13:40)
Iš tolo man į jazminą panašu  ax.gif  biggrin.gif  Man aplamai labai patinka jazminai,tokia nostalgija vaikystei..... wub.gif

g.gif velniažin, jazminai man kitokie, ir kvapo labai ryškaus kaip prisimenu nebuvo...
gal dar kam kokių minčių kils? ax.gif o tai tada blaškiausi aplink tuos medžius, bet iš mūsų kompanijos niekas nežinojo ir nelabai domėjosi ta augmenija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 13:45)
lb graziai atrodai wub.gif  hihihi.gif

wink.gif pasipuošti gi reikėjo kažkaip į užsienius neriant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 13:47)
wink.gif pasipuošti gi reikėjo kažkaip į užsienius neriant  tongue.gif

bet derinies prie medziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 13:47)
g.gif velniažin, jazminai man kitokie, ir kvapo labai ryškaus kaip prisimenu nebuvo...
gal dar kam kokių minčių kils? ax.gif o tai tada blaškiausi aplink tuos medžius, bet iš mūsų kompanijos niekas nežinojo ir nelabai domėjosi ta augmenija ax.gif

Tai kad čia ne jazminas ir taip aišku 4u.gif Minty turėjau kad primena jazminą smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
aš tokį vieną klausimuką turiu: jei sodini įvairių spalvų kardelius į vieną vietą, ar jie nesusikryžmina? ar neatsitiks taip, kad galiausiai iš visokių spalvų liks tik viena? g.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laissve @ 2008 04 10, 11:59)
ir as noreciau suzinoti  ax.gif

Koordinačių nežinau, jie turėtų stovėti turguje, aš juos sutinku tik mugėse. Sekantį savaitgalį susitiksiu Klaipėdoje, tai paklausiu telefono.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 12:13)
įdomų čia augalą atkasei rolleyes.gif

Man rodos turiu mažų daigelių, bet jie dar nevegetuoja, tai nežinau kaip peržiemoja. Šitas krūmas kiekvienais metais truputį apšala viršūnėles, bet sekmingai žydi kasmet. Pavasarį, kai pradeda atželti, lapai būna ryškiai ryži, o paskui žaliuoja.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 09, 21:05)
Taip atrodo mano apgenėta blindė. Kažko labai skurdi. g.gif
http://i049.radikal....5279c0f0395.jpg

ko tu dejuoji, dziaugtis turetum tokia grazia turedama... wub.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 10, 11:48)

sitas dvi "grozybes" praeita savaite maciau parduotuvej, tik perpus pigiau, cia kainos tai jau nezmoniskos schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 10, 11:05)
Man rodos turiu mažų daigelių, bet jie dar nevegetuoja, tai nežinau kaip peržiemoja. Šitas krūmas kiekvienais metais truputį apšala viršūnėles, bet sekmingai žydi kasmet. Pavasarį, kai pradeda atželti, lapai būna ryškiai ryži, o paskui žaliuoja.

Tada stoju į eilę. Man labai žiedukai patiko wub.gif
Knifofija, gal esi bandžius auginti akacijas? Ar išgyvena jos mūsų žiemas?

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 04 10, 11:12)
ko tu dejuoji, dziaugtis turetum tokia grazia turedama... wub.gif
sitas dvi "grozybes" praeita savaite maciau parduotuvej, tik perpus pigiau, cia kainos tai jau nezmoniskos  schmoll.gif .

greitai prisipažink KUR? cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 10 balandžio 2008 - 13:21
O aš tai vakar nusipirkai į savo naują alpinariumą levandų, ožekšnį tokiais geltonai žaliais lapukais, pušelę ir čiobrelį įdomų margutį baltai žalią. Tai laukiu penktadienio kada galėsiu važiuoti į sodybą, tai jau vyks didžiosios kombinacijos kaip viską susodinti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti