Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

Gal galite papasakoti kur perkate mulca, na ta toki is zieviu ar kazkokiu tai lukstu, tiesiog akmenuku maciau Senukuose o tokio naturalesnio tai nelabai kur ir maciau.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 09, 22:41)
O kas ta ERBIblink.gif

tai tokia "papigiaiskų" prekių krautuvė. Prekės dažnai su pažeistomis pakuotėmis, arba labai mažai naudotos, pvz. esam nusipirkę elektrinį trimerį iš ten kažkur už nepilnus 50 Lt, sodo technikos būna, sako dažnai naudota parodose, prezentacijose ir pan., o paskui pigiai parduodama. Šiaip visokio "šlamštelio", bet pasigrybavus galima šio bei to įdomesnio ūkiui atrasti. pažiūrėk www.erbi.lt

QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 10, 10:16)
Mano nuomone, tau būtinai bortelių reikia - nuplaus smėlis žemes, augalai tikrai nesulaikys tokio aukščio g.gif

viena mano teta pademonstravo kaip sode (kur nuo senų laikų sodininkai taupo kiekvieną žemės pėdą smile.gif ) sutvirtino daugiamečių lysvių bortelius - perkūnropėmis. Jau antrais metais jos vaikų prileido, sutankėjo ir taip sukabino kraštus, kad ir norėdamas dar gautum padirbėti kol jas iš ten iškrapštytum. Žodžiu, per tas perkūnropes nei žemė byra, nei jos trukdo kitiems augalams, nes šaknys jų kuklios.
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 10, 11:02)
Gal galite papasakoti kur perkate mulca, na ta toki is zieviu ar kazkokiu tai lukstu, tiesiog akmenuku maciau Senukuose o tokio naturalesnio tai nelabai kur ir maciau.

esu mačiusi Thomas Philipps'e smulkintos žievės maišai po 70 l, o kaina man pasirodė ar tik ne apie 10 lt, kad kažkaip užkabino jog labai pigu g.gif nebent būsiu suklydusi tą kainą nužiūrėdama, nes pirkti tai nepirkau, nors reikėtų vienam kampe mulčo papildyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 09, 22:15)
Kar noriu paklausti, tik nežinau jo pavadinimo. Ar galima pačiam pasidauginti? g.gif
http://i016.radikal....31b49873038.jpg

Dar noriu informacijos. 4u.gif Reikia nukirpti, įstrižai ar tiesiai, ar nulauži galima. g.gif
Tas šakeles užtenka į žemę įkišti? Reikia pavėsio ar padaryti kokį mini šiltnamį? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 10, 11:02)

Šiandien parsivežiau mulčo iš ŽALIOS STOTELĖS. Pušų mulčas 22lt.Yra dažytų mulčų jų kainos apie 27lt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 10, 11:15)
parsivežiau mulčo iš ŽALIOS STOTELĖS. Pušų mulčas 22lt.Yra dažytų mulčų jų kainos apie 27lt. bigsmile.gif

koks kiekis to pušų mulčo?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 10:06)

esu mačiusi Thomas Philipps'e smulkintos žievės maišai po 70 l, o kaina man pasirodė ar tik ne apie 10 lt,  kad kažkaip užkabino jog labai pigu g.gif nebent būsiu suklydusi tą kainą nužiūrėdama, nes pirkti tai nepirkau, nors reikėtų vienam kampe mulčo papildyti unsure.gif

TP mes pirkom pernai sita, tai jis ten toks "papudytas", jei reikia labai dekoratyvaus tai netiks. Nes visas kiemas savaite smirdejo papuvusiu medziu doh.gif

As siemet zadu daugemeciu gelyna pasidaryt, bet ***** niekaip neapsisprendziu kurioj vietoj doh.gif Bet kaip zeme paruost? Pas mus visur veja, tai nuimi ta velenos sluoksi ir ka toliau? Ko uzpilt? Juodzemio? Kokiu storiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 10, 11:17)
koks kiekis to pušų mulčo?

Dideli maišai. Parduotuvėse didesnių nebūna. Spalvoti 60l, o pušų net nežinau nes neparašyta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 04 09, 15:03)
Knifofija, kažkurioj temoj minėjai, kad Kretingoj yra gėlininkų pora. Ar jie augina daugiamečius ar vienmečius augalus ir ar būtų galima jų koordinates gaut.

ir as noreciau suzinoti ax.gif
Atsakyti
man mulcas grazu pas kitus, o pas mane sklype, tai ne schmoll.gif tongue.gif

Kaune Fredos miesteli maciau, kaip tas mulcas po ziemos dabar atrodo, tai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, ar LT yra šansų gauti vakarinį galvožį (cephalanthus occidentalis)?
Atsakyti
Merginos,o tiktu pusu mulcas magnolijai,nes spygliukai tai lyg ir gerai g.gif ir gal zinot,kam patiktu salia jos augti?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 12:01)
man mulcas grazu pas kitus, o pas mane sklype, tai ne schmoll.gif  tongue.gif

Kaune Fredos miesteli maciau, kaip tas mulcas po ziemos dabar atrodo, tai nepatiko schmoll.gif

Taip, čia ne ilgalaikis reikalas. schmoll.gif Aš praeitais metais pasidariau, tai šiais dasipirkau pakoregavimui. Ant viršaus po truputį užpilinėsiu. Man gražu, kad ir laikina. Paskui ką nors keisiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 09, 22:12)
Dar liko tokių šiltnamiukų?  bigsmile.gif

Aha, yra ir didesnių ir mažesnių mirksiukas.gif
Atsakyti