Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 20

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 09, 10:47)
aš Thomas Phillips'e nusipirkau už dvidešimtkelis litus panašią plastikinę sudedamą į aukštį lentyną berods 5 aukštų, tai kai jau šilčiau būna ją su daigais įkurdinu verandoj. labai patogu kad dugnas nekiauras, tai daigeliams nereikia lėkštelių ar padėklų, galima laistyti nesukant galvos, kad bėgs per visus aukštus kiaurai. rolleyes.gif

Gal galėtum pafotkint, lėkčiau į TP ieškot ax.gif Beje, gal ta lentynėlė ir ant palangės tilptų g.gif Pas mane palangė plati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2008 04 09, 10:01)
:
Patarciau pirkti ant koto  mirksiukas.gif Labai liuks priejimas, nereikia lenktis, ranku braizytis.Pas mane yra Hinomaki Rot. ( raudonas) ir Invikta.Abu faini  thumbup.gif

Ant koto,tai kaip medelis? g.gif Kaip įdomu,dar nemačiau tokių smile.gif Kur jų man ieškot? Gal mugėj gaučiau g.gif Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Nors oras ir ne koks vakar pabaigėm ruošą vejos sėjimui, bet jau pasėt nebespėjom pradėjo temt ir vėjas stiprus. Pasisodinom eglutes dvi piramidines ar kokios jos ten auga kaip žvakės liepsnelė, rudulinę eglutę ir dar kažkokį blush2.gif

O mūsų agrastą ant koto šuo kol vikas buvo nugraužė blink.gif , tai irgi galvoju kažkokio skanaus reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 09, 10:52)
Gal galėtum pafotkint, lėkčiau į TP ieškot ax.gif Beje, gal ta lentynėlė ir ant palangės tilptų g.gif Pas mane palangė plati ax.gif

na va tokia, tik nekreipk dėmesio į aplinką, čia dukra prichavatiazvo ir išnarsčiusi į dvi dalis pritaikė savo vaikiškoj buityje biggrin.gif , tai gėlėms gavau antrą pirkti ax.gif o matmenys 39x29,5 cm, žiūrėk ar įtalpintum ant palangės.
Thomas Phillips'e ji parduodama supakuota, reikia susirinkti, tai jei ieškosi dairykis sukrautų lentynose mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Vis paskaitinėju šį puslapį ,norėčiau ir aš prie jusų pokalbių prisijungti. Po namo statybos šį pavasarį noriu tvarkyti aplinką.Mūsų namas soduose prie Trakų(atrodo yra čia kaimynių).
Atsakyti
QUOTE(kirute @ 2008 04 09, 11:38)
Vis paskaitinėju šį puslapį ,norėčiau ir aš prie jusų pokalbių prisijungti. Po namo statybos šį pavasarį noriu  tvarkyti aplinką.Mūsų namas soduose prie Trakų(atrodo yra čia kaimynių).

taigi junkis mirksiukas.gif o laiko atradus paskaitinėk ir senas temas, nuorodos pirmame psl., daug ką mes jau po kelis kartus aptarinėjom ir su kiekvienu nauju sezonu vėl ir vėl grįžtam prie tų pačių klausimėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 09, 10:47)
kodėl gi ne, nuo pavasarinių šalnų tai jis apsaugos, tik jei balkonas visai nestiklintas, tai gal dar šaltokos naktys, daigeliai sustotų augti manau  g.gif  o jei stiklintam balkone tai toks šiltnamiukas gal ir visai nieko unsure.gif
aš Thomas Phillips'e nusipirkau už dvidešimtkelis litus panašią plastikinę sudedamą į aukštį lentyną berods 5 aukštų, tai kai jau šilčiau būna ją su daigais įkurdinu verandoj. labai patogu kad dugnas nekiauras, tai daigeliams nereikia lėkštelių ar padėklų, galima laistyti nesukant galvos, kad bėgs per visus aukštus kiaurai. rolleyes.gif

nu čia tai daiktai... bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui, jolaxus, lėksiu dairytis į TP 4u.gif O gal galėtum pamatuot tarp lentynėlių koks atstumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 09, 11:46)
Dėkui, jolaxus, lėksiu dairytis į TP 4u.gif O gal galėtum pamatuot tarp lentynėlių koks atstumas? ax.gif

tarp lentynėlių aukštis apie 23 cm. visa lentyna iki pat viršutinių lenktų "turėklų", nuotraukoj matosi kampinėj lentynoj, kurių galima ir nedėti, apie 117 cm 4u.gif
aš jau pernai tas lentynas pirkau, bet dar šį mėnesį buvau Ukmergės g. TP, tai mačiau buvo, net mintiju gal dar užsipirkti, nes pernai gėlių sezonui pasibaigus tą atlikusią kitą lentyną labai puikiai skalbykloj įkurdinau, žodžiu dalykėlis buityje pritaikomas daug kur, galima visu ūgiu, galima kaip fotkėj matot dalimis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 balandžio 2008 - 10:57
Dekoju uz anketas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 09, 11:56)
Dekoju uz anketas  4u.gif

džiaugiamės galėdamos prisidėti pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 09, 09:07)
Čia šiltnamis?  blink.gif  Ir aš tokio visai norėčiau  cool.gif

O as galvojau, kad cia rubu spinta siltnamiu pavertet doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti