Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 15, 13:58)
Tai jei noriu, kad veidukas butu siek tiek rudesnis tai tinka beige meteoritai ?  g.gif , nes kaip supratau tie pink, tai labiau skruostam...

Tikrai taip mirksiukas.gif beige tokį šiltą atspalvį suteikia ax.gif o pink skruostams labiausiai tinkami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 15, 13:58)
Tai jei noriu, kad veidukas butu siek tiek rudesnis tai tinka beige meteoritai ?  g.gif , nes kaip supratau tie pink, tai labiau skruostam...

beige puikiai tiks, o pink - ne tik skruostams, bet ir veido konturavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Šiandien pamačiau, kad braškėse atsirado Beige meteoritų, gal atsirastų Vilnietė, kuri mokėtų iš ten pirkti ir norėtų kartu su manimi pirkti ir dalintis meteoritus pusiau? (pati neturiu galimybės nusipirkti iš ten ir pinos dėžutės man per daug verysad.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2008 04 15, 17:45)
Sveikos  smile.gif Šiandien pamačiau, kad braškėse atsirado Beige meteoritų, gal atsirastų Vilnietė, kuri mokėtų iš ten pirkti ir norėtų kartu su manimi pirkti ir dalintis meteoritus pusiau? (pati neturiu galimybės nusipirkti iš ten ir pinos dėžutės man per daug  verysad.gif4u.gif

jau susitarta thumbup.gif
Atsakyti
nu ryt ir aš jau beige turesiu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 04 14, 22:18)
Bukit geros, apsvieskit mane koki efekta suteikia gold temptation meteoritai, ar tinka sviesiaodei siltai blondinei? ir ar gera kaina 38 eurai?  4u.gif

gold labiau blizgantys, kazkiek balina ir man asmeniskai nelabai ten gold , daugiau sakyciau silver efektas biggrin.gif bet atrodo labai graziai, labai tinka paryskinti veido konturus, pvz skruostukams mirksiukas.gif

QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 15, 11:54)
O koki atspalvi suteikia Pink Fresh???  g.gif

svelniai rausva - persikini, labai skaistus veidukas buna wub.gif saikingai naudojant galima ir visam veidui, jei daugiau - skruostukams mirksiukas.gif

QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 15, 12:58)

jei esi visiska baltaode tai matysi kad rusva atspalvi duoda, bet soliariumus mylincios mergaites minejo, kad rudesne oda beige greiciau jau balina blush2.gif jei nori rusvinancio efekto rinkis bronzantus, saules pudras, kad ir guerlain terracotta mirksiukas.gif
Atsakyti
lens.gif ką radau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 16, 23:21)
lens.gif ką radau...
user posted image

o geras bigsmile.gif kokia kaina? kiek g?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 16, 17:51)
gold labiau blizgantys, kazkiek balina ir man asmeniskai nelabai ten gold , daugiau sakyciau silver efektas biggrin.gif bet atrodo labai graziai, labai tinka paryskinti veido konturus, pvz skruostukams mirksiukas.gif

blizga? unsure.gif ar paselusiai blizga dienos sviesoj? unsure.gif g.gif
hmm... o jei tik skruostams, tai tokiam kiekiui sunaudoti 10 metu prireiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 04 16, 23:48)
blizga?  unsure.gif ar paselusiai blizga dienos sviesoj?  unsure.gif  g.gif
hmm... o jei tik skruostams, tai tokiam kiekiui sunaudoti 10 metu prireiktu  ax.gif

taigi mano photo su golden temptation pilna visur - kuo puikiausiai diena naudoju visam veidui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 16, 22:54)
taigi mano photo su golden temptation pilna visur - kuo puikiausiai diena naudoju visam veidui thumbup.gif

o man per blizgu atrodo rolleyes.gif , bet kiekvienam pagal skoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 04 16, 21:48)
blizga?  unsure.gif ar paselusiai blizga dienos sviesoj?  unsure.gif  g.gif
hmm... o jei tik skruostams, tai tokiam kiekiui sunaudoti 10 metu prireiktu  ax.gif

na faktas kad daugiau blizga nei beige ar mythic, o ar naudoti kasdien, ar vakarui ar visam veidui tai jau kiekvienos skonio reikalas - kai kurioms ir beige perdaug blizga, atseit dienai netinka doh.gif bet tikrai tas blizgesys ne kaip kaledines eglutes biggrin.gif tiesiog didesnis perlamutrinis efektas ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti