Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(baste @ 2008 04 10, 17:57)
o kiek kainuoja meteoritai braškėse?

47.50 $ apie 104 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 04 10, 18:26)
47.50 $ apie 104 lt  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes meteoritu myletojos. Labai graziai atrodo jais pasidaziusios, tokios svytincios wub.gif Seniai svajoju apie juos, tik nezinau kokius reiketu pasirinkti? Kaip jus renkates meteoritus, ar pagal odos spalva? 4u.gif Ir kuom skiriasi Mythic nuo Beige Chic? Dekoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 04 10, 20:45)
Sveikutes meteoritu myletojos.  Labai graziai atrodo jais pasidaziusios, tokios svytincios wub.gif  Seniai svajoju apie juos, tik nezinau kokius reiketu pasirinkti? Kaip jus renkates meteoritus, ar pagal odos spalva? 4u.gif Ir kuom skiriasi Mythic nuo Beige Chic? Dekoju ax.gif

tikrai meteoritai labai fainas daiktas thumbup.gif as turiu beige meteoritus.jie suteikia tokio skaistumo ir silta atspalvi,o mythic suteikia toki salta atspalvi ir paskaistina oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 04 10, 20:45)
Sveikutes meteoritu myletojos.  Labai graziai atrodo jais pasidaziusios, tokios svytincios wub.gif  Seniai svajoju apie juos, tik nezinau kokius reiketu pasirinkti? Kaip jus renkates meteoritus, ar pagal odos spalva? 4u.gif Ir kuom skiriasi Mythic nuo Beige Chic? Dekoju ax.gif

beige siek tiek parudina veida, bent jau man, o mythic - pasviesina
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 10, 22:49)
beige siek tiek parudina veida, bent jau man, o mythic - pasviesina

Aciu Dovila ir Tiffany 4u.gif Man labiau patinka kai veidukas buna rusvas,taigi reikes ieskoti beige bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 04 10, 22:11)
Aciu Dovila ir Tiffany 4u.gif  Man labiau patinka kai veidukas buna rusvas,taigi reikes ieskoti beige bigsmile.gif

aga, beige tikrai suteikia tokį gražų rusvą, spindinti, šiltą wub.gif

O Mythic padaro veidą šaltą, skaistų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 10, 21:13)
aga, beige tikrai suteikia tokį gražų rusvą, spindinti, šiltą  wub.gif

O Mythic padaro veidą šaltą, skaistų ax.gif

0j.. blush2.gif Dar nesulaukiau Mythic - o jau užsimaniau Beige... bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas norit per puse kooperuotis beige?
Papildyta:
O ka,pacios uzsisakot?Nemoku as...gal kas gali man pagelbet uzsakyti,buciau dekinga labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 04 11, 07:47)
Papildyta:
O ka,pacios uzsisakot?Nemoku as...gal kas gali man pagelbet uzsakyti,buciau dekinga labai... wub.gif

Aš pusę tikrai paimčiau mirksiukas.gif tik pirkti braškėse irgi nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 04 11, 06:47)
Papildyta:

O gal į tris dalis dalinamės? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 04 11, 09:12)
Aš pusę tikrai paimčiau  mirksiukas.gif  tik pirkti braškėse irgi nemoku  blush2.gif

Kad braškėse šiuo metu lyg ir nėra beige meteoritų blush2.gif
Atsakyti