Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 24, 20:12)
Kur jus matot tuos didelius blizgius? g.gif

as taip pat ju nematau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 24, 19:12)

As nematau,man Beige thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 24, 19:12)

Mythic'uose jie smulkesni, gal todėl Beige atrodo didesni, bet dėl to jie man neprastesni rolleyes.gif

aš iš naujo Mythic'us pamilau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 24, 20:21)
Mythic'uose jie smulkesni, gal todėl Beige atrodo didesni, bet dėl to jie man neprastesni  rolleyes.gif

aš iš naujo Mythic'us pamilau  biggrin.gif

Aš myliu visus meteoritus wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 24, 18:44)
o man beige jei naudot kaip pudra-tai tragedija, nes yra dideliu blizgiu doh.gif

O gal tau ju visai neapsimoka naudot g.gif Kazkaip vien tik neigiami atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galit pasakyt ar labai didelis skirtumas tarp meteoritu ir Egipto zemes ?
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2008 05 24, 22:41)
gal kas galit pasakyt ar labai didelis skirtumas tarp meteoritu ir Egipto zemes ?

labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 24 gegužės 2008 - 21:43
diiiiiiidelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 24 gegužės 2008 - 21:45
Na Beige tikrai turi didesnius blizgučius, nei pink fresh (dėl kitų nežinau nes neturiu ax.gif )

Mergaitės, o kaži kurie rutuliukai iš Beige tuos blizgučius-didžiausius suteikia g.gif -gal tie auksiniai tokie g.gif

Aš neseniai 2/3 beige irgi su pinkais sumaišiau. Tai tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2008 05 24, 22:41)

milziniskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 24, 17:44)
o man beige jei naudot kaip pudra-tai tragedija, nes yra dideliu blizgiu doh.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 24, 18:12)

Aš irgi matau stambius blizgučius BEIGE, bet pudruojuosi visviena, nes visumoje efektas labai patinka wub.gif bet šiaip norėčiau kad jie būtų mažesni, nors baltų ir gelsvų rutuliukų dalį išėmiau, visviena blizga man ji kiek per stambiai.
Spėju, kad man labai patiktų gold temptation, bet nerandu jų pirkti. Dabar laukiu Mythic ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 24, 21:32)
Na Beige tikrai turi didesnius blizgučius, nei pink fresh (dėl kitų nežinau nes neturiu  ax.gif )

pink man neuzkliuvo didesni blizgiai, gal nepastebejau arba ju neturi, mythicai irgi neturi
tucka, nereik cia ant manes vaziuot kai nera del ko cool.gif kaip ir su nori meteorais dry.gif
Atsakyti