Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 16:58)
Tada rinkis bronzatus mirksiukas.gif

Ok aciu uz patarimus reiks prigriebt koki bronzata nelabai blizgu...
Norejau naujosios Guerlain Terracotos bet labai blizgi...
Nors gal ir susigundysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2008 05 23, 19:01)
Nors gal  ir susigundysiu lotuliukas.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2008 05 23, 18:01)
Nors gal  ir susigundysiu lotuliukas.gif

su nauja terracota atrodyciau kaip kaledine egle - visa zvilganti doh.gif
vakariniam makiazui gal ir nieko, bet dieniniam - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 24, 03:02)
su nauja terracota atrodyciau kaip kaledine egle - visa zvilganti  doh.gif
vakariniam makiazui gal ir nieko, bet dieniniam -  schmoll.gif

drinks_cheers.gif arba skruostams gerai būtu...
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 24, 10:50)
drinks_cheers.gif  arba skruostams gerai būtu...

As net skruostams neisdrisciau smile.gifsmile.gif Labai blizgi,tinka idealiausiai odai, kaip atrodo ant odos man labai patinka,maciau gyvai,ypac Indian thumbup.gif.
Papildyta:
Dar idomu, Gold Temptation pasviesina kazkiek?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 22, 21:15)
drinks_cheers.gif
Jau gavau savo BEIGE meteoritus thumbup.gif  Labai patinka wub.gif

Prisiskaiciau as cia visokiu jusu komentaru ir uzsimaniau BEIGE meteoritus isbandyt. Kazin kur galeciau gaut puse kiekio? ax.gif Mano oda gelsvai ruzava, neisbalus, tai manau turetu tikt vietoj skaistalu? g.gif Persikiniai atspalviai tinka, siaip ir salti tinka kai kurie roziniai, bet nelabai megstu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 24, 12:06)
As net skruostams neisdrisciau smile.gifsmile.gif Labai blizgi,tinka idealiausiai odai, kaip atrodo ant odos man labai patinka,maciau gyvai,ypac Indian thumbup.gif.
Papildyta:
Dar idomu, Gold Temptation pasviesina kazkiek?

Gold duoda persikini atspalvį mirksiukas.gif
QUOTE(balock @ 2008 05 24, 12:31)
Prisiskaiciau as cia visokiu jusu komentaru ir uzsimaniau BEIGE meteoritus isbandyt. Kazin kur galeciau gaut puse kiekio? ax.gif  Mano oda gelsvai ruzava, neisbalus, tai manau turetu tikt vietoj skaistalu? g.gif  Persikiniai atspalviai tinka, siaip ir salti tinka kai kurie roziniai, bet nelabai megstu. doh.gif

Nemanau,ka Beige tinka skruostams unsure.gif Jų dėt reikia nemažai...Skruostams geriau rinktis kažką kitą...
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2008 05 24, 11:31)
Prisiskaiciau as cia visokiu jusu komentaru ir uzsimaniau BEIGE meteoritus isbandyt. Kazin kur galeciau gaut puse kiekio? ax.gif  Mano oda gelsvai ruzava, neisbalus, tai manau turetu tikt vietoj skaistalu? g.gif  Persikiniai atspalviai tinka, siaip ir salti tinka kai kurie roziniai, bet nelabai megstu. doh.gif

Kaip skaistalai, tai man atrodo jie netinkami g.gif Nebent PINK g.gif Bet visgi tai yra pudra ir turetu atlikti pudros vaidmeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 24, 13:59)
Kaip skaistalai, tai man atrodo jie netinkami  g.gif Nebent PINK  g.gif  Bet visgi tai yra pudra ir turetu atlikti pudros vaidmeni  ax.gif

Taip taip man pudros ir reikia, tik as skaistalu kasdien nelabai naudoju. Pudruoju visa veida ir kaip tik baigiu vienus bronzinius rutuliukus, noriu isbandyt ka nors naujo.
Atsakyti
o man beige jei naudot kaip pudra-tai tragedija, nes yra dideliu blizgiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 24, 18:44)
o man beige jei naudot kaip pudra-tai tragedija, nes yra dideliu blizgiu doh.gif

tai kai pamakuoli rutuliukuose reik nupurtyt, daug blizgiukų atkrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 24, 19:44)

Kur jus matot tuos didelius blizgius? g.gif
Atsakyti