pirmus kartus pabandžius ir man įspūdžio nepaliko, galvojau nu ir šūdas už tokią kainą bet kažkurį kartą tepiausi matinę krempudrą, ir užsimaniau skaistumo, galvoju reik jais pabandyt, ir ką - labai labai patiko
QUOTE(Baltija @ 2008 05 23, 10:50)
pirmus kartus pabandžius ir man įspūdžio nepaliko, galvojau nu ir šūdas už tokią kainą bet kažkurį kartą tepiausi matinę krempudrą, ir užsimaniau skaistumo, galvoju reik jais pabandyt, ir ką - labai labai patiko
pas mane lygiai tokia pati istorija
is kur atveze uz tokia gera kaina limituotus???
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 23, 11:56)
is kur atveze uz tokia gera kaina limituotus???
Iš Šveicarijos Duty free. Ir sau dar prisiėmė meteroitus, nors nieko nėra girdėjusi apie juos, bet ten esančios mergaitės sakė pripasakojo kokius stebuklus daro ir kažkurią pasiėmė (manau kad mythic)
QUOTE(sirenita @ 2008 05 22, 20:27)
Tai jo zinau kad meteoru paskirtis skaistinti...Bet sakau man jie jokio skaistumo nepriduoda...
Su e.z. modeliuoju veida taippat.Tai man kaip su mineralke ir e.z. daug garziau atrodo veidas nei dar pucciu uzvarau
Nu bandysiu vis dazytis gal kazka isgausiu
Su e.z. modeliuoju veida taippat.Tai man kaip su mineralke ir e.z. daug garziau atrodo veidas nei dar pucciu uzvarau
Nu bandysiu vis dazytis gal kazka isgausiu
na pucci as nesu bandzius,nzn koki jie efekta duoda.as esu siek tiek (ne per daugiausiai)idegus soliariume,turejau pirmus mythic,tai man jie netiko(per balta as sau atrodziau),tada nusipirkau beige,va sitie man tinka ir patinka iki siol,skaisciai,graziai veisdukas atrodo,daug komplimentu gaunu del super lygios odytes,nors is tikruju toli grazu man iki tokios
QUOTE(Dovkyte @ 2008 05 23, 12:16)
na pucci as nesu bandzius,nzn koki jie efekta duoda.as esu siek tiek (ne per daugiausiai)idegus soliariume,turejau pirmus mythic,tai man jie netiko(per balta as sau atrodziau),tada nusipirkau beige,va sitie man tinka ir patinka iki siol,skaisciai,graziai veisdukas atrodo,daug komplimentu gaunu del super lygios odytes,nors is tikruju toli grazu man iki tokios
O as labai ruda esu gal del to tie pucci man netinka...
QUOTE(sirenita @ 2008 05 23, 15:06)
O as labai ruda esu gal del to tie pucci man netinka...
Jei esi ruda tada tau reikėtu vengti ružavumo Nes spalvos nesuderinamos beveik...
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 14:01)
Jei esi ruda tada tau reikėtu vengti ružavumo Nes spalvos nesuderinamos beveik...
Na ka neisiu i soliariuma kad pucciai man tiktu
O tai kokie man tada tiktu?
QUOTE(sirenita @ 2008 05 23, 16:07)
Beige duotu tokio sveiko švytėjimo,gold irgi neblogai atrodytu jei mėgsti blizgėt ...O šiaip reikėtu rinktis bronzatus..PVZ Guerlain mozaikinį bronzatą
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 14:31)
Beige duotu tokio sveiko švytėjimo,gold irgi neblogai atrodytu jei mėgsti blizgėt ...O šiaip reikėtu rinktis bronzatus..PVZ Guerlain mozaikinį bronzatą
Jau ir taip perdaug blizgu per daug...
Tad veido blizgint nereikia
QUOTE(sirenita @ 2008 05 23, 18:37)
Tada rinkis bronzatus