Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Baltija @ 2008 05 22, 11:01)
man tai irgi kažkiek pamaskuoja, kalbu apie Beige  ax.gif

Man irgi kažkiek pamaskuoja drinks_cheers.gif Tiesa, aš naudoju Mythic smile.gif
Tikrai pastebėjau, kad jei būna koks ryškesnis spuogelis, užtepus meteoritų, matosi dar mažiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 22, 12:38)
pirma karta girxziu kad meteorai maskuoja  doh.gif

taip, is tikruju jie kazkiek pamaskuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip as dedu Beige ant BE,man nemaskuoja o greiciau islygina ir pasviesina.Ir geriausia man pudruot su TBS Face&Body smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Su pucci tepliojausi kokius 4 kartus nu ir nzn nematau as jokio efekto visiskai unsure.gif verysad.gif
Man su egipto zeme graziau veidas atrodo...
Tik neuzsipulkit cia visos meteoritu maniakes tongue.gif
Atsakyti
Tuoj tuoj tuoj atskrys manjackes ir uz Pucci tokia kritika padarys tau Boston Crab biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 22, 13:16)
Tuoj tuoj tuoj atskrys manjackes ir uz Pucci tokia kritika padarys tau Boston Crab biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ane?
Jau bijau unsure.gif lotuliukas.gif
Tai tegul pamoko mane ka man su tais pucciais daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 22, 13:53)
taip, is tikruju jie kazkiek pamaskuoja bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Jau gavau savo BEIGE meteoritus thumbup.gif Labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 22, 12:01)
man tai irgi kažkiek pamaskuoja, kalbu apie Beige  ax.gif

Pritariu, man beige irgi siek tiek pamaskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 22, 21:42)
Pritariu, man beige irgi siek tiek pamaskuoja smile.gif

Ir man maskuoja biški rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2008 05 22, 13:06)
Su pucci tepliojausi kokius 4 kartus nu ir nzn nematau as jokio efekto visiskai unsure.gif  verysad.gif
Man su egipto zeme graziau veidas atrodo...
Tik neuzsipulkit cia visos meteoritu maniakes tongue.gif

man tai atrodo ez ir meteoritu paskirtis yra skirtinga mirksiukas.gif as turiu abiejus ir abiejus naudoju vienu metu,su meteorais skaistinu veideli,o ez naudoju skruostams ir veideliui pamodeliuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 05 22, 20:22)
man tai atrodo ez ir meteoritu paskirtis yra skirtinga  mirksiukas.gif  as turiu abiejus ir abiejus naudoju vienu metu,su meteorais skaistinu veideli,o ez naudoju skruostams ir veideliui pamodeliuoti  4u.gif

Tai jo zinau kad meteoru paskirtis skaistinti...Bet sakau man jie jokio skaistumo nepriduoda...
Su e.z. modeliuoju veida taippat.Tai man kaip su mineralke ir e.z. daug garziau atrodo veidas nei dar pucciu uzvarau rolleyes.gif
Nu bandysiu vis dazytis gal kazka isgausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu velnias, ir su beige man kažkaip nieko nesimato. Tepiau tepiau, nei skaistumo, nei blizgumo doh.gif
Atsakyti