Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 15:45)
nepatinka man tokie islendantys faktai g.gif  doh.gif

Pas mane odyte sausa, bet meteoritai tikrai nesausina taip, kad trauktu. Aisku tepu kremuka, o po to tik meteoritus, bet man jie idealu! 4u.gif
Atsakyti
Na kagi ir as pagaliau gavau meteoritus. smile.gif tai pirmas ispudis tikrai labai geras. paskaistino veiduka, pamaskavo uztektinai. Ziuresiu kaip toliau bus, bet dabar tai visiskai nesausina ir netraukia veido, kap kazkuri cia sake ax.gif Nu zodziu 10 balu thumbup.gif Beje tepiau labai nedaug, bet efektas pasimate is karto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 gegužės 2008 - 10:29
pirma karta girxziu kad meteorai maskuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 22, 11:38)
pirma karta girxziu kad meteorai maskuoja  doh.gif

Nu nera ten ka labai maskuot pas mane tongue.gif bet kad efektas, po nedidelio kiekio meteoritu is kart pasimate - tai faktas 4u.gif Na pamaskavo man, kaip bet kuri pudra, tik dar prisidejo skaistumas odos ir gyvybingumas, ko su paprasta pudra nera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 gegužės 2008 - 10:48
QUOTE(Tučka @ 2008 05 22, 09:46)
Nu nera ten ka labai maskuot pas mane  tongue.gif  bet kad efektas, po nedidelio kiekio meteoritu is kart pasimate tai faktas  4u.gif

logika tokia: nera ka maskuot bet maskuoju, ir meteorai puikiai tai daro doh.gif man nuo nedaug meteoru efekto nelabai yr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 22, 11:49)
logika tokia: nera ka maskuot bet maskuoju, ir meteorai puikiai tai daro doh.gif man nuo nedaug meteoru efekto nelabai yr g.gif

Nu as taves tikrai nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif ai, gal visai dazytis nereikia, jei ir be dazu graziai atrodai sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 gegužės 2008 - 10:54
nesupratau? blink.gif
matyt tau isvis dazu kaip ir nereik, oda gera, nes jei meteorai atstoja paprasta pudra, tai... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 22 gegužės 2008 - 10:56
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 22, 11:54)
nesupratau? blink.gif

Tai jei jie visai nemaskauoja tau, tai pagal tave ir tept nereikia? g.gif

Man meteoritai suteikia odai skaistumo ir gyvybingumo, del to ir tepu :mirksiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 gegužės 2008 - 10:57
QUOTE(Tučka @ 2008 05 22, 09:56)
Tai jei jie visai nemaskauoja tau, tai pagal tave ir tept nereikia?  g.gif

ar as taip sakiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Ai, matau, kad nesusisnekam irnesakyk.gif Tiekto, as tik pasakiau savo nuomone apie meteoritus ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Ughu, pasiėmiau savo meteorus beige. ir dar drauge pagavo gold temtation Sveiciarijoj. Kaip laukiam, oi kaip laukiam ax.gif
nu jau trečią kartą tepliojuos ir vistiek nieko g.gif jau tiek daug atrodo tepiau. Na, mokysimės, mokysimės, aš nepasiduosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 22 gegužės 2008 - 11:02
man tai irgi kažkiek pamaskuoja, kalbu apie Beige ax.gif
Atsakyti