Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Vitulka @ 2008 05 21, 15:01)
aš nesuprantu kaip jums jie nieko nedaro mastau.gif

Sakau, gal mano oda per tamsi. makalavau tiek dezutej, tiek ant savęs...
nu dar mokysiuos, čia tik pirmas kartas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 21 gegužės 2008 - 14:07
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 14:56)
kokie atkeliavo?

jo, paskaicius supratau del odos verysad.gif  buvo metas, kai gerdavau i diena po 3l vandesn, tada - jokio traukimo.
parasiau i az, bet as ne is vln g.gif

Mythic smile.gif
Atsakyti
nu mano i misruma, biski normaleja dabar. bet mythicai gerokai pasausina, net traukia oda, bet pvz pink tepu tik ant skruostu todel nieko nesijaucia
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 21, 15:07)
Sakau, gal mano oda per tamsi. makalavau tiek dezutej, tiek ant savęs...
nu dar mokysiuos, čia tik pirmas kartas  ax.gif

aš ir nesu labai šviesi, bet skaistumas išlenda vis tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 21, 15:11)
nu mano i misruma, biski normaleja dabar. bet mythicai gerokai pasausina, net traukia oda, bet pvz pink tepu tik ant skruostu todel nieko nesijaucia

As pries bent kokia sausa pudra visada tepu krema riebiai, tai to sausejimo nejauciu 4u.gif Nemanau, kad meteoritai sausesni uz kompaktine pudra g.gif Nu ziuresim kaip cia bus, labai tikiuos, kad tiks unsure.gif
Atsakyti
aš jaučiu, kad man jei ir netiktų, aš vis tiek naudočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 16:09)

LAuksim atsiliepimu. tuo labiau, kad odos bedos tos pacios. ziuresm,a ar jums nesausins g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 21, 16:11)

nepatinka man tokie islendantys faktai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 15:45)
LAuksim atsiliepimu. tuo labiau, kad odos bedos tos pacios. ziuresm,a ar jums nesausins g.gif

As jau issigydziau, tai mano oda dabar tik misri smile.gif kaip sakoma išstojau is dehidratuotu gretų biggrin.gif Butinai parasysiu atsiliepimus 4u.gif

O siaip tai turiu patarima, nueiti i parduotuve ir paciai isbandyti tuos meteoritus, nes kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu apie juos. Pvz. daug kam labai tiko BE mineraline pudra, o man jinai nei velnio netiko schmoll.gif O mazai kam tiko L'oreal mineraline, nors mano odai jinai ideali wub.gif Taip kad niekada nebus vieningos nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gegužės 2008 - 15:01
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 16:57)
As jau issigydziau, tai mano oda dabar tik misri  smile.gif kaip sakoma išstojau is dehidratuotu gretų  biggrin.gif Butinai parasysiu atsiliepimus  4u.gif

O siaip tai turiu patarima, nueiti i parduotuve ir paciai isbandyti tuos meteoritus, nes kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu apie juos. Pvz. daug kam labai tiko BE mineraline pudra, o man jinai nei velnio netiko  schmoll.gif  O mazai kam tiko L'oreal mineraline, nors mano odai jinai ideali  wub.gif  Taip kad niekada nebus vieningos nuomones  mirksiukas.gif

et, tikiuos, ir as isstosiu ax.gif
esu viena karta bandzius, bet ten ne mano (daruges), neprisitepsliosi, o nuejus i kristiana irg ten nesizaisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 16:03)
et, tikiuos, ir as isstosiu ax.gif
esu viena karta bandzius, bet ten ne mano (daruges), neprisitepsliosi, o nuejus i kristiana irg ten nesizaisi doh.gif

Butum Vilniuj, tai duociau pamegint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 17:09)
Butum Vilniuj, tai duociau pamegint  mirksiukas.gif

nebepilkit man druskos ant zaizdos. lotuliukas.gif ak, vilnius wub.gif kada nors apsigyvensiu ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 13:19)
As pries bent kokia sausa pudra visada tepu krema riebiai, tai to sausejimo nejauciu  4u.gif Nemanau, kad meteoritai sausesni uz kompaktine pudra  g.gif  Nu ziuresim kaip cia bus, labai tikiuos, kad tiks  unsure.gif

naudoju kompaktine ir viskas ok,nesausina. bet net jei ant krempudros mythicai, vis tiek sausina man.
Atsakyti