Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 21, 14:35)
Nu tai kam tada tepti jei nieko nedaro? galėtų pamaskuoti, paskaidrinti veiduką, ar dar ką nors.  ax.gif

man ir pamaskuoja ir paskaistina, tik reikia negailėt užtepti jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 21, 15:18)
na, mano oda linkusi sauseti, tai mythic nei kiek nesausina. Bet kažkaip tepu tepu ir nieko nesimato, gal kad esu truputį tamsesnė  g.gif

aga, girdejau, kad myth nesausina.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 14:40)
Siaip man kosmetologe sake, kad sausaodziu zmoniu musu kraste yra labai nedaug  schmoll.gif Daugiausiai yra dehidratuotu odu ir joms butina ypatinga prieziura ir gerai parinktas kremas  4u.gif

Kas tai do daiktas?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 21, 15:42)
man ir pamaskuoja ir paskaistina, tik reikia negailėt užtepti jos  mirksiukas.gif

tai kad miltuota atrodai tada
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 21, 14:42)
Kas tai do daiktas?

QUOTE(pinkee @ 2007 02 23, 21:51)
Sausa oda, taip pat kaip riebi, misri yra odos tipas. Ji yra plona, poru nesimato arba jos yra mazytes, ji neblizga, nesiriebaluoja,tokios odos neberia spuogais. Daznai pleiskanoja, daznai persisviecia kapiliarai, del to rausta nuo salcio ar karscio.

Dehitratuota, gali buti ir riebi, ir misri, jeigu joje nera pakankamai vandens. Jeigu nusiprausus yra nemalonus tempimo pojutis reiskia oda jau yra dehitratuota. Oda visada reikia drekinti, tiek is isores, naudojant drekinancias kosmetikos priemones, tiek is vidaus geriant vandeni. Dar galima vartoti papildus, pvz.,Biocell

QUOTE(Hermion@ @ 2007 02 23, 22:00)
Aš ūkiškai  4u.gif
Sausa - tai neriebi, ta prasme, kad jai trūksta riebalų. O dehidratuota - "nešlapia"  smile.gif  jai trūksta drėgmės.

Obuoline, šią temą paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 21 gegužės 2008 - 13:46
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 15:40)
Reiskia netinkamas kremas  tongue.gif

Siaip man kosmetologe sake, kad sausaodziu zmoniu musu kraste yra labai nedaug  schmoll.gif Daugiausiai yra dehidratuotu odu ir joms butina ypatinga prieziura ir gerai parinktas kremas  4u.gif

O kaip nustatei, kad tavo oda butent sausa, o ne dehidratuota  g.gif Koki krema naudoji?  ax.gif

nenustaciau g.gif faktas - skysciu labai mazai geriu unsure.gif o kremus daznai keiciu, nes nepataikau ant to vienintelio. schmoll.gif dabar pvz isausejus vietomis, gabalais tokiais. tepu kremu 5k per diena doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 05 21, 15:46)
Obuoline, šią temą paskaityk  mirksiukas.gif

aciu.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 14:43)
tai kad miltuota atrodai tada

tik ką išsitepus gal ir atrodo, bet praėjus kokiam pusvalandžiui viskas tarsi "ištirpsta" ant odos ir lieka tik spindėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Baltija, kad taip greitai suradai 4u.gif

Beje siandien gavau pranesima, kad atkeliavo mano meteoritai ir kazkodel yra 13 paste palikti, reiks vaziuot pasiimt biggrin.gif Rytoj galesiu parasyt ispudzius rolleyes.gif

Obuoline, pagal tavo isvardintus pozymius, tai tavo oda yra dehidratuota unsure.gif Jei tepsi kremu, skirtu sausai odai tai ir 10 kartu tepdama nepajusi pagerejimo schmoll.gif Parasyk man i AZ, pasakysiu ka daryt, jei esi Vilniuj mirksiukas.gif

Atsiprasau uz Off toppic blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gegužės 2008 - 13:52
Šiaip tai aš kažkaip jau labai seniai žinau, kad mano oda dehidratuota, o ne sausa. Nes sausumas pasireiškia šerpetojimu, pleiskanojimu, o pas mane viso to nėra. Tai jeigu nusiprausus veidą, jį tempia, jaučiamas sausumas, vadinasi odai trūksta vandens.

vat issiaiskinau unsure.gif naujiena nekokia. nes tik nusiprausus, man veida tempia NENORMALIAI verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 05 21, 15:48)
tik ką išsitepus gal ir atrodo, bet praėjus kokiam pusvalandžiui viskas tarsi "ištirpsta" ant odos ir lieka tik spindėjimas  mirksiukas.gif

buvau nusprendus myht pirkt, veliau beige, db - vel myth. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 21, 14:42)
man ir pamaskuoja ir paskaistina, tik reikia negailėt užtepti jos  mirksiukas.gif

Tepu tepu. pavargstu net doh.gif

QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 14:48)
nenustaciau g.gif  faktas - skysciu labai mazai geriu unsure.gif  o kremus daznai keiciu, nes nepataikau ant to vienintelio. schmoll.gif  dabar pvz isausejus vietomis, gabalais tokiais. tepu kremu 5k per diena doh.gif

Siūlau TBS kanapių kremą - superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 15:49)
Aciu Baltija, kad taip greitai suradai  4u.gif

Beje siandien gavau pranesima, kad atkeliavo mano meteoritai ir kazkodel yra 13 paste palikti, reiks vaziuot pasiimt  biggrin.gif Rytoj galesiu parasyt ispudzius  rolleyes.gif

Obuoline, pagal tavo isvardintus pozymius, tai tavo oda yra dehidratuota  unsure.gif  Jei tepsi kremu, skirtu sausai odai tai ir 10 kartu tepdama nepajusi pagerejimo  schmoll.gif  Parasyk man i AZ, pasakysiu ka daryt, jei esi Vilniuj  mirksiukas.gif

Atsiprasau uz Off toppic  blush2.gif

kokie atkeliavo?

jo, paskaicius supratau del odos verysad.gif buvo metas, kai gerdavau i diena po 3l vandesn, tada - jokio traukimo.
parasiau i az, bet as ne is vln g.gif
Atsakyti
aš nesuprantu kaip jums jie nieko nedaro mastau.gif

aš su Beige, kai išsitepu akivaizdžiai matos kaip oda paskaistėja, tik aš ilgai patį šepetį juose makaluoju, kai matau, kad miltukų nemažai ant jo, tada tepuos ir daaaug kartų ax.gif
Mythic irgi tuoj pat matos, tik nereik pagailėt patepliot ir rutuliukuose ilgai makaluot rolleyes.gif
iš pradžių matos miltai, bet paskui nelieka, susilieka su oda ax.gif
aš be jų neinu niekur rolleyes.gif tik nuo nuotaikos priklauso, kuriuos "įdarbinu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 gegužės 2008 - 14:02