Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 21:07)
nejuokas thumbup.gif  as ir taip, ir taip masciau. galvoju, gal ko nors nezinau. gal, kib,a naujove lotuliukas.gif
gal jusu oda ruda, silta?tada blizgesys tinka

oda balta biggrin.gif ,bet su pudra pasidaro persikine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 19, 20:25)
Pasipasakosiu dabar ir as savo nuomone apie meteoritus:

gal per mažai tepei? Daugiau užtepus tie blizgučiai susiloeja ir tampa vientisu švytėjimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 19, 22:07)
gal per mažai tepei? Daugiau užtepus tie blizgučiai susiloeja ir tampa vientisu švytėjimu  rolleyes.gif

o kaip suprast "per stambus blizguciai"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 20, 17:09)
o kaip suprast "per stambus blizguciai"? blink.gif

nu didesni nei smulkūs biggrin.gif

nors pas mane tokių nėra ax.gif
Atsakyti
beje, nesausins odytes man beige? nes mano ir taip , kaip smelis unsure.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nu zinok sausins
Atsakyti
na, mano oda linkusi sauseti, tai mythic nei kiek nesausina. Bet kažkaip tepu tepu ir nieko nesimato, gal kad esu truputį tamsesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 14:15)
beje, nesausins odytes man beige? nes mano ir taip , kaip smelis unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

Reikia kiekviena diena ryte ir vakare tepti drekinamu kremu odyte ir nebus kaip smelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gegužės 2008 - 13:29
QUOTE(Tučka @ 2008 05 21, 15:28)
Reikia kiekviena diena ryte ir vakare tepti drekinamu kremu odyte ir nebus kaip smelis  ax.gif

LYG NETEPCIAU doh.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 05 21, 14:18)
na, mano oda linkusi sauseti, tai mythic nei kiek nesausina. Bet kažkaip tepu tepu ir nieko nesimato, gal kad esu truputį tamsesnė  g.gif

man ir nesausina, gal todėl, kad krempudra drėkina mastau.gif
o ką tu nroi pamatyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 21, 14:34)
man ir nesausina, gal todėl, kad krempudra drėkina mastau.gif
o ką tu nroi pamatyt?  smile.gif

Nu tai kam tada tepti jei nieko nedaro? galėtų pamaskuoti, paskaidrinti veiduką, ar dar ką nors. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 21, 14:31)
LYG NETEPCIAU doh.gif  dry.gif

Reiskia netinkamas kremas tongue.gif

Siaip man kosmetologe sake, kad sausaodziu zmoniu musu kraste yra labai nedaug schmoll.gif Daugiausiai yra dehidratuotu odu ir joms butina ypatinga prieziura ir gerai parinktas kremas 4u.gif

O kaip nustatei, kad tavo oda butent sausa, o ne dehidratuota g.gif Koki krema naudoji? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gegužės 2008 - 13:45