siulo pirkti beige chic kremo pavidalu meteoritu. ar verta? mano oda sviesi, esu briunete. nebus tamsu?
Parduodu puse Beige Chic meteoritu
Ka sudomino prasom kreiptis privaciai
Ka sudomino prasom kreiptis privaciai
QUOTE(Baltija @ 2008 05 19, 20:14)
man Gold dienai per blizgūs,o Beige - pats tas iš pradžių pabandžiusi pagalvojau, kad nesuprantu,kame stebuklas, bet po pertraukos jais vėl pasitepliojau, ir nesupratau, kaip iš pradžių nepamačiau, koks Beige yra gėėėėris
Kaip aš jų laukiu
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 19:45)
siulo pirkti beige chic kremo pavidalu meteoritu. ar verta? mano oda sviesi, esu briunete. nebus tamsu?
kremo pavidalu?
QUOTE(Baltija @ 2008 05 19, 20:55)
kremo pavidalu?
cituoju : puse dezutes kremo indelyje" dabar galvoju, kas per velnias? kokie kremai.arba kai rutuliukai kremo indely?
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 19, 20:53)
Kaip aš jų laukiu
o beige nera per daug blizgus?
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 19:58)
cituoju : puse dezutes kremo indelyje" dabar galvoju, kas per velnias? kokie kremai.arba kai rutuliukai kremo indely?
Papildyta:
Papildyta:
tai ne kremo pavidalu, o sudėti į indelį nuo kremo
jie blizgūs, bet ne per daug ant saulės aišku tviskėtum, bet šiaip jie veidas SPINDI
QUOTE(Baltija @ 2008 04 10, 23:13)
aga, beige tikrai suteikia tokį gražų rusvą, spindinti, šiltą
O Mythic padaro veidą šaltą, skaistų
O Mythic padaro veidą šaltą, skaistų
o jus neziurit i tai, kad veidas buan arba silto arba salto atspalvio mano yra "saltas veidas", tai galvojua pie myth, bet gal nieko ir parudint
Papildyta:
gal kuri parodys veiduka, kaipa trodo oda su beige
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 20:58)
Papildyta:
Papildyta:
prajuokinai
Aš jų dar neturiu uztruko siuntimas ...turiu gold jie blizgus bet man tai patinka
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 19, 21:05)
prajuokinai
Aš jų dar neturiu uztruko siuntimas ...turiu gold jie blizgus bet man tai patinka
nejuokas as ir taip, ir taip masciau. galvoju, gal ko nors nezinau. gal, kib,a naujove
gal jusu oda ruda, silta?tada blizgesys tinka
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 20:05)
gal kuri parodys veiduka, kaipa trodo oda su beige
yra 36-37 šios temos psl.
Pasipasakosiu dabar ir as savo nuomone apie meteoritus:
is pradziu gavusi beige meteoritus labai apsidziaugiau, kazkas grazaus, nuostabaus pasirode(gal del to kad su originalia dezute gavau-tikrai ispudinga ta pakuote), o va kita diena vel pabandziau tai ir nebepatiko visai Man asmeniskai tie beige tiesiog stambus blizgiukai ir tiek, o va gold siandien isigijau, tai labai patiko, toks smulkus svytejimas, o beige man per stambus blizguciai- o apie rusvuma, tai nepasakyciau, jog jie rusvina, bent as to rusvumo nei su padidinamuoju stiklu nemaciau(kalbu apie beige chic).
is pradziu gavusi beige meteoritus labai apsidziaugiau, kazkas grazaus, nuostabaus pasirode(gal del to kad su originalia dezute gavau-tikrai ispudinga ta pakuote), o va kita diena vel pabandziau tai ir nebepatiko visai Man asmeniskai tie beige tiesiog stambus blizgiukai ir tiek, o va gold siandien isigijau, tai labai patiko, toks smulkus svytejimas, o beige man per stambus blizguciai- o apie rusvuma, tai nepasakyciau, jog jie rusvina, bent as to rusvumo nei su padidinamuoju stiklu nemaciau(kalbu apie beige chic).