Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

siulo pirkti beige chic kremo pavidalu meteoritu. ar verta? mano oda sviesi, esu briunete. nebus tamsu?
Atsakyti
Parduodu puse Beige Chic meteoritu 4u.gif
Ka sudomino prasom kreiptis privaciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 19, 20:14)
man Gold dienai per blizgūs,o Beige - pats tas  thumbup.gif iš pradžių pabandžiusi pagalvojau, kad nesuprantu,kame stebuklas, bet po pertraukos jais vėl pasitepliojau, ir nesupratau, kaip iš pradžių nepamačiau, koks Beige yra gėėėėris  wub.gif

Kaip aš jų laukiu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 19:45)
siulo pirkti beige chic kremo pavidalu meteoritu. ar verta? mano oda sviesi, esu briunete. nebus tamsu?

kremo pavidalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 19, 20:55)
kremo pavidalu?  g.gif

cituoju : puse dezutes kremo indelyje" dabar galvoju, kas per velnias? kokie kremai.arba kai rutuliukai kremo indely? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 19, 20:53)
Kaip aš jų laukiu wacko.gif

o beige nera per daug blizgus?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 19:58)
cituoju : puse dezutes kremo indelyje" dabar galvoju, kas per velnias? kokie kremai.arba kai rutuliukai kremo indely? doh.gif
Papildyta:

biggrin.gif tai ne kremo pavidalu, o sudėti į indelį nuo kremo mirksiukas.gif

jie blizgūs, bet ne per daug ax.gif ant saulės aišku tviskėtum, bet šiaip jie thumbup.gif veidas SPINDI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 10, 23:13)
aga, beige tikrai suteikia tokį gražų rusvą, spindinti, šiltą  wub.gif

O Mythic padaro veidą šaltą, skaistų ax.gif

o jus neziurit i tai, kad veidas buan arba silto arba salto atspalvio g.gif mano yra "saltas veidas", tai galvojua pie myth, bet gal nieko ir parudint g.gif
Papildyta:
gal kuri parodys veiduka, kaipa trodo oda su beige blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 20:58)
Papildyta:

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif
Aš jų dar neturiu doh.gif uztruko siuntimas rolleyes.gif ...turiu gold wub.gif jie blizgus mirksiukas.gif bet man tai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 19, 21:05)
lotuliukas.gif  prajuokinai lotuliukas.gif
Aš jų dar neturiu  doh.gif  uztruko siuntimas rolleyes.gif ...turiu gold  wub.gif jie blizgus mirksiukas.gif  bet man tai patinka thumbup.gif

nejuokas thumbup.gif as ir taip, ir taip masciau. galvoju, gal ko nors nezinau. gal, kib,a naujove lotuliukas.gif
gal jusu oda ruda, silta?tada blizgesys tinka
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 19, 20:05)
gal kuri parodys veiduka, kaipa trodo oda su beige blush2.gif

yra 36-37 šios temos psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 19, 21:11)
yra 36-37 šios temos psl.  mirksiukas.gif

DEKAVOJU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu dabar ir as savo nuomone apie meteoritus:
is pradziu gavusi beige meteoritus labai apsidziaugiau, kazkas grazaus, nuostabaus pasirode(gal del to kad su originalia dezute gavau-tikrai ispudinga ta pakuote), o va kita diena vel pabandziau tai ir nebepatiko visai schmoll.gif Man asmeniskai tie beige tiesiog stambus blizgiukai ir tiek, o va gold siandien isigijau, tai labai patiko, toks smulkus svytejimas, o beige man per stambus blizguciai- o apie rusvuma, tai nepasakyciau, jog jie rusvina, bent as to rusvumo nei su padidinamuoju stiklu nemaciau(kalbu apie beige chic). schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 19 gegužės 2008 - 19:29