Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

Gal kuri esat bandzius "Guerlain Meteorites Pearly Touch Voyage Powder" pudryte? Gundausi isigyt, kad reikalui esant pablizginciau iskirpte, skruostus ar pan, tik nezinau ar verta. TOKIA

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 07, 21:24)
O kur uzsakynejai WHITE PEARLS? blush2.gif

As tuos visus is Amerikes per drauge siunciuosiu - ten ji yra uztikus aukso gysla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 08, 06:36)
As tuos visus is Amerikes per drauge siunciuosiu - ten ji yra uztikus aukso gysla  lotuliukas.gif

Bet turbut geru vietu neisduodi... ax.gif labai butu idomu suzinoti, kur gaudote tuos gerius... bigsmile.gif
As tai irgi paveluotai susirgau metereomanija doh.gif Tai dabar kaip pasiutus gaudau Limite edition meteoritus... Na tikra manija! doh.gif doh.gif
Dar vis keliauja Perles de velours g.gif ,pagriebiau Emilio Pucci, Winter Radiance.
Turiu Gold Temptation , Mythic...
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 04 08, 11:43)
Bet turbut geru vietu neisduodi... ax.gif  labai butu idomu suzinoti, kur gaudote tuos gerius... bigsmile.gif
As tai irgi paveluotai susirgau metereomanija doh.gif  Tai dabar kaip pasiutus gaudau Limite edition meteoritus... Na tikra manija! doh.gif  doh.gif 
Dar vis keliauja Perles de velours g.gif ,pagriebiau Emilio Pucci, Winter Radiance.
Turiu Gold Temptation , Mythic...

winter radiance mano mylimukai wub.gif kaip ir golden temptation -jau visa savaite vien jais tepliojuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Apvalute, nežinau kur rašyt, tai rašau čia biggrin.gif
pamenu ieškojai koralo spalvos lūpdažio, tai mano viena kolegė naudoja Estee Lauder Pure color lūpdažį (čia ), spalva Melon. Internete nurodyta nelabai panaši į koralų spalvą, bet ant jos lūpų tai man kaip ta Diaz suknelė ax.gif Tie patys Estee Lauder Pure Color Crystal lūpdažiai turi Crystal Color spalvą, irgi pažiūrėk, ten tai tikrai kaip koralų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 08, 09:45)
winter radiance mano mylimukai wub.gif  kaip ir golden temptation -jau visa savaite vien jais tepliojuosi bigsmile.gif

Na tikiuosi ir as nenusivilsiu savo naujais pirkiniais!
Gold temptation tai man irgi labai patinka - tokia jauciuos grazi su jais... blush2.gif Veidas svyti...
Mythic irgi labai fainas efektas - veidas akimirksniu atsigauna ir tampa sviezias ir skaistus!
Na o kai atkeliaus naujieji - paziuresim, ka ten jie gero padarys mano veideliui! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 08, 12:11)
Apvalute, nežinau kur rašyt, tai rašau čia biggrin.gif
pamenu ieškojai koralo spalvos  lūpdažio, tai mano viena kolegė naudoja Estee Lauder Pure color lūpdažį (čia ), spalva Melon. Internete nurodyta nelabai panaši į koralų spalvą, bet ant jos lūpų tai man kaip ta Diaz suknelė  ax.gif  Tie patys Estee Lauder Pure Color Crystal lūpdažiai turi Crystal Color spalvą, irgi pažiūrėk, ten tai tikrai kaip koralų  mirksiukas.gif

dekui labai. Super! Jus merginos esate fantastiskos wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
o cia su su mythic, jei naujokems idomu:user posted image
nekreipkite demesio i lupas - nubuciavo ir istepliojo MB blush2.gif doh.gif
Atsakyti
man taip ir norisi pasakyt, kokiais taukais cia issitepei cool.gif
Atsakyti
kazkaip labai veidas blizga schmoll.gif
Atsakyti
manau, kad blicas savo niekingą darbą padarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 08, 13:21)
manau, kad blicas savo niekingą darbą padarė  doh.gif

tikriausiai taip ir buvo, nes tuo metu veido oda buvo kaip tik labai issausejusi - negali buti riebaluota doh.gif net gabalais oda ejo..
Atsakyti
rodaus ir aš su mythic'ais, fotkinau be blico ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Baltija - super wub.gif labai skaisti, be berimu oda. As irgi tokios nooooriu bigsmile.gif
Naudojai akiu pravedima si karta?
Atsakyti