Cherry, si karta man labai patiko - tau toks makiazas labai tinka, dar vos vos akis paryskintum ir skaistaliuku ir butu liux
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 17, 14:11)
Sveikos, sulaukiau ir as Beige meteoritu, pabandziau tik ant rankos, vakare siandien vaziuojam i gimtadieni, tai pasigrazinsiu.siaip labai patiko, o tokio smulkumo blizgiuku grazumas
Dabar prigriebiau dar vienus meteorus, turbut ir as pasinesiu ant ju. Tikras geeeris
Dabar prigriebiau dar vienus meteorus, turbut ir as pasinesiu ant ju. Tikras geeeris
Is kur siunteisi jei ne paslaptis, nes kazkaip as is braskiu dar nesulaukiu vis
QUOTE(Tučka @ 2008 05 17, 18:03)
biski ne i tema bet is braskiu pastaruoju metu labai ilgai ein
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 18, 00:41)
Eina per muitinę dabar viskas, o ten darbo laaaabai daug, tai kokia savaite ilgiau eina...
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 18, 01:41)
Man apie mėnesį keliauja
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 18, 00:41)
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 18, 00:54)
Eina per muitinę dabar viskas, o ten darbo laaaabai daug, tai kokia savaite ilgiau eina...
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 18, 09:27)
Man apie mėnesį keliauja
Aciu, nuraminot O muita uzdeda kai meteoritus siuntetes?
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 18, 00:54)
Tikrai taip.... Ir kaip nesenai gavau pora siuntinuku,ant abeju muitine taip gudriai stempeli pastate kad datos kada atkeliavo i muitine nesimato! Ne offtopinam,yra tema apie siuntimus.. Tesiam apie pudras
QUOTE(Tučka @ 2008 05 17, 18:03)
Siunciausi is vienos saunios forumietes puse dezutes su originalia dezute, tai atejo per 3dienas pastu is klaipedos
Siaip tai turiu Beige chic bet kazkaip rusvinancio poveikio nepastebejau, tik laaabai jau blizga smulkuciai blizguciai. ar ir jums taip? O jau dulkeliu kiek pakyla atidarius dezele, tai nerealu kiek issibarsto po ora
Sveikutes, gal kas norit parduot 1/2 mythik meteoritu, labai jau noriu pabandyti sita stebukleli
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 19, 19:05)
Siandien nusipirkau ir GUERLAIN Meteorites Powder For the face Gold Temptation. Na jei atvirai, tai gerokai labiau patiko nei Beige chic, tad siuos pasiliksiu sau, kai noresis blizgeti kokios sventes proga
man Gold dienai per blizgūs,o Beige - pats tas iš pradžių pabandžiusi pagalvojau, kad nesuprantu,kame stebuklas, bet po pertraukos jais vėl pasitepliojau, ir nesupratau, kaip iš pradžių nepamačiau, koks Beige yra gėėėėris