Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

va jisai Ebayne, cia vienintele, bet tas tamsumas nesimato tikrai, tupu p[aieskosiu foto su juo 4u.gif

w7 bronzer ivesk, siunciau is www.ebay.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 14 gegužės 2008 - 20:46
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 14, 22:44)
va jisai Ebayne, cia vienintele, bet tas tamsumas nesimato tikrai, tupu p[aieskosiu foto su juo 4u.gif

w7 bronzer ivesk, siunciau is www.ebay.co.uk

butu tikrai idomu pamatyt kaip atrodo ant veiduko 4u.gif
Atsakyti
ant greituju uztepiau dabar ,kad vaizda bendra pamatyt, kada nors idesiu normalia foto ( cia beje ir apsvietimas staline lempa lotuliukas.gif nu nieko smile.gif
cia yra mineralke ir W7 pudra be bronzanto, be skastalu ,
cia biski tik padazyta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 14 gegužės 2008 - 21:10
na tikrai gaiviai veidukas atrodo, ir spalva ne tamsi- bet blizgumas toks diena per daug neislenda unsure.gif ? na ar nespindi saulutes spinduliuose biggrin.gif ? labai akytes grazios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 14 gegužės 2008 - 21:23
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 14, 22:21)
na tikrai gaiviai veidukas atrodo, ir spalva ne tamsi- bet blizgumas toks diena per daug neislenda unsure.gif ? na ar nespindi saulutes spinduliuose biggrin.gif  ? labai akytes grazios

tikrai ne , cia dar apsvietimas kaltas kad taip svyti, dienos sviesoje blankiau atrodo, labai naturaliai thumbup.gif , tikrai zinau kad kai sia pakuote baigsiu uzsisakysiu nauja, as visalaika ja tepu ant skastalu thumbup.gif , tada ji ir skaistalus naturalesnius padaro,
aciu uz komplimenta, bet man graziau kai padazytos bent tusu buna, 4u.gif
Atsakyti
o tepi sepeteliu ar kempinele?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 14, 22:38)
o tepi sepeteliu ar kempinele?

tik sepeteliu, kempinele net nebandziau, as viska sepeteliai darau
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 14, 22:43)
tik sepeteliu, kempinele net nebandziau, as viska sepeteliai darau

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 19:27)
Apvalute, labai fainiai atrodai.  thumbup.gif  O blakstienu grazumas. wub.gif  wub.gif  Koki tusa naudoji? blush2.gif  Smagu, kai zmoguciai turi grazias, ilgas, tankias...Dievulio apdovanotas "sluoteles" + tinkamai pasirinktas tusas = ATEJAU-PAMACIAU-NUGALEJAU  biggrin.gif
O kiek meteoritu turi,Apvalute?

Na, dekui.. blush2.gif Mano blakstienos siaip net sakyciau nekokios. Cia tusas daro stebuklus:) Reikia jo negaileti - ir tepti 2 sluoksniais. Tusus visada turiu 2 skirtingus. Man su vienu toks efektas neiseina. Megstu,sunkias, ispudingas, kad tai butu veido akcentas, nes neturiu daugiau ko akcentuoti lotuliukas.gif

Turiu mythic, beige, golden temptation, perles de veleurs, winter radiance. Dar turejau pink fresh ir pucci, bet pardaviau
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 14, 21:38)
Gerbėja per švelniai pasakyta, greičiau maniakė  biggrin.gif

tai kad as jau uzleidziu vieta kitoms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 15, 08:20)
nes neturiu daugiau ko akcentuoti lotuliukas.gif

akcentuok plaukus, turi ilgus ir be darbo laikai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 15, 13:23)
akcentuok plaukus, turi ilgus ir be darbo laikai rolleyes.gif

as kalbejau apie makiaza blush2.gif
Atsakyti
[quote=Apvalute,2008 05 15, 10:20]
Na, dekui.. blush2.gif Mano blakstienos siaip net sakyciau nekokios. Cia tusas daro stebuklus:) Reikia jo negaileti - ir tepti 2 sluoksniais. Tusus visada turiu 2 skirtingus. Man su vienu toks efektas neiseina. Megstu,sunkias, ispudingas, kad tai butu veido akcentas, nes neturiu daugiau ko akcentuoti lotuliukas.gif

Taip ir neisdavei kokius tusus naudoji,kad toks superinis efektas. thumbup.gif Tik nereikia dievo i medi varyti ir siaip blakstienos matosi neblogos, nes kitaip tepk netepes geriausiu tusu, nieko grazaus neisgausi-tik dirbtini,nenaturalu efekta schmoll.gif
Papildyta:
O gal del tuso man kraustytis i tam skirta tema smile.gif greiciausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 15 gegužės 2008 - 12:17