va jisai Ebayne, cia vienintele, bet tas tamsumas nesimato tikrai, tupu p[aieskosiu foto su juo
w7 bronzer ivesk, siunciau is www.ebay.co.uk
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 14, 22:44)
va jisai Ebayne, cia vienintele, bet tas tamsumas nesimato tikrai, tupu p[aieskosiu foto su juo
butu tikrai idomu pamatyt kaip atrodo ant veiduko
ant greituju uztepiau dabar ,kad vaizda bendra pamatyt, kada nors idesiu normalia foto ( cia beje ir apsvietimas staline lempa nu nieko
cia yra mineralke ir W7 pudra be bronzanto, be skastalu ,
cia biski tik padazyta
cia yra mineralke ir W7 pudra be bronzanto, be skastalu ,
cia biski tik padazyta
na tikrai gaiviai veidukas atrodo, ir spalva ne tamsi- bet blizgumas toks diena per daug neislenda ? na ar nespindi saulutes spinduliuose ? labai akytes grazios
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 14, 22:21)
na tikrai gaiviai veidukas atrodo, ir spalva ne tamsi- bet blizgumas toks diena per daug neislenda ? na ar nespindi saulutes spinduliuose ? labai akytes grazios
tikrai ne , cia dar apsvietimas kaltas kad taip svyti, dienos sviesoje blankiau atrodo, labai naturaliai , tikrai zinau kad kai sia pakuote baigsiu uzsisakysiu nauja, as visalaika ja tepu ant skastalu , tada ji ir skaistalus naturalesnius padaro,
aciu uz komplimenta, bet man graziau kai padazytos bent tusu buna,
o tepi sepeteliu ar kempinele?
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 14, 22:38)
o tepi sepeteliu ar kempinele?
tik sepeteliu, kempinele net nebandziau, as viska sepeteliai darau
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 14, 22:43)
tik sepeteliu, kempinele net nebandziau, as viska sepeteliai darau
Saunuole
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 19:27)
Apvalute, labai fainiai atrodai. O blakstienu grazumas. Koki tusa naudoji? Smagu, kai zmoguciai turi grazias, ilgas, tankias...Dievulio apdovanotas "sluoteles" + tinkamai pasirinktas tusas = ATEJAU-PAMACIAU-NUGALEJAU
O kiek meteoritu turi,Apvalute?
O kiek meteoritu turi,Apvalute?
Na, dekui.. Mano blakstienos siaip net sakyciau nekokios. Cia tusas daro stebuklus:) Reikia jo negaileti - ir tepti 2 sluoksniais. Tusus visada turiu 2 skirtingus. Man su vienu toks efektas neiseina. Megstu,sunkias, ispudingas, kad tai butu veido akcentas, nes neturiu daugiau ko akcentuoti
Turiu mythic, beige, golden temptation, perles de veleurs, winter radiance. Dar turejau pink fresh ir pucci, bet pardaviau
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 14, 21:38)
Gerbėja per švelniai pasakyta, greičiau maniakė
tai kad as jau uzleidziu vieta kitoms
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 15, 08:20)
akcentuok plaukus, turi ilgus ir be darbo laikai
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 15, 13:23)
akcentuok plaukus, turi ilgus ir be darbo laikai
as kalbejau apie makiaza
[quote=Apvalute,2008 05 15, 10:20]
Na, dekui.. Mano blakstienos siaip net sakyciau nekokios. Cia tusas daro stebuklus:) Reikia jo negaileti - ir tepti 2 sluoksniais. Tusus visada turiu 2 skirtingus. Man su vienu toks efektas neiseina. Megstu,sunkias, ispudingas, kad tai butu veido akcentas, nes neturiu daugiau ko akcentuoti
Taip ir neisdavei kokius tusus naudoji,kad toks superinis efektas. Tik nereikia dievo i medi varyti ir siaip blakstienos matosi neblogos, nes kitaip tepk netepes geriausiu tusu, nieko grazaus neisgausi-tik dirbtini,nenaturalu efekta
Papildyta:
O gal del tuso man kraustytis i tam skirta tema greiciausiai
Taip ir neisdavei kokius tusus naudoji,kad toks superinis efektas. Tik nereikia dievo i medi varyti ir siaip blakstienos matosi neblogos, nes kitaip tepk netepes geriausiu tusu, nieko grazaus neisgausi-tik dirbtini,nenaturalu efekta
Papildyta:
O gal del tuso man kraustytis i tam skirta tema greiciausiai