Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 10:24)
Arba per daug  lotuliukas.gif  cool.gif
Papildyta:
Manau meteoritai, kaip ir egipto zeme, jei padauginsi-rezultatas bus nekoks smile.gif

niekda meteoritu nebuna per daug wub.gif wub.gif wub.gif kuo daugiau tuo geriau,ypac vakarui wub.gif wub.gif myliu as juos,nebeisivaizduoju savo makiazo be ju blush2.gif
beje,gal kas turit foto su winter radiance?arba su pink fresh? ax.gif idomu butu pamatyti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Prisiskaičiau aš jūsų liaupsinamų pagirimų apie meteoritus, susigundžiau ir užsisakiau. Dabar laukiu parkeliaujant bigsmile.gif Parašysiu savo atsiliepimus apie juos 4u.gif
Beje pirkau Chic Beige ax.gif
Atsakyti
O cia esu su winter radiance meteoritais user posted image
Papildyta:
O cia dar mythic
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 14 gegužės 2008 - 16:41
Apvalute,o kokia spalvyte winter radiance duoda veidukui? ax.gif
Papildyta:
apvalute,o kokia spalvyte duoda winter radiance?nebalina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 05 14, 18:58)
Apvalute,o kokia spalvyte winter radiance duoda veidukui? ax.gif
Papildyta:
apvalute,o kokia spalvyte duoda winter radiance?nebalina? ax.gif

siek tiek balina, bet man tas ir patinka:) suteikia veidui toki salta, blizgu, glamurini atspalvi
Atsakyti
Apvalute, labai fainiai atrodai. thumbup.gif O blakstienu grazumas. wub.gif wub.gif Koki tusa naudoji? blush2.gif Smagu, kai zmoguciai turi grazias, ilgas, tankias...Dievulio apdovanotas "sluoteles" + tinkamai pasirinktas tusas = ATEJAU-PAMACIAU-NUGALEJAU biggrin.gif
O kiek meteoritu turi,Apvalute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 gegužės 2008 - 17:32
Žiūriu Apvalute tikra meteoritų gerbėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 05 14, 18:30)
Žiūriu Apvalute tikra meteoritų gerbėja thumbup.gif

Gerbėja per švelniai pasakyta, greičiau maniakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 14, 17:40)
O cia esu su winter radiance meteoritais user posted image
Papildyta:
O cia dar mythic
user posted image

Antroj foto labai graziai atrodo wub.gif o pirmoj, tai man truputi kaip kauke atrodo blush2.gif Aisku gal cia fotoaparato isdaigos g.gif Reik gal be blico fotkint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 14 gegužės 2008 - 20:23
o gal yra kokia kompaktine pudra suteikianti panasu ispudi? na gal ne tiek blizganti, bet skaidru, permatoma unsure.gif reik priemones, kad galeciau i rankinuka isimest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 14, 21:03)
o gal yra kokia kompaktine pudra suteikianti panasu ispudi? na gal ne tiek blizganti, bet skaidru, permatoma unsure.gif  reik priemones, kad galeciau i rankinuka isimest unsure.gif

as turiu panasia priemone, duoda svytejimo, pirkau per ebay

va tokia

pirkau grynai del idomumo, ners kainavo su siuntimu 18 lt, nekarta SM sake kad atrodo kaip meteoritai smile.gif ( kai makiazo foto dejau ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 14, 22:13)
as turiu panasia priemone, duoda svytejimo, pirkau per ebay

va tokia

pirkau grynai del idomumo, ners kainavo su siuntimu 18 lt, nekarta SM sake kad atrodo kaip meteoritai smile.gif ( kai makiazo foto dejau )  4u.gif

o gal gali parasyt kaip ji vadinas? na ko ieskot to ebay'ui smile.gif beje, o atspalviu sviesesniu buna? nes tavo paveiksliuke man labiau i seselius panasu , nei i skaidria pudryte rolleyes.gif
Atsakyti