Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

kai atkeliaus man Beige meteoritai-pasidalinsiu ir savo nuomone apie juos. Tikiuosi jog patiks ir neteks nusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2008 05 14, 11:13)
Vien zo, pries pora dienu nusipirkau ir as tuos meteoritus,beige chic. Man tai kaip paprasdta pudra...
Gal reikejo Mythic imti...

gal per mažai užtepei ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 14, 11:20)
gal per mažai užtepei ?  mirksiukas.gif

Arba per daug lotuliukas.gif cool.gif
Papildyta:
Manau meteoritai, kaip ir egipto zeme, jei padauginsi-rezultatas bus nekoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 05 13, 21:31)
Kosmetikos išparduotuvei mačiau nemažai pardavinėjančių yra  mirksiukas.gif

Maciau, bet ten be dezuciu pardavinejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 11:24)
Manau meteoritai, kaip ir egipto zeme, jei padauginsi-rezultatas bus nekoks smile.gif

tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 11:24)
Arba per daug  lotuliukas.gif  cool.gif
Papildyta:

oj nea, čia visai skirtingi dalykai, Beige niekad nepadauginsi ax.gif paskui dienos eigoj išvis prisitaiko prie veidos spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 14, 13:31)
oj nea, čia visai skirtingi dalykai, Beige niekad nepadauginsi  ax.gif paskui dienos eigoj išvis prisitaiko prie veidos spalvos  rolleyes.gif

Tada sorry, nusisnekejau gal, nes kai ju neturiu,tai ir vapu bele ka doh.gif blush2.gif
Bet kazkada maciau foto meteoritu temoj kur mergina buvo su meteoritais, o atrode kaip aliejumi issitepusi cool.gif g.gif Nekaip man toks makiazas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 gegužės 2008 - 13:04
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 13, 19:24)
Saunuole KRISTELA,  taip fainiai perteikei info ir zodine ir vaizdine.  wub.gif
As laukiu parkeliaujant Guerlain Beige chic, jei ne jusu pasnekesiai, sunkiai pati buciau issiaiskinus kuriu meteoritu noooriu.Tikiuos mano pasirinkimas manes nenuvils  wub.gif

Dziaugiuosi, jei buvo naudinga mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 10:24)
Arba per daug  lotuliukas.gif  cool.gif
Papildyta:

Cia tikrai skirtingi dalykai - meteoru padauginti beveik neimanoma, nebent gold (tada blizgesi kaip metaliniu veidu laugh.gif ) arba pink (busi kaip parselis lotuliukas.gif ), bet jau reikia laaaaabai daug tepti mirksiukas.gif o pvz beige, tai mazai uztepus net efekto nepamatysi - ju reikia tepti daug, is pradziu veidukas atrodys kaip miltuotas, bet po kokios valandos jie "nuseda" ir atsiranda tikrasis svytejimas wub.gif o del foto, tai nemanau kad tai orientyras - nebent foto daryta profesionalu, prie spec. apsvietimo ir t.t..., taip pat blizgejimas priklauso ir nuo to, kas tepta po meteoritais - krempudra riebi ar matine ir t.t.
Atsakyti
zinau kad pora kartu SM buvo detos meteoritu nuotraukos ant veiduko, bet butu labai faina kas turi daug rusiu idet nuotrauka ju ant veiduko ir parasyti kurie cia , nes pati galvoju pirktis, tai noretusi ant veiduko pamatyt, manau ne viena as cia tokia blush2.gif
nagi mamytes, netingekit 4u.gif
Atsakyti
Mythic:

user posted image
user posted image

QUOTE(Apvalute @ 2008 04 08, 11:57)
o cia su su mythic, jei naujokems idomu:user posted image

Beige:

user posted image
user posted image

QUOTE(Baltija @ 2008 04 10, 11:33)

QUOTE(Vitulka @ 2008 05 07, 23:23)
vo čia su Gold
user posted image

QUOTE(Apvalute @ 2008 04 07, 21:15)
gold va toki:user posted imageuser posted image

Gold Temptation:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 14 gegužės 2008 - 15:46
Nea, senesnes forumieciu zinutes paskaiciau, tai zinojau, kad negaileti reikia, daugiau padazyti, tai variau kaip reikalas biggrin.gif doh.gif nu ziuresim ...
Atsakyti
Graziausiai man beige ir gold thumbup.gif
Atsakyti