Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(eretukas @ 2008 05 13, 20:17)
sveikos merginos, o gal kas galetumet pasakyti, kiek rutuliuku buna naujoje guerlain beige chic pakuoteje?aciu labai  4u.gif noriu pirkti 1/3 tai kiek rutuliuku tiketis jog gausiu?  blush2.gif

paskaičiavau - mano trečdalyje yra 31meteoritas (bet mano trečdalis jau ilgokai naudojamas, tai gal koks vienas kitas jau ir spėjo sutrupėti biggrin.gif ), bet manau dar priklauso nuo rutuliukų dydžio, nes jie nevisi vienodi būna 4u.gif rytoj atidarysiu naują dėžutę ir skaičiuosiu rutuliukus, nes reikės pusę atskaičiuot, tai galėsiu parašyti kiek gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awiete @ 2008 05 13, 22:41)
paskaičiavau - mano trečdalyje yra 31meteoritas (bet mano trečdalis jau ilgokai naudojamas, tai gal koks vienas kitas jau ir spėjo sutrupėti  biggrin.gif ), bet manau dar priklauso nuo rutuliukų dydžio, nes jie nevisi vienodi būna  4u.gif rytoj atidarysiu naują dėžutę ir skaičiuosiu rutuliukus, nes reikės pusę atskaičiuot, tai galėsiu parašyti kiek gausis  smile.gif

Tai cia gal pusej tiek - i indeli net netilptu 93 rutuliukai blink.gif Labai daug sakyciau, jei visame 93 rutuliukai. Kiek esu susidurus, tai su dideliais rutuliukais buna 60-75, smulkiuose ('gold temptation') tai trecdalyje kokia 50-60, gal kiek daugiau.

Katik paskaiciavau "Beige chic" - 71 rutuliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 14 gegužės 2008 - 06:52
Einu savo Beige perskaiciosiu. O kiek Gold pilna pakuote?
Papildyta:
Mano Beige 58 rutuliukai! Nu sakys
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 14, 08:42)
Einu savo Beige perskaiciosiu. O kiek Gold pilna pakuote?
Papildyta:
Mano Beige 58 rutuliukai! Nu sakys

Manau nuo rutuliuku dydzio dar daug priklauso. 4u.gif O Gold pilnos nesskaiciavau. Dalinau i 3 dalis, tai ir taip laiko gerokai uzeme doh.gif Isskirsciau pagal spalvas, o po to tas psalvas dar pagal dydzius, bet kad bent 50 buvo tai tikrai.
Atsakyti
Neseniai grižau iš komandiruotės...Pas draugę išbandžiau naujus meteoritus mirksiukas.gif
user posted image
Įspūdžio jie man nepaliko. Dėžutė šiaip sau...rutuliukai tie susilygina ir lieka kaip paprasta pudra unsure.gif Dizainas nekoks. Ant veido atrodo neblogai... Bet...sunkiau gražiai padengti,greičiau naudojasi..Jie man biški primena Dior švytinčią pudrytę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 14, 10:16)
Neseniai grižau iš komandiruotės...Pas draugę išbandžiau naujus meteoritus mirksiukas.gif
user posted image
Įspūdžio jie man nepaliko. Dėžutė šiaip sau...rutuliukai tie susilygina ir lieka kaip paprasta pudra unsure.gif  Dizainas nekoks. Ant veido atrodo neblogai... Bet...sunkiau gražiai padengti,greičiau naudojasi..Jie man biški primena Dior švytinčią pudrytę ax.gif

hmmmm g.gif mat kaip, o as buvau taip uzsidegusi beige pirkti, na reiks kristianoje isbandyti gal labai patiks smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumet pasakyti kiek su parsiuntimu is braskiu kainuotu Guerlain beige chic meteoritai?aciu.
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 11:00)
Sveikutes, gal galetumet pasakyti kiek su parsiuntimu is braskiu kainuotu Guerlain beige chic meteoritai?aciu.

Kadangi siuntimas nieko nekainavo, tai man išėjo 105LTL, bet dar nežinia kaip su muitu. Gal dar reikes 18% sumokėti...
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 11:00)

aš kelioms forumietėms kai užsakinėjau kainavo apie 98 lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 14 gegužės 2008 - 10:08
QUOTE(Baltija @ 2008 05 14, 11:07)
aš kelioms forumietėms kai užsakinėjau kainavo apie 98 lt  smile.gif

Tikrai nebrangiai blink.gif thumbup.gif , o as uz puse dezeles sumokejau 70 cool.gif bet uz tai nereiks dvieju savaiciu laukti, tik kazi kaip tas musu pastas susisuks. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 gegužės 2008 - 10:08
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 11:08)
Tikrai nebrangiai blink.gif  thumbup.gif , o as uz puse dezeles sumokejau 70  cool.gif  doh.gif

nebrangiai gavos, nes jau turiu ten 10 proc. nuolaidą thumbup.gif Lyginant su LT kainom tai susitaupo visai nemažai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 14, 11:08)
Tikrai nebrangiai blink.gif  thumbup.gif , o as uz puse dezeles sumokejau 70  cool.gif  bet uz tai nereiks dvieju savaiciu laukti, tik kazi kaip tas musu pastas susisuks.  doh.gif  blush2.gif

aš jau geriau palaukiu, nes susitaupo ne keli litai ax.gif
Atsakyti
Vien zo, pries pora dienu nusipirkau ir as tuos meteoritus,beige chic. Man tai kaip paprasdta pudra...
Gal reikejo Mythic imti...
Atsakyti