Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Mona187 @ 2008 05 08, 15:51)
Internetinė parduotuvė, ar kažkas panašaus čia verysad.gif  unsure.gif Nu tada geriau jau iš čia nepirkti, nepasitikiu aš tokiais pirkimais. O dar sakykit, kuo skiriasi rutulinės meteoritinės pudros nuo įprastesnių?

viskas tvarkoj su braskem is ten pati jau labai dauk ka pirkus viskas ir pigiau ir patikima dar ne karto nesusipratimu nebuvo... na o meteoritai issiskiria jau vien savo kvapu wub.gif ir kad puikiai atlieka savo pagrindine f-ja PASKAISTINA BEI PAGYVINA VEIDUKA bei suteikia pagal rusi tam tikra atspalviuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 08, 13:08)
cia vos ne aukstoji matematika lotuliukas.gif

is tikruju lotuliukas.gif
Atsakyti
o jetau, skaiciau siandien pusdieni apie tuos meteorus ir vakarop jau lekiau i kristiana ju pirkti doh.gif bet nebuvo beige, tik mythic, tai ryt kitoj kristianoj paziuresiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 08, 17:44)
viskas tvarkoj su braskem is ten pati jau labai dauk ka pirkus viskas ir pigiau ir patikima dar ne karto nesusipratimu nebuvo... na o meteoritai issiskiria jau vien savo kvapu wub.gif ir kad puikiai atlieka savo pagrindine f-ja PASKAISTINA BEI PAGYVINA VEIDUKA bei suteikia pagal rusi tam tikra atspalviuka smile.gif

O gal tinka ir kitokios rutulinės pudros panašiam efektui išgauti? Ta prasme, iš pigesnių kad būtų? Gal yra dar kas nors panašaus? Nes sios is guerlain visgi siek tiek pleso kisene blush2.gif doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nupirkau Gold Temptation per Ebay... Su siuntimu 60$. ax.gif
Atsakyti
nugi rasiau kad yra lietuviski meteorai, nori... vadinasi, atsimenu kad su jais mane daze parodoj, bet rezultato nepamenu, nes dar dejo kitus nori meteorus, su spalva. “skirtumas is pirmo zvilgsnio tarp ju-lietuviski ne tokie standus burbuliukai, gal greiciau byra ir daugiau pasiima su sepetuku, bet nera taip kad jie iskart subyretu vos prilietus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 12, 09:42)

labai pigiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 12, 10:11)
labai pigiai  thumbup.gif

o kiek jie siaip kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 12, 10:11)
labai pigiai  thumbup.gif

Tiesa,as biski paskubejau parasant kad nupirkau,nes dar nesumokejau, kad ne iki galo sutarem siuntimo kaina. Tarkim nuo 60$ iki 70$ bus.
Papildyta:
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 12, 10:20)
o kiek jie siaip kainuoja?  g.gif

Kristianoj kainavo 179 lt berods,o dabar per Ebay apie 180-250 lt jei iskarto pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 12, 09:45)
nugi rasiau kad yra lietuviski meteorai, nori... vadinasi, atsimenu kad su jais mane daze parodoj, bet rezultato nepamenu, nes dar dejo kitus nori meteorus, su spalva. “skirtumas is pirmo zvilgsnio tarp ju-lietuviski ne tokie standus burbuliukai, gal greiciau byra ir daugiau pasiima su sepetuku, bet nera taip kad jie iskart subyretu vos prilietus  lotuliukas.gif

Maciau as tuos "nori" parduotuvej cool.gif Tai tiesa pasakius nebuvo noro ir pabandyti, kaip jie man neisvaizdziai pasirode doh.gif Nepalyginsi su guerlain'o schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 12 gegužės 2008 - 12:30
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 12, 09:42)

Bet ir randat jus tokiu gerybiu, as tai sumokejau 40svaru,man rodos cia daugiau nei 60$ g.gif bet dar laukiu kada atkeliaus unsure.gif Jei kas rasit White pearls pigiai tai duokit zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 05 12, 15:04)
Bet ir randat jus tokiu gerybiu, as tai sumokejau 40svaru,man rodos cia daugiau nei 60$  g.gif  bet dar laukiu kada atkeliaus  unsure.gif  Jei kas rasit White pearls pigiai tai duokit zinot  4u.gif

kur kas daugiau huh.gif Oliukei kainuos apie 150 lt, o Tau apie 180 doh.gif
Atsakyti