Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

mixas is pink ir beige tikrai fainas gavosi thumbup.gif bet klausimas kaip padaryt identiska? unsure.gif kaip tuos burbuliukus parinkt?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 06, 23:30)
Mona187, vadinasi jie Guerlain Meteorites Powder For The Face, kaina Kristianoje apie 150 Lt, braškėse apie 100 Lt.  Tų pudrų kaip matei įvairių spalvų yra  mirksiukas.gif  Nepatingėk paskaityti temos, rasi dar daugiau informacijos apie meteoritus  mirksiukas.gif Presuoti meteoritai kur kas brangesni  ax.gif

O kur tos "Braškės" randasi blush2.gif rolleyes.gif unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 05 08, 10:31)
O kur tos "Braškės" randasi blush2.gif  rolleyes.gif  unsure.gif ?

braškės
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 08, 09:25)
mixas is pink ir beige tikrai fainas gavosi thumbup.gif bet klausimas kaip padaryt identiska? unsure.gif kaip tuos burbuliukus parinkt?

ogi taip pat kaip ir dalinant mirksiukas.gif juk jei parduodi trecdali is naujos dezutes, tai neatpilsi paemus is akies - gali nesamone gautis, nebent gold sitaip galima butu, nes jie labai smulkus, tai susimaiso vienodai, bet vistiek kieki skaiciuot reikia. As visas rutuliuku spalvas atskiriu i atskirus indukus, tada kiekviena spalva dalinu (skiriu pvz 1/3 ir 2/3) o tada padalintas spalvas vel sumaisau. Tai vat sitaip atidalinus sumaisiau 2/3 beige ir 1/3 pink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 08, 11:53)
ogi taip pat kaip ir dalinant mirksiukas.gif  juk jei parduodi trecdali is naujos dezutes, tai neatpilsi paemus is akies - gali nesamone gautis, nebent gold sitaip galima butu, nes jie labai smulkus, tai susimaiso vienodai, bet vistiek kieki skaiciuot reikia. As visas rutuliuku spalvas atskiriu i atskirus indukus, tada kiekviena spalva dalinu (skiriu pvz 1/3 ir 2/3) o tada padalintas spalvas vel sumaisau. Tai vat sitaip atidalinus sumaisiau 2/3 beige ir 1/3 pink mirksiukas.gif

cia vos ne aukstoji matematika lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vakar labai paprastai meteorus išsidalinau - vienas baltas į vieną indelį, kitas baltas - į kitą indelį, vienas rausvas - į vieną indelį, kitas rausvas - į kitą indelį. Labai greitai ir labai lengvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 08, 10:25)

As tai pirmiausiai issidalinu rutuliukus pagal spalvytes, po to dalindama imu vienodo dydzio vienos spalvos ir dalinu i tiek daliu, kiek reikia. Taip net "Gold temptation" isdalinau i 3 dalis - vargo apturejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 08, 10:33)

Internetinė parduotuvė, ar kažkas panašaus čia verysad.gif unsure.gif Nu tada geriau jau iš čia nepirkti, nepasitikiu aš tokiais pirkimais. O dar sakykit, kuo skiriasi rutulinės meteoritinės pudros nuo įprastesnių?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 05 08, 15:51)
Internetinė parduotuvė, ar kažkas panašaus čia verysad.gif  unsure.gif Nu tada geriau jau iš čia nepirkti, nepasitikiu aš tokiais pirkimais. O dar sakykit, kuo skiriasi rutulinės meteoritinės pudros nuo įprastesnių?

O kodel bijai pirkti g.gif As is ten uzsisakiau meteoritus, tai galesiu parasyti atsiliepima kai atkeliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Internetinė parduotuvė, ar kažkas panašaus čia verysad.gif  unsure.gif Nu tada geriau jau iš čia nepirkti, nepasitikiu aš tokiais pirkimais. O dar sakykit, kuo skiriasi rutulinės meteoritinės pudros nuo įprastesnių?

Nebijok mirksiukas.gif as is ten uzsisakinejau daugka,tame tarpe ir beige meteoritus. Viskas gerai,tik laukt nusibosta kol atkeliauja.
Atsakyti

eik jau, pusė forumo iš ten perka irnesakyk.gif
Atsakyti

nera reikalo bijoti - viskas ten oroginalu ir viska atsiuncia laiku - per 2 savaites (bent jau man) thumbup.gif
Atsakyti