mixas is pink ir beige tikrai fainas gavosi bet klausimas kaip padaryt identiska? kaip tuos burbuliukus parinkt?
QUOTE(Baltija @ 2008 05 06, 23:30)
Mona187, vadinasi jie Guerlain Meteorites Powder For The Face, kaina Kristianoje apie 150 Lt, braškėse apie 100 Lt. Tų pudrų kaip matei įvairių spalvų yra Nepatingėk paskaityti temos, rasi dar daugiau informacijos apie meteoritus Presuoti meteoritai kur kas brangesni
O kur tos "Braškės" randasi ?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 08, 09:25)
mixas is pink ir beige tikrai fainas gavosi bet klausimas kaip padaryt identiska? kaip tuos burbuliukus parinkt?
ogi taip pat kaip ir dalinant juk jei parduodi trecdali is naujos dezutes, tai neatpilsi paemus is akies - gali nesamone gautis, nebent gold sitaip galima butu, nes jie labai smulkus, tai susimaiso vienodai, bet vistiek kieki skaiciuot reikia. As visas rutuliuku spalvas atskiriu i atskirus indukus, tada kiekviena spalva dalinu (skiriu pvz 1/3 ir 2/3) o tada padalintas spalvas vel sumaisau. Tai vat sitaip atidalinus sumaisiau 2/3 beige ir 1/3 pink
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 08, 11:53)
ogi taip pat kaip ir dalinant juk jei parduodi trecdali is naujos dezutes, tai neatpilsi paemus is akies - gali nesamone gautis, nebent gold sitaip galima butu, nes jie labai smulkus, tai susimaiso vienodai, bet vistiek kieki skaiciuot reikia. As visas rutuliuku spalvas atskiriu i atskirus indukus, tada kiekviena spalva dalinu (skiriu pvz 1/3 ir 2/3) o tada padalintas spalvas vel sumaisau. Tai vat sitaip atidalinus sumaisiau 2/3 beige ir 1/3 pink
cia vos ne aukstoji matematika
Aš vakar labai paprastai meteorus išsidalinau - vienas baltas į vieną indelį, kitas baltas - į kitą indelį, vienas rausvas - į vieną indelį, kitas rausvas - į kitą indelį. Labai greitai ir labai lengvai
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 08, 10:25)
As tai pirmiausiai issidalinu rutuliukus pagal spalvytes, po to dalindama imu vienodo dydzio vienos spalvos ir dalinu i tiek daliu, kiek reikia. Taip net "Gold temptation" isdalinau i 3 dalis - vargo apturejau
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 08, 10:33)
Internetinė parduotuvė, ar kažkas panašaus čia Nu tada geriau jau iš čia nepirkti, nepasitikiu aš tokiais pirkimais. O dar sakykit, kuo skiriasi rutulinės meteoritinės pudros nuo įprastesnių?
QUOTE(Mona187 @ 2008 05 08, 15:51)
Internetinė parduotuvė, ar kažkas panašaus čia Nu tada geriau jau iš čia nepirkti, nepasitikiu aš tokiais pirkimais. O dar sakykit, kuo skiriasi rutulinės meteoritinės pudros nuo įprastesnių?
O kodel bijai pirkti As is ten uzsisakiau meteoritus, tai galesiu parasyti atsiliepima kai atkeliaus
Nebijok as is ten uzsisakinejau daugka,tame tarpe ir beige meteoritus. Viskas gerai,tik laukt nusibosta kol atkeliauja.
eik jau, pusė forumo iš ten perka
nera reikalo bijoti - viskas ten oroginalu ir viska atsiuncia laiku - per 2 savaites (bent jau man)