Kaip juokinga pasidare.
Įlindau į Ebay paziureti Gold temptation. Radau ir kaip tik klausimas pardavejui kiek i LT kainuotu siusti. Kuri cia??? Lietuves pasiuto del meteoru
QUOTE(Baltija @ 2008 05 07, 15:15)
Baisu kad koks fufla nebutu, ar kokia pasenus, ar dar kas nors Mazai ka ebey perku, nebent kokius batus, bet ne kosmetika, esu pirkus tik vienus seselius, nes buvo kolekcija pasibaigus ir plaukams smutke tokia, bet jau tyrinejau tai nezinau kiek, bet pataikiau tada, o dabar vitiek baisu O tai kad as vienus tik radau Ebay white pearls, bet jau kad kaina ar ne 50 svaru uzsilankste, tai nezinau net Jau ir ta gold temptation uzlankstyta, bet uz ta tai 40 sumokejau atrodo, o ana tai jau labai perlenke, galvoju gal biski pigiau kur rasiu. Jei nerasiu teks jamti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 06, 17:01)
Kam idomu koki atspalvi suteikia meteoritai, tai dedu savo turimu foto - bendras tonas labai gerai matosi ant pagalveles kur prie meteoru dedasi, ji apdulka ir rutuliuku spalvos susimaiso. Taciau TAI NEREISKIA, KAD JUSU ODA TAPS TOKIOS SPALVOS tai tik atspalvis, kuris dar reaguoja ir su jusu naturalia odos spalva...
Is kaires:
1. PUCCI - suteikia gaivios, svelnios, "permatomos" odos ispudi
2. GOLD - sviesina, suteikia sidabriskai auksinio svytejimo, blizgesni nei iprasti meteorai
3. BEIGE 2/3 ir PINK 1/3 miksas - suteikia silta persikini rusvuma, gryni BEIGE duoda gelsvesni atspalvi
4. PERLES DE VELOURS - suteikia idegusios odos ispudi, duoda raudonai rusva atspalvi.
Is kaires:
1. PUCCI - suteikia gaivios, svelnios, "permatomos" odos ispudi
2. GOLD - sviesina, suteikia sidabriskai auksinio svytejimo, blizgesni nei iprasti meteorai
3. BEIGE 2/3 ir PINK 1/3 miksas - suteikia silta persikini rusvuma, gryni BEIGE duoda gelsvesni atspalvi
4. PERLES DE VELOURS - suteikia idegusios odos ispudi, duoda raudonai rusva atspalvi.
Oj kaip nerealu Ačiū už foto ir aprašymus - labai padėjo bendrą vaizdą apie atspalvius susidaryt
Dabar tik dar labiau laukiu dabar savųjų Pucci atkeliaujant Ir rezgu planus apie tai, kuriuos iš meteoritų pirksiu šįkart
O dar noriu paklaust dėl Gold - ar eina su jais dieną dažytis, ta prasme, ar ne per daug blizga paprastam ir kukliam dieniniam makiažui, ar labiau tinka vakarui?
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 05 07, 21:13)
Baisu kad koks fufla nebutu, ar kokia pasenus, ar dar kas nors
kiek teko SM skaityt meteoritų fuflo nebūna ir kaip jie gali būt pasenę, jei limituoti atsiranda vienu sezonu visur
QUOTE(Blondie @ 2008 05 07, 22:43)
O dar noriu paklaust dėl Gold - ar eina su jais dieną dažytis, ta prasme, ar ne per daug blizga paprastam ir kukliam dieniniam makiažui, ar labiau tinka vakarui?
man atrodo, kad tiktų, tik reik nepadaugint
vo čia su Gold
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 07, 23:23)
kiek teko SM skaityt meteoritų fuflo nebūna ir kaip jie gali būt pasenę, jei limituoti atsiranda vienu sezonu visur
O tai gerai tada, dabar ramiau biski. Nu del to pasenimo tai ir pati pagalvojau tada kad gal ir nusisnekejau biski ne i tema, bet ka padarysi - blondine Tai dabar galesiu ir kitas kuriu reikia nusipirkti is ebay, nes biski del fuflu bijojau, o parduotuvej sunku jau ka rasti is tu limituotu As kai prisiziurejau va cia
http://topi11.webs.c...?albumID=355724 tai pagalvojau kad fuflu gali is visko padaryti, net is tu dalyku, kuriu nesitiketum, bet dabar jau ramiau, aciu
Ir as jau noriu Gold...
QUOTE(Blondie @ 2008 05 07, 22:43)
čia mano su Gold
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 08, 09:04)
Ir as jau noriu Gold...
Man tai per blizgu truputi
QUOTE(Tučka @ 2008 05 08, 09:19)
vakarui tai labai gražu, dienai nežinau, gal ir per blizgu, jei tepti visą veidą, bet jei tik kai kurias vietas, pvz. skruostikaulius, tai gražu, gaunasi kažkas labai labai panašaus į
Jo, cia tai labai grazu
QUOTE(Tučka @ 2008 05 08, 09:19)
........ Vasarai bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 05 08, 09:20)
vakarui tai labai gražu, dienai nežinau, gal ir per blizgu, jei tepti visą veidą, bet jei tik kai kurias vietas, pvz. skruostikaulius, tai gražu, gaunasi kažkas labai labai panašaus į
Grazu aisku...
As toki spindesi su diorskin shimmer isgaunu