Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

Mona187, vadinasi jie Guerlain Meteorites Powder For The Face, kaina Kristianoje apie 150 Lt, braškėse apie 100 Lt. Tų pudrų kaip matei įvairių spalvų yra mirksiukas.gif Nepatingėk paskaityti temos, rasi dar daugiau informacijos apie meteoritus mirksiukas.gif Presuoti meteoritai kur kas brangesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 06 gegužės 2008 - 22:31
QUOTE(Mona187 @ 2008 05 06, 23:25)
Iš Kristianos psl.:
Pasakiška ivairiaspalvė pudra, kurios sukūrimą įtakojo avangardinės idėjos! Kiekviena spalva atlieka savo funkciją - rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.

1.Atsiprašau, gal galėtumėt man dar kartą apie tuos meteoritus papasakoti?
2.Kaip tiksliai vadinasi, kur ieškoti, koks tikslus pavadinimas, ir Kristianos puslapis internete?
3. Ar labai tos pudros brangios?
Šiaip tai pirmą kartą išgirdau apie tokį stebuklą mirksiukas.gif blush2.gif , bet užtat sudomino, suintrigavo ir norisi išmėginti
4.O beje, kiek esu skaičiusi, tai pudrą reikia rinktis ar tai vienu tonu tamsesnę nei odos spalva, ar kažkaip panašiai ? Aš pudros sau dar niekad nesu turėjusi , todėl ir klausiu

5.O ne rutulinių šitų meteoritinių pudrų nebūna. Ir kurias geriau naudoti? Dėkui už kantrybę, kas atsakys ir man viską paaiškins, nuo A iki Z

Ats.
1.yra cielos 6 temos, nepatingėk perskaityt, nes tikrai daug pasakot ir įspūdžiai pas visas skirtingi, reiktų pačiai pasiskaityt, kad susidarytum bendrą vaizdą 4u.gif
2. yra 3 rūšys,kurias galim nusipirkt Kristianoj: firma Guerlain, meteoritų pavadinimai: Mythic, Pink Fresh ir Beige Chic. Ir yra limituoti meteoritai, kurių Kristianoj nenusipirksi,tik ebejuj arba SM išparduotuvėj, jei pasiseks biggrin.gif http://www.kristiana.lt/
3. Braškėse apie 100 lt,Kristianoj apie 150 lt 4u.gif
4. reik rinktis priklausomai nuo to,kokio efekto nori 4u.gif
5.Dar būna presuoto meteoritai,jie kainuoja apie 400 lt,nes jų dežutės paauksuotos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 gegužės 2008 - 23:40
imeskit fotke, kaip atrodo tie kvepalai, kvepiantys meteorais, man ju kvapas irgi labai prie sirdies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 07, 08:58)
imeskit fotke, kaip atrodo tie kvepalai, kvepiantys meteorais, man ju kvapas irgi labai prie sirdies bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
O Gold temptation braskese nebuna, ar ne? Labai jau jie gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 07, 11:58)
O Gold temptation braskese nebuna, ar ne? Labai jau jie gražiai atrodo  ax.gif

nebūna, vakar dar SM išparduotuvėj porciją pardavinėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 07, 12:08)
nebūna, vakar dar SM išparduotuvėj porciją pardavinėjo  ax.gif

O kur jų rasti? Duty free gal būtų?
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 07, 14:21)
O kur jų rasti? Duty free gal būtų?

labai abejotina ax.gif ko gero tik ebėjuj ax.gif
Papildyta:
dar va čia radau
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 07, 14:28)

Gold temptation nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 07, 14:36)
Gold temptation nera  ax.gif

oj doh.gif pamačiau nuotraukoj, tai galvojau ir pirkt yra blush2.gif
Atsakyti
O gal kas buvot uzmate kur White Pearls yra? Uzsisakiau jau Gold temtation, bet teko is Ebay uzsisakinet, nes parduotuvej radau, uzsisakiau netu ir pasirodo buvo Out of stock, tai teko ebay imt, nezinau kaip cia bus, biski baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 05 07, 15:13)
O gal kas buvot uzmate kur White Pearls yra? Uzsisakiau jau Gold temtation, bet teko is Ebay uzsisakinet, nes parduotuvej radau, uzsisakiau netu ir pasirodo buvo Out of stock, tai teko ebay imt, nezinau kaip cia bus, biski baisu  doh.gif

o kodėl baisu ? ax.gif

white pearls irgi ebėjuj yra biggrin.gif
Atsakyti