Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

Apvalute thumbup.gif labai skaistus veidelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 04 07, 22:21)
Apvalute  thumbup.gif  labai skaistus veidelis  bigsmile.gif

dekui, niekaip neprisiruosiu nusifotografuoti su kita pudra - ten is viso graziai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 07, 17:22)
Sianakt sapnavau, kad 3 presuotu meteoritu dezutes turiu ir jos man suskilo,o tie meteoritai i dulkeles pavirto ir isnyko.  lotuliukas.gif Bet po tokio spano greitai atsoko fantazija pirkt presuotus meteoritus, o ir isimt is ju spalvytes nepavyks. Gal tikrai tuo ir kiekio atzvilgiu jie neverti tos kainytes.  4u.gif

O siuo metu laukiu parkeliaujant "Perles de velours", "White pearls" ir "Pucci" meteoritu. Tik kazkaip ilgai keliauja kazkodel.  g.gif

O kur uzsakynejai WHITE PEARLS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 07, 21:23)
dekui, niekaip neprisiruosiu nusifotografuoti su kita pudra - ten is viso graziai gaunasi thumbup.gif

su kokia? laukism foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 04 07, 22:24)
su kokia? laukism foto  mirksiukas.gif

su DIORlight wub.gif suteikia panasu efekta kaip ir meteoritai, bet jei dar ju uztepi - tai is viso pasaka - kaip koks svytintis, dregnas persikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 04 07, 16:25)
Jau vien tu Guerlain pakuotes kokios viliojancios, taip ir noretusi tokia kolekcija tureti wub.gif  lotuliukas.gif

pas mus 3 dežutės lentynoj, labai puošia kambarį biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet jau ir grožis tų meteoritų wub.gif Kaip iš kokios stebuklų pasakos 4u.gif Visai nesistebiu, kad čia kažkam sapnuojasi... blush2.gif
Aš jau irgi greitai turėsiu Mythic pabandymui... 4u.gif Negaliu sulaukt jau... 4u.gif

O naudojat kas nors meteoritus ant mineralinės pudros? Įdomu ar tinka taip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 04 07, 22:35)
Nu bet jau ir grožis tų meteoritų  wub.gif  Kaip iš kokios stebuklų pasakos  4u.gif  Visai nesistebiu, kad čia kažkam sapnuojasi...  blush2.gif
Aš jau irgi greitai turėsiu Mythic pabandymui...  4u.gif Negaliu sulaukt jau...  4u.gif

O naudojat kas nors meteoritus ant mineralinės pudros? Įdomu ar tinka taip....  g.gif

zinau,kad tikrai kazkuri naudoja - ir efektas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 04 07, 21:35)
O naudojat kas nors meteoritus ant mineralinės pudros? Įdomu ar tinka taip....  g.gif

Aš naudoju ant mineralinės. Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 07, 21:47)
Aš naudoju ant mineralinės. Labai gražu  wub.gif

O nebuna perdaug blizgu, ta prasme ne per daug to svytejimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 04 07, 22:25)
O nebuna perdaug blizgu, ta prasme ne per daug to svytejimo? 4u.gif

Ne. Man mineralinės švytėjimas šiek tiek panašus į "riebios odos blizgėjimą", o kai ant viršaus meteoritus užtepu, tai mažiau to blizgesio matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 07 balandžio 2008 - 21:53
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 07, 22:35)
zinau,kad tikrai kazkuri naudoja - ir efektas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš naudoju...labai gražiai atrodo...karta net ant EŽ užtepiau ant skruostu pearls de velour biggrin.gif visai geažiai gavosi...
Atsakyti