Meteoritu specialiai nekolekcionuoju, tiesiog beieskodama geriausiu susirgau meteoritlige geriausiu taip ir nerandu - visi savaip ypatingi
O gold efektas labai gerai atsispindi cia
ypac tas svytejimas ant peties
QUOTE(Dasha @ 2008 05 06, 07:05)
oojej man tai tia galva susisuko kazkaip rutuliukai ganryskiu spalvu, rodos, is kur tas rusvumas o as po ilgo laiko saviskius ishsitraukiau, kazkaip pasiilgau, nes kuri laika tik skaistalus naudojau, tai siandien pasimeteoritinau, man jie is karto tokia nzn nuotaika suteikia ypatinga, o jei dar ta diena My Insolence kvepinuosi tai visai padebesiais skriadau (kol kas nenusodina )
o tie kvepalai gal panašūs į meteorų kvapą?
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 21:25)
Teip toks pats kvapas, tik stipresnis.
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 20:25)
man tai labai pansus, aisku kvepalu intensyvesnis ir laiko visa diena kuo puikiausiai, svaigstu nuo ju
QUOTE(Dasha @ 2008 05 06, 22:36)
man tai labai pansus, aisku kvepalu intensyvesnis ir laiko visa diena kuo puikiausiai, svaigstu nuo ju
o geras
man meteorų kvapas labai patiko
bėgsiu uostyt kvepalų
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 06, 21:50)
Teip toks pats kvapas, tik stipresnis.
Ne toks pats. Insolence panašus Tiesa dar yra Meteorites, tai šitų neuosčius, logiškai mąstant tai būtent šie turėtų būti tokio pat kvapo. Nors man asmeniškai Insolence taip pat kaip meteoritai kvepia
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 06, 23:12)
Ne toks pats. Insolense toks pats
Ai, man tei ir tie ir tie nepatinka
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 23:10)
Man irgi patinka meteoritu kvapas Ne nepagalvojau jog ir kvepalai panasus
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 06, 23:12)
Ne toks pats. Insolense toks pats
tai yra insolence ir my insolence?
ir jie panašūs į meteoritų kvapą? ir tarpusavy taip išeina
Papildyta:
ir dar klausimėlis
o visų rūšių meteoritai vienodai kvepia?
nes aš turiu tik beige
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 23:17)
tai yra insolence ir my insolence?
Taip yra dveji rožiniai Guerlain kvapai . Mano nosiai tik Insolence panašūs į meteoritus. My insolence turi kažkokio panašumo su Insolence, bet jie švelnesni
[quote=Ferrari,2008 04 07, 13:42]
PERLES DE VELOURS
EMILIO PUCCI
GOLD TEMPLATION
SUMMER 2008 - Guerlain - Meteorites Collection Perles
[/quote]
Iš Kristianos psl.:
Pasakiška ivairiaspalvė pudra, kurios sukūrimą įtakojo avangardinės idėjos! Kiekviena spalva atlieka savo funkciją - rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.
[/quote]
Atsiprašau, gal galėtumėt man dar kartą apie tuos meteoritus papasakoti? Kaip tiksliai vadinasi, kur ieškoti, koks tikslus pavadinimas, ir Kristianos puslapis internete? Ar labai tos pudros brangios? Šiaip tai pirmą kartą išgirdau apie tokį stebuklą , bet užtat sudomino, suintrigavo ir norisi išmėginti O beje, kiek esu skaičiusi, tai pudrą reikia rinktis ar tai vienu tonu tamsesnę nei odos spalva, ar kažkaip panašiai ? Aš pudros sau dar niekad nesu turėjusi , todėl ir klausiu
O ne rutulinių šitų meteoritinių pudrų nebūna. Ir kurias geriau naudoti? Dėkui už kantrybę, kas atsakys ir man viską paaiškins, nuo A iki Z
PERLES DE VELOURS
EMILIO PUCCI
GOLD TEMPLATION
SUMMER 2008 - Guerlain - Meteorites Collection Perles
[/quote]
Iš Kristianos psl.:
Pasakiška ivairiaspalvė pudra, kurios sukūrimą įtakojo avangardinės idėjos! Kiekviena spalva atlieka savo funkciją - rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.
[/quote]
Atsiprašau, gal galėtumėt man dar kartą apie tuos meteoritus papasakoti? Kaip tiksliai vadinasi, kur ieškoti, koks tikslus pavadinimas, ir Kristianos puslapis internete? Ar labai tos pudros brangios? Šiaip tai pirmą kartą išgirdau apie tokį stebuklą , bet užtat sudomino, suintrigavo ir norisi išmėginti O beje, kiek esu skaičiusi, tai pudrą reikia rinktis ar tai vienu tonu tamsesnę nei odos spalva, ar kažkaip panašiai ? Aš pudros sau dar niekad nesu turėjusi , todėl ir klausiu
O ne rutulinių šitų meteoritinių pudrų nebūna. Ir kurias geriau naudoti? Dėkui už kantrybę, kas atsakys ir man viską paaiškins, nuo A iki Z
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 06, 23:23)
Taip yra dveji rožiniai Guerlain kvapai . Mano nosiai tik Insolence panašūs į meteoritus. My insolence turi kažkokio panašumo su Insolence, bet jie švelnesni
ačiū
būūūtinai išuostinėsiu