Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

Meteoritu specialiai nekolekcionuoju, tiesiog beieskodama geriausiu susirgau meteoritlige lotuliukas.gif geriausiu taip ir nerandu - visi savaip ypatingi blush2.gif

O gold efektas labai gerai atsispindi cia
user posted image
ypac tas svytejimas ant peties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 05 06, 07:05)
oojej man tai tia galva susisuko  doh.gif kazkaip rutuliukai ganryskiu spalvu, rodos, is kur tas rusvumas mastau.gif o as po ilgo laiko saviskius ishsitraukiau, kazkaip pasiilgau, nes kuri laika tik skaistalus naudojau, tai siandien pasimeteoritinau, man jie is karto tokia nzn nuotaika suteikia ypatinga, o jei dar ta diena My Insolence kvepinuosi tai visai  padebesiais skriadau (kol kas nenusodina  lotuliukas.gif )

o tie kvepalai gal panašūs į meteorų kvapą? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 21:25)
o tie kvepalai gal panašūs į meteorų kvapą? bigsmile.gif  4u.gif

Teip toks pats kvapas, tik stipresnis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 20:25)
o tie kvepalai gal panašūs į meteorų kvapą? bigsmile.gif  4u.gif

man tai labai pansus, aisku kvepalu intensyvesnis ir laiko visa diena kuo puikiausiai, svaigstu nuo ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 05 06, 22:36)
man tai labai pansus, aisku kvepalu intensyvesnis ir laiko visa diena kuo puikiausiai, svaigstu nuo ju  wub.gif

o geras bigsmile.gif
man meteorų kvapas labai patiko wub.gif
bėgsiu uostyt kvepalų
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 06, 21:50)
Teip toks pats kvapas, tik stipresnis.  bigsmile.gif

Ne toks pats. Insolence panašus mirksiukas.gif Tiesa dar yra Meteorites, tai šitų neuosčius, logiškai mąstant tai būtent šie turėtų būti tokio pat kvapo. Nors man asmeniškai Insolence taip pat kaip meteoritai kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 06 gegužės 2008 - 22:18
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 06, 23:12)
Ne toks pats. Insolense toks pats  mirksiukas.gif

Ai, man tei ir tie ir tie nepatinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 23:10)
o geras bigsmile.gif
man meteorų kvapas labai patiko wub.gif
bėgsiu uostyt kvepalų

Man irgi patinka meteoritu kvapas wub.gif Ne nepagalvojau jog ir kvepalai panasus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 06, 23:12)
Ne toks pats. Insolense toks pats  mirksiukas.gif

tai yra insolence ir my insolence?
ir jie panašūs į meteoritų kvapą? ir tarpusavy taip išeina g.gif
4u.gif
Papildyta:
ir dar klausimėlis
o visų rūšių meteoritai vienodai kvepia? blush2.gif biggrin.gif
nes aš turiu tik beige
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 06, 23:17)
tai yra insolence ir my insolence?
ir jie panašūs į meteoritų kvapą? ir tarpusavy taip išeina g.gif
4u.gif

Taip yra dveji rožiniai Guerlain kvapai biggrin.gif . Mano nosiai tik Insolence panašūs į meteoritus. My insolence turi kažkokio panašumo su Insolence, bet jie švelnesni 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ferrari,2008 04 07, 13:42]
user posted image
PERLES DE VELOURS
user posted image
EMILIO PUCCI
user posted imageuser posted image
GOLD TEMPLATION
user posted imageuser posted image
SUMMER 2008 - Guerlain - Meteorites Collection Perles
user posted image
[/quote]
Iš Kristianos psl.:
Pasakiška ivairiaspalvė pudra, kurios sukūrimą įtakojo avangardinės idėjos! Kiekviena spalva atlieka savo funkciją - rožinė spalva suteikia odai sveiką atspalvį, žalia - sumažina raudonį, rausvai violetinė - puikiai atspindi šviesą, balta - išryškina odos tonusą, auksinė ir kriaušės spalva - suteikia švytėjimo.
[/quote]
Atsiprašau, gal galėtumėt man dar kartą apie tuos meteoritus papasakoti? Kaip tiksliai vadinasi, kur ieškoti, koks tikslus pavadinimas, ir Kristianos puslapis internete? Ar labai tos pudros brangios? Šiaip tai pirmą kartą išgirdau apie tokį stebuklą mirksiukas.gif blush2.gif , bet užtat sudomino, suintrigavo ir norisi išmėginti O beje, kiek esu skaičiusi, tai pudrą reikia rinktis ar tai vienu tonu tamsesnę nei odos spalva, ar kažkaip panašiai ? Aš pudros sau dar niekad nesu turėjusi , todėl ir klausiu

O ne rutulinių šitų meteoritinių pudrų nebūna. Ir kurias geriau naudoti? Dėkui už kantrybę, kas atsakys ir man viską paaiškins, nuo A iki Z
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 06, 23:23)
Taip yra dveji rožiniai Guerlain kvapai biggrin.gif . Mano nosiai tik Insolence panašūs į meteoritus. My insolence turi kažkokio panašumo su Insolence, bet jie švelnesni  4u.gif

ačiū 4u.gif
būūūtinai išuostinėsiu ax.gif
Atsakyti