O manes kazkaip kolkas tie naujieji nezavi
man kur kas patrauklesne rutuliniu meteoritu statinaite, o ir tie perliukai tokie zavus
o cia kazkaip kai tos spalvos sumaisytos iskart tai atrodo kad ir to efekto stebuklingo nebus...
nusinaudos tas reljefinis pavirsius ir nebeliks grozio - bus paprastas blynas... o ir apie spalva kalbant - cia gali isimt kai kuriuos rutuliukus, sumaisyt su kitais ar pan, o presuotoje to nepadarysi...
bet aisku isbandyti bus idomu
QUOTE(JVana @ 2008 05 01, 20:36)
Merginos,
Perskaiciau susidomejus nuo pirmo puslapio (i senesne tema nejau).
Ir noriu paklausti kaip naudojat tuos meteoritus? Ar dengiat visa veida ar tik skruostus?
Kaip supratau naudojat didelius sepetelius?
Kuo meteoritai skiriasi nuo kompaktiniu skaistalu? Kaip supratau, tai meteoritai atlieka skaistalu funkcija?
Daug klausimu man nemoksai iskylo..
meteoritai naudojami makiazo uzbaigimui - visam veidui, nereikia tada ir sausos pudros
ju paskirtis - suteikti veidui svytejimo, atgaivinti, paskaistinti... na cia dar priklauso nuo rusies kuriuos naudoji. Kai kurie, pvz pink fresh gali buti naudojami gausiau tepant ir kaip svelnus skaistalai, ar konturams paryskinti. Blizgesni (pvz gold temptation) gali buti naudojami irgi ne visam veidui o pvz skruostikauliams ar pan isryskinti...
Naudojam dideli tudros sepeteli, as asmeniskai TBS face&body
O nuo skaistalu skiriasi tuop, kad is esmes nerausvina ir nerudina - jie veidukui suteikia tik atspalvi, o ne spalva
tai skirtingi dalykai...
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 01, 16:59)
siaip pas pussesere teko isbandyti pink ir beige derinuka tai superiskiausia efekta dave, veidukas kaip persikas buvo
as esu susimaisius 2/3 beige ir 1/3 pink, tai tikrai super efektas
nes vien su beige veidukui gyvumo truko, toks gelsvas, o vienu pinku negali padaugint visam veidui - busi parselis
o susimaisius labai grazus atspalvis
kazkuo panasus i EZ, tik zymiai svelnesnis ir sviesesnis