Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 01, 11:30)
Gal kas kur matė tokius naujus meteoritus?
sorry uz foto....
user posted image

Dieve kaip aš jų noriu wub.gif

QUOTE(sweety123 @ 2008 05 01, 13:09)
jau yra.. karsta.gif noooooriu blink.gif

Aš irgi noriu, net kaina tikrai manau per didelė kol kas g.gif nes juk voyadžeriai tai paauksuotoj dėžutėj, del to tokie brangūs, o ne todėl, kad presuoti g.gif Aš tai dar palauksiu, griebsiu, kai jau atsiras visur wub.gif
Nu bet net silpna dabar kai pagalvojau... nu labai labai noriu.. tikiuosi atsilaikysiu dar wacko.gif

QUOTE(milldute @ 2008 05 01, 14:56)
O labiausiai tai as laukiu naujuju blizgesiuku is meteoritu kolekcijos - jau spalvos tai visos wub.gif !

Kokios bus spalvos? Neteko matyti bigsmile.gif
Papildyta:
turbūt šios:
user posted image
Atsakyti
kokie blizgesiukai wub.gif noreciau tamsiai sampaninio (priespaskutinio) ir tu 2 ruzavu wub.gif
Atsakyti
Merginos,

Perskaiciau susidomejus nuo pirmo puslapio (i senesne tema nejau).

Ir noriu paklausti kaip naudojat tuos meteoritus? Ar dengiat visa veida ar tik skruostus?

Kaip supratau naudojat didelius sepetelius?

Kuo meteoritai skiriasi nuo kompaktiniu skaistalu? Kaip supratau, tai meteoritai atlieka skaistalu funkcija?

Daug klausimu man nemoksai iskylo.. 4u.gif

Atsakyti
O manes kazkaip kolkas tie naujieji nezavi unsure.gif man kur kas patrauklesne rutuliniu meteoritu statinaite, o ir tie perliukai tokie zavus wub.gif o cia kazkaip kai tos spalvos sumaisytos iskart tai atrodo kad ir to efekto stebuklingo nebus... blush2.gif nusinaudos tas reljefinis pavirsius ir nebeliks grozio - bus paprastas blynas... o ir apie spalva kalbant - cia gali isimt kai kuriuos rutuliukus, sumaisyt su kitais ar pan, o presuotoje to nepadarysi... doh.gif

bet aisku isbandyti bus idomu tongue.gif

QUOTE(JVana @ 2008 05 01, 20:36)
Merginos,

Perskaiciau susidomejus nuo pirmo puslapio (i senesne tema nejau).

Ir noriu paklausti kaip naudojat tuos meteoritus? Ar dengiat visa veida ar tik skruostus?

Kaip supratau naudojat didelius sepetelius?

Kuo meteoritai skiriasi nuo kompaktiniu skaistalu? Kaip supratau, tai meteoritai atlieka skaistalu funkcija?

Daug klausimu man nemoksai iskylo..  4u.gif

meteoritai naudojami makiazo uzbaigimui - visam veidui, nereikia tada ir sausos pudros thumbup.gif ju paskirtis - suteikti veidui svytejimo, atgaivinti, paskaistinti... na cia dar priklauso nuo rusies kuriuos naudoji. Kai kurie, pvz pink fresh gali buti naudojami gausiau tepant ir kaip svelnus skaistalai, ar konturams paryskinti. Blizgesni (pvz gold temptation) gali buti naudojami irgi ne visam veidui o pvz skruostikauliams ar pan isryskinti... ax.gif

Naudojam dideli tudros sepeteli, as asmeniskai TBS face&body mirksiukas.gif

O nuo skaistalu skiriasi tuop, kad is esmes nerausvina ir nerudina - jie veidukui suteikia tik atspalvi, o ne spalva mirksiukas.gif tai skirtingi dalykai...
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 05 01, 16:59)
siaip pas pussesere teko isbandyti pink ir beige derinuka tai superiskiausia efekta dave, veidukas kaip persikas buvo smile.gif

as esu susimaisius 2/3 beige ir 1/3 pink, tai tikrai super efektas thumbup.gif nes vien su beige veidukui gyvumo truko, toks gelsvas, o vienu pinku negali padaugint visam veidui - busi parselis biggrin.gif o susimaisius labai grazus atspalvis wub.gif kazkuo panasus i EZ, tik zymiai svelnesnis ir sviesesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 01, 21:25)
meteoritai naudojami makiazo uzbaigimui  - visam veidui, nereikia tada ir sausos pudros thumbup.gif  ju paskirtis - suteikti veidui svytejimo, atgaivinti, paskaistinti... na cia dar priklauso nuo rusies kuriuos naudoji. Kai kurie, pvz pink fresh gali buti naudojami gausiau tepant ir kaip svelnus skaistalai, ar konturams paryskinti. Blizgesni (pvz gold temptation) gali buti naudojami irgi ne visam veidui o pvz skruostikauliams ar pan isryskinti... ax.gif

Labai aciu uz issamu atsakyma!! 4u.gif
Jau sviesiau galvoj smile.gif
Hmm.. As galvojau, kad bus kaip skaistalai. Skaistalai man nelabai prie sirdies, nes kartais atrodo, kad plemais uzdedu juos ir juokingai atrodo.. Tenka nusiplaut. O jei meteoritai duoda spalva, bet nepalieka tokio pat efekto, tai man gali net labai patikt. Hmm.. Gal reiktu pabandyt? .. 4u.gif

Skaiciau, kad naujieji kompaktiniai taip pat maskuoja odos netobukumus. Ar ir dabartiniai meteoritai atlieka sia funkcija?

Atsakyti
Aš jau laukiu Beige meteoritų thumbup.gif
Dar galvoju užsisakyt white pearls... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 02, 08:01)
Aš jau laukiu Beige meteoritų thumbup.gif
Dar galvoju užsisakyt white pearls... bigsmile.gif

Man siandien Guerlain masaziste papudravo veida Beige meteoritais.. Tai taip ir nesupratau koks skirtumas pries ir po.. unsure.gif

Asmeniskai tiek parduotuves sviesoje, tiek lauke jokios skirtumo.. Tai dabar nesisugaudau ar per mazai jo tepe, ar prie mano veido odos netiko, ar cia as kazkokio stebuklo laukiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2008 04 11, 11:06)
Kad braškėse šiuo metu lyg ir nėra beige meteoritų  blush2.gif

O kas tos braškės??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nes aš irgi paskaitinėjusi užsinorėjau tu meteoritų...
Atsakyti
QUOTE(Xtine007 @ 2008 05 02, 19:22)
O kas tos braškės???  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nes aš irgi paskaitinėjusi užsinorėjau tu meteoritų...

www.strawberrynet.com

As noreciau isbandyti mythic ir pink fresh, nors man ir beige tinka idealiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 02 gegužės 2008 - 18:25
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 18:24)
www.strawberrynet.com

As noreciau isbandyti mythic ir pink fresh, nors man ir beige tinka idealiai blush2.gif

Na, ilgai sukusi ratais aplink, jau turiu Gold Temptation clap.gif dabar tik laukiu progu juos nesiot bigsmile.gif
O tuo paciu dar prigriebiau MAC LE tviskancia pudra, suteikiancia atostogu idegio efekta biggrin.gif Gavau kruva Guerlain kremu meginuku, Le2 tuso meginuka, kvepaliuku... likau savo apsipirkimu labai patenkinta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 05 04, 23:12)
Na, ilgai sukusi ratais aplink, jau turiu Gold Temptation  clap.gif  dabar tik laukiu progu juos nesiot  bigsmile.gif
O tuo paciu dar prigriebiau MAC LE tviskancia pudra, suteikiancia atostogu idegio efekta  biggrin.gif Gavau kruva Guerlain kremu meginuku, Le2 tuso meginuka, kvepaliuku... likau savo apsipirkimu labai patenkinta biggrin.gif  blush2.gif

faina kai duoda meginuku, turbut ne Lt apsipirkai nes cia kristuteje reikia vos ne reikalauti kad duotu o jei duoda tai viena kita lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar kas naudojat šituos? Kaip jums jie? blush2.gif
user posted image
Atsakyti