Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 20:05)
Beige neduoda nei švytėjimo nei blizgėjimo smile.gif

nesamone - duoda ir blizgejima, ir svytejima mirksiukas.gif
blizgiukai stambesni nei mythic
Atsakyti
o jūs čia apie guarlain kalbat ar čia ir kitų firmų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashariuke: 30 balandžio 2008 - 14:40
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 30, 15:26)
nesamone - duoda ir blizgejima, ir svytejima  mirksiukas.gif

guerlain
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 04 30, 16:11)
as turiu beige,neseniai buvau idejus foto savo makiazu temoj su beige,tai gavau pagyrimu kad oda graziai svyti  ax.gif  tikrai ir blizgus jie ir svytejima duoda  mirksiukas.gif  man gold gal kiek per blizgus dienai atrodo o beige pats tas  ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 04 30, 16:26)

Reikia išbandyt bigsmile.gif ,nes galvojau,kad nieko tokio neduoda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 30, 16:10)
Reikia išbandyt bigsmile.gif ,nes galvojau,kad nieko tokio neduoda... g.gif

duoda duoda bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir noriu sad.gif
Atsakyti
O as dar noreciau informacijos, apie tai, kur jus perkat meteoritus? Nes parduotuvese jau nebuna senesniu kolekciju, tai kur ju yra, jei as tik dabar atsibudau kad man ju reikai unsure.gif Gal yra kokia truputi patikimesne vieta nei Ebay? Braskese jau ziurejau, yra tik kokia viena.
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 30, 16:52)
O as dar noreciau informacijos, apie tai, kur jus perkat meteoritus? Nes parduotuvese jau nebuna senesniu kolekciju, tai kur ju yra, jei as tik dabar atsibudau kad man ju reikai  unsure.gif Gal yra kokia truputi patikimesne vieta nei Ebay? Braskese jau ziurejau, yra tik kokia viena.

yra čia čia
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 30, 15:52)
O as dar noreciau informacijos, apie tai, kur jus perkat meteoritus? Nes parduotuvese jau nebuna senesniu kolekciju, tai kur ju yra, jei as tik dabar atsibudau kad man ju reikai  unsure.gif Gal yra kokia truputi patikimesne vieta nei Ebay? Braskese jau ziurejau, yra tik kokia viena.

Patikimesnes vietoj nei EBAY turbut limituotiems leidimams nerasi... Nebent kazkas kazkur uzsipirkes turi ir laukia lotuliukas.gif
Bet as pati jau dvi dezutes pirkau per ebay ir viskas puikiai. Nes tokiu dalyku niekas nepadirbineja, kolkas... mirksiukas.gif
Todel manau, kad ner ko bijoti... O gold temtation maciau buvai suradusi net ir parduotuvej...
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 04 30, 17:22)
Patikimesnes vietoj nei EBAY turbut limituotiems leidimams nerasi... Nebent kazkas kazkur uzsipirkes turi ir laukia lotuliukas.gif
Bet as pati jau dvi dezutes pirkau per ebay ir viskas puikiai. Nes tokiu dalyku niekas nepadirbineja, kolkas... mirksiukas.gif
Todel manau, kad ner ko bijoti... O gold temtation maciau buvai suradusi net ir parduotuvej...

Tai jo, ta jau ir uzsisakiau ka tik, dabar sulaukti beliko, bet dar noreciau ir tu white pearls pvz, o tu tai niekur nera unsure.gif O tai gal galetum koki gera pardavej rekomenduot is Ebay? As bijau koki pasenusi daikta nusipirkti ar dar ka nors. Bet visada perku tokias gydancias Loreal kapsules plaukam is Ebay vienos pardavejos, nes niekur cia nerandu, tai su tuo problemu neturejau, bet geriau jau pasinaudociau rekomendacijomis to kas pirkes, jei perku kazka naujo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 04 30, 16:59)

Aga, aciu uz nuorodas, bet mane tos pardos nervuoja, jos siuncia tik USA ribose, o as per tas tarpininkes niekada neuzsisakinejau ir nemoku kaip ten reikia is ju uzsisakyti unsure.gif As jau is Sephora puslapio tiek visko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 30, 14:26)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O šiandien aš iš tikrųjų pamilau meteoritus lotuliukas.gif Gan ilgai žaidžiau su mythic iš ryto, dėjau tai taip gausiai sakyčiau blush2.gif visai negailėdama blush2.gif Tada skruostus paryškinau su EŽ ir net pati buvau likau nustebinta rezultatu - net dienai einant į antrą pusę veidukas išliko pasakiškas 4u.gif Tik tiek,kad ilgokai makaluotis su jais reik doh.gif O dar pas mane jų tik trečdalis doh.gif
Rezgu mintį pirk visą dėžutę - tik va nebandžiau beige, tai dar dvejoju...
O pas mus LT Kristutėj yra šitų ne limited edition pirkt? ax.gif
Atsakyti