Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:05)
Beige neduoda nei švytėjimo nei blizgėjimo smile.gif

beige neduoda nei svytejimo nei blizgejimo? g.gif drisciau papriestarauti biggrin.gif gal ne tiek daug kiek gold bet tikrai juoda,ypatingai svytejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 04 29, 23:23)
beige neduoda nei svytejimo nei blizgejimo? g.gif  drisciau papriestarauti  biggrin.gif  gal ne tiek daug kiek gold bet tikrai juoda,ypatingai svytejimo  biggrin.gif

Ane..aš jų neturiu,bet skaičiau,kad nieko neduoda tokio g.gif Matyt klaidinga info skaičiau unsure.gif
Atsakyti
Vat idomu,o pas mus Gold temptation dar parduoda Kristutej ar nera? Ne Voyage o klasikini varianta ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 30 balandžio 2008 - 09:26
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 30, 10:25)
Vat idomu,o pas mus Gold temptation dar parduoda Kristutej ar nera?

schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 30, 11:25)
Vat idomu,o pas mus Gold temptation dar parduoda Kristutej ar nera? Ne Voyage o klasikini varianta ....

Labai abejoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 30, 11:13)
Labai abejoju unsure.gif

Bet stendukas Gold Temptation vis dar existuoja i tenais maciau Gold meteoritus.Gedimino 14 Kristianoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 30 balandžio 2008 - 11:03
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 30, 11:54)
Bet stendukas Gold Temptation vis dar existuoja i tenais maciau Gold meteoritus.Gedimino 14 Kristianoj ax.gif

tai kodėl tada klausi, ar galima Kristutėj jų nusipirkt? cool.gif
Atsakyti
O kur dar galima gold isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 04 30, 12:47)
O kur dar galima gold isigyti?

Siaip ir paciai idomu smile.gif Maciau Ebay yra,Braskese nera.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 30, 11:54)

Stendukas yra o meteoritu nera ir nebus,taip sake pardaveja.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 29, 20:36)
Na, jei tave būtent Gold sudomino, tai tikrai prisidedu prie rekomendacijų  wub.gif  thumbup.gif

Aga, bet tame puslapyje kur ja radau raso kad cia kazkoki winter, va pala, pabandysiu ideti :
http://www.debenhams...64268_494281_-1

Paziurek cia, nes man neiseina ideti nuotraukos kartu su pavadinimi tiesiai.
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 29, 20:44)
Anastasia1212, antram puslapyje įdėjau kelias nuotraukėles su meteoritais  mirksiukas.gif

Oi aciu aciu, kaip tai cia man tu meteoritu visu is eiles reikai doh.gif Niekada as ju nenaudojau ir buvo gerai, bet tai prisiskaiciau cia, galvoju pabandysiu, tai viena nusipirkau, dabar jau visu reik lotuliukas.gif O dar pries koki menesi buvo gerai Chanel biri purda ir visokiausi bronzantai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 21:21)
Niu bet ji parodė Gold nuotrauka...o aš juos aprašiau ir parodžiau mirksiukas.gif  Manau ji situos ir turejo omeny rolleyes.gif

Juo , situos, sakau ten Debenhams puslapyje parasyta kad cia kazkokia winter colection
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 22:11)
Ane..aš jų neturiu,bet skaičiau,kad nieko neduoda tokio g.gif  Matyt klaidinga info skaičiau unsure.gif

as turiu beige,neseniai buvau idejus foto savo makiazu temoj su beige,tai gavau pagyrimu kad oda graziai svyti ax.gif tikrai ir blizgus jie ir svytejima duoda mirksiukas.gif man gold gal kiek per blizgus dienai atrodo o beige pats tas ax.gif
Atsakyti